Bir gitsin artık şu bela basimdan :(

Ya kapatsın suratına kim olduğunu anlayınca, ne diye dinliyor ki? Bişey duymayı ummuyorsa, nedir bu pısırıklık?

Normal biri gibi değil ki kapatınca bu kez bana sarar diye acmis nişanlımla uzak sehirlerdeyuz sağı solu belli olmayan bir adam bize zarar verir mi diye tedirginlik yaşıyor yanımızda olduğunu hissettirmek için acmis

Çocuğunuz varken ısrarla evlenmeye çalışmanız ve çocuğu 2 ateş arasına atmanız garip geldi bana.
Bu adam siz başkasıyla olmadan durulacaksa başkasıyla olmayın bir müddet. Daha çok yeni zaten 1 buçuk yıl olmuş. Ya da herkese ilan ederek evlenme ritüeline girmeyin. Sevgili olun. Çocuğunuza ve çevrenize yansıtmadan yaşayın ilişkinizi.
Sizin özgürlüğünüz, çocuğunuzun özgürlüğünün tehdit altında olduğu noktada bitebilir. Aşk, aile gibi kavramlardan daha önemli olan şey “güvenlik”tir. Güvenlik olmadan duygular yaşanmaz. Ben bu liseli gibi iki erkeğin kavga etmesi, henüz yeni sayılabilecek yıpranmış ve tehlikeli evliliği bitiren birinin tekrar evlenmek için çabalamasını mantıklı bulmadım.

Umarım öyle olur yani neden bu kadar uzadı anlamış değilim ve sinirleniyorum
Eski eşim beni aynı şekilde taciz ediyodu.. Önümü kesmeler, aramabın lastiklerini patlatmalar falan hepsini yaşadım ama bi gün o sıralar 3-4 aylık bile olmayan yeni sevgilim (şimdi eşim) kendisi bizzat eski eşimi aradı 1,5 saatten fazla konuştular ne konuştular gerçekten hiç bilmedim ama adam bi daha da beni ne aradı ne sordu.. Belki böylesi daha iyidir rahat olun

Müstakbel eş neden birkaç kaç dakika konuşur ki?
"Ne dinleyeceğim senin saçmalıklarını rahatsız etme bizi" deyip suratına kapatıp engellemeliydi.. :işsiz:

Kızlar bugün konu açmıştım az biraz müstakbel eşim az biraz eski eşim ile ilgili bahsetmiştin eski eş erkek arkadaşıma ulaştı bu akşam önce beni arayıp bir ton saydı sonra onun numarasını nereden bulduysa psikopat az önce onu aradı ve hala konuşuyorlar telefonda ... 20 dk dr .. bir insan neden bunu yapar neden hzuur vermez neden hep bir gölge gibi bir kadının hayatını karartmaya çalışır anlamiyorum:KK43: endişeliyim...ne konuşuyorlar ne oluyor hicbir fikrim yok elim ayağım titriyor sizin ile konusarak konuşma bitene kadar sakinleşmek istiyorum ..cok yordu bu bela beni kızlar:KK43:
Alniniz ak ise hic cekinmeyin. Erkek arkadasiniz agzinin payini verir.

Çocuğunuz varken ısrarla evlenmeye çalışmanız ve çocuğu 2 ateş arasına atmanız garip geldi bana.
Bu adam siz başkasıyla olmadan durulacaksa başkasıyla olmayın bir müddet. Daha çok yeni zaten 1 buçuk yıl olmuş. Ya da herkese ilan ederek evlenme ritüeline girmeyin. Sevgili olun. Çocuğunuza ve çevrenize yansıtmadan yaşayın ilişkinizi.
Sizin özgürlüğünüz, çocuğunuzun özgürlüğünün tehdit altında olduğu noktada bitebilir. Aşk, aile gibi kavramlardan daha önemli olan şey “güvenlik”tir. Güvenlik olmadan duygular yaşanmaz. Ben bu liseli gibi iki erkeğin kavga etmesi, henüz yeni sayılabilecek yıpranmış ve tehlikeli evliliği bitiren birinin tekrar evlenmek için çabalamasını mantıklı bulmadım.

Ona göre şekillendirmek hayatımı ne kadar mantıklı ki spontane gelişen bir evlilik ritüeli durumu söz konusu çok yeni yaşadıklarım ayji zamanda da eski ve umudunu kesmedikçe daha çok zarar veriyor saplantili birini saplantısının geçmesini beklemek ona gore seni bekliyorum demek ve ben oğlumu aile olarak koruyabilcegimi düşünüyorum ki sağlıksız bir baba anneyi sürekli taciz ederk sorun içind e büyüyor anne ogluna yapilan kotuluklerden adapte olamiyor .aile içinde büyümesi bu saplantili baba profilini yaşamaması anlamı taşıyor benim için..yorgunum bir baba abi yok tek başıma bu kadar dur diyebiliyorum bu tacizlere .. ve 14 yıldır tanıdığım biri ile bu nişan sürecine girmiş bulunduk ..yasamayan bilemez tabi

Eski eşim beni aynı şekilde taciz ediyodu.. Önümü kesmeler, aramabın lastiklerini patlatmalar falan hepsini yaşadım ama bi gün o sıralar 3-4 aylık bile olmayan yeni sevgilim (şimdi eşim) kendisi bizzat eski eşimi aradı 1,5 saatten fazla konuştular ne konuştular gerçekten hiç bilmedim ama adam bi daha da beni ne aradı ne sordu.. Belki böylesi daha iyidir rahat olun

Ne konuştular acaba çok merak ettim :)

Alniniz ak ise hic cekinmeyin. Erkek arkadasiniz agzinin payini verir.

