- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Kızlar bir şey sorucam
Biz şuan G.Anadoluda bir şehirdeyiz.
Ben kendim Ege'de doğdum büyüdüm
Eşim buralı
Eşimin işi dolayısıyla buradayız ve gitme şansımız hiç yoktu.
Fakat şuan bir şans doğdu bize ege ye benim doğduğum büyüdügum şehire gidebiicez..ve firsat bu fırsat bu olmazasa bir daha istesekte gidemiyecegiz.
Burda ben çalışmıyorum
Eşimin maaşı iyi Lux kategorisinde yaşıyoruz.
Ege ye gidersek bende çalışmayı düşünüyorum
Orada hayat çok daha pahalı belki standart larimiz bir tık daha düşük ama artıları
En azından çok rahatlıklaa devlet okuluna gönderebilirim.Benim tüm çevrem ailem orda .
Her sene denize ayırdığımız bütçe kâr kalicak yanımıza
Neyse uzun lafın kısası siz olsanız bu hakkı kullanirmiