Konuşma bitti canim bir ton birşeyler soyledi nişanlım aklıma gelenleri söyleyeyim iyi konuşmuş sinsidir zaten şimdi ıyi konuşacak ki sonrasında aramaya yüzü olsun adinin.. sen kimsin niyetin ne oğlum var benim gibi biseyler söylemiş nisanlimda demiş beni bilirsin az çok tanırsın duymuşsundur niyetim vildanuras ile huzurlu ve mutlu bir şekild e hayatımızi birleştirmek aradigin ıyi de oldu bir problem var ise beraber çözelim vildan da çocuk ta çok yıprandı zaten artık onlara huzursuz yaşatmaya kimsenin hakkı yok demiş. Beni nasıl yok sayacaksınız ki demiş pislik , nisanımda sen babasın kimsenin o çocuğun babasını yoksaydigi yok saygılı olmak gerek bazı şeylere çocuk ise sorunun ben her zaman çocuğunda babalık hakkının da arkasindayim ama iş vildanuras a gelirse orada her türlü hakkımı arayacağımı aklından çıkarma saygı içinde önümüze bakalım, gerektiğinde kendi ellerimle oğlunu senin bizzat yanina getireceğim sen gelip benden alacaksın gerektiğinde cirkinlesirsek bunu nasıl sağlayabiliriz demiş eğer derdin çocuk ise aklin yolu birdir demiş..