valla tatlım ya insanın aklı fikri burada bide rüyalara giriyo dün yoktum bütün gün giremedim gece eşimle geldik koşa koşa bilgisayara geldim açtım hemen eşim ya napıyosun acelen ne diyor şaşırdı kuzucumsırnaşık şeykuzucuklarımm, bugün her birimizin başına güzel birşeyler gelecek, rüyamda gördüm a.s
"rüyada : açıyorum bu sayfayı, birsürü sayfa ilerlemiş, herkes garip bi şekilde başından geçen o küçük sürprizleri anlatmış, baya bi şenlik olmuştu"
betty0 senin göbüşün 2009 bitmeden şişiyodu tatlım, (bu da ilk yattığımda gördüğüm rüyada geçiyordu :jeyyar:)
Yav sizden kurtuluş yok mu, gece ... gündüz ... bi durun yavsositososito
valla tatlım ya insanın aklı fikri burada bide rüyalara giriyo dün yoktum bütün gün giremedim gece eşimle geldik koşa koşa bilgisayara geldim açtım hemen eşim ya napıyosun acelen ne diyor şaşırdı kuzucumsırnaşık şey
Günaydın kızlara.s.
Gebelik bölümünü açar açmaz bu başlık beni içine çekti:enbuyukkk:
Birgün bende ANNE olacağım buna canı gönülden inanmak istiyorum.
3 olumsuz aşılamam var benimde, tüm bebek yapıcaz kısmetse...
Yeni sayfamız, yeni umudumuz yeni şanslarımız olsun hepimize inşallah:Saruboceq:
Rabbim hepimize burdan BENDE HAMİLEYİM demeyi nasip etsin...
elalı, yoncagülüm ve pericous edet tariherinizi söyleyinde yazalım listemize bu arada hoşgeldiniz aramıza....
elalı, yoncagülüm ve pericous edet tariherinizi söyleyinde yazalım listemize bu arada hoşgeldiniz aramıza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?