slm kıslarrrr
umudunuzu hiçç kaybetmeyinnn..her ay beklemek sonundea regl olmak ne pis bı duygu bılırım...zamanla alışıor ınsan...aylar gectıkce uzulmeyıde bırakıor...işte ole bı anımda,uzulmeyı bıraktığım,olmazsa olmaz deyıp kendımı azda olsa kandırdığım,esımle konusup bebği1 yıl daha erteleyelım sonra tedavı dedıgım anda ansızın geldı mınık melegım...sasırdım agladım sokk oldumm..inanamadımm,dış gebelık mı mol gebelıgımı dedım baglanamadım....ama şimdi tam 4,5 aylık oldu içimde minik erkeğim....ne dıyeyım umudumun bıttıgı yerde caldı kapımızı...anladımkı hiç tuketmemek lazımmıs umudu....darısı bebişinin yolunu dort gozle bekleyen herkesın basına.....Rabbım herkese nasıp etsın....hergece benım gıbı yıllarca bekleyenlerede dua ederimmm..dualarım sızlerle....sewgılerrr:Saruboceq:
bir yılı dolduran arkadaşlarım sizlere bişey sormak istiyorum.Bir yılın sonunda nasıl bir tedaviye başlanıyor.Bu tedavi ne kadar sürüyor,bu konuda biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.Hangi doktora gittiysem 1 yılı doldurmanız gerekli dediler.Fakat daha sonra nelerle karşılaşılacağını bilmiyorum.Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?