Boş konuşuyor iste ya nişanlım beni çok iyi tanıyor zaten pabuç bırakmaz ona ama sinek küçük mide bulandırır hesabı..nisanlim çok detay vermedi bu arada bırak biz hayatımıza bakalım onun stresi ile yasamanı istemiyorum çocuksa çocuk başkada bir muhabbet yapamaz ne seninle ne benimle diyor

Ona göre şekillendirmek hayatımı ne kadar mantıklı ki spontane gelişen bir evlilik ritüeli durumu söz konusu çok yeni yaşadıklarım ayji zamanda da eski ve umudunu kesmedikçe daha çok zarar veriyor saplantili birini saplantısının geçmesini beklemek ona gore seni bekliyorum demek ve ben oğlumu aile olarak koruyabilcegimi düşünüyorum ki sağlıksız bir baba anneyi sürekli taciz ederk sorun içind e büyüyor anne ogluna yapilan kotuluklerden adapte olamiyor .aile içinde büyümesi bu saplantili baba profilini yaşamaması anlamı taşıyor benim için..yorgunum bir baba abi yok tek başıma bu kadar dur diyebiliyorum bu tacizlere .. ve 14 yıldır tanıdığım biri ile bu nişan sürecine girmiş bulunduk ..yasamayan bilemez tabi
Çoğu kadın evlenerek yakasını kurtarabiliyor ancak....

Ne konuştular acaba çok merak ettim :)
ya ne konuşacak önce sizi gebertirim,döverim, vururumlarla başlamıştır.. Baktı yemiyo beni kötülemiştir bana öyle yaptı böyle yaptı diye (o zamanlar onu aldattığımı da iddia ediyodu çünkü).. Sonra da kapanış işte bilmiyorumki tahmin sadece.. Bi kere sordum o zaman sevgilim olan eşime ne anlatıyo bu kadar diye.. Saçmasapan konuşuyo dedi sadece bi daha arayamıycak falan dedi ben de üstelemedim.. Gerçekten de bi daha arayamadı.. Ama tabi bizde çocuk yoktu sizin durum farklı olabilir bilemiycem

Çoğu kadın evlenerek yakasını kurtarabiliyor ancak....
Kesinlikle öyle düşünüyorum hoş evlenmek için evleneyim kurtulayım modunda bir evlilik değil ama şansım hayat 14 yıllık arkadaşıma yönlendirdi bizi , evlilik konusundaki korkumu tanıyor olmamla zar zor aştım

Boş konuşuyor iste ya nişanlım beni çok iyi tanıyor zaten pabuç bırakmaz ona ama sinek küçük mide bulandırır hesabı..nisanlim çok detay vermedi bu arada bırak biz hayatımıza bakalım onun stresi ile yasamanı istemiyorum çocuksa çocuk başkada bir muhabbet yapamaz ne seninle ne benimle diyor
Evet dogru soylemis cocuk varsa cocuk ile ilgili konusabilir. Onun haricinde ona b.. yemek duser.

ya ne konuşacak önce sizi gebertirim,döverim, vururumlarla başlamıştır.. Baktı yemiyo beni kötülemiştir bana öyle yaptı böyle yaptı diye (o zamanlar onu aldattığımı da iddia ediyodu çünkü).. Sonra da kapanış işte bilmiyorumki tahmin sadece.. Bi kere sordum o zaman sevgilim olan eşime ne anlatıyo bu kadar diye.. Saçmasapan konuşuyo dedi sadece bi daha arayamıycak falan dedi ben de üstelemedim.. Gerçekten de bi daha arayamadı.. Ama tabi bizde çocuk yoktu sizin durum farklı olabilir bilemiycem
Kesinlikle canim gerçi nişanlimin tutumu bosver boş konuyor sıkma canını diyor hep

Nişanlım için yaşadığım şehri değiştireceğim demişsiniz önceki konuda. O konuda da şüpheleriniz var; nişanlınızın ailesine bağlılığı, onun yaşadığı şehri tercih etmeniz, sizdne bu seçimi yapmanızı beklemesi. Aslında maddi olarak çok kötü olmayıp, annenizle birlikte eski eş ile yaşadığınız şehri kimsenin kuralları ya da yaptırımları altında olmadan (nişanlı) değiştirebilirsiniz. Bir adamın tahakkümünden çıkıp, diğerine girmek risk almak olur benim düşüncem. Siz kendi iradenizle önce şu yolunda gitmeyen durumları çözmelisiniz. İkinci evlilikte de sorun çıkarsa iki ateş altında nasıl baş edebilirsiniz. Ben olsam kimseye güvenmezdim. Eski eşinizle de böyle kontrolsüz olduğunu görmeden evlendiniz sonuçta. Yeni eş adayı için de garanti yok. İnsana anne babası kazık atabiliyor.

Kesinlikle canim gerçi nişanlimin tutumu bosver boş konuyor sıkma canını diyor hep
Bence de can sıkmaya değmez arayınca he he ok tmm diyin geçin.. Hatta çocuk olmasa muhatap da olmayın diycem ama çocuk el kol bağlar.. Sakin olun yani bişey yapamaz, nişanlınızın da kararlılığını gördüyse fazla da cesaret edemez gibi geliyo artık

Back
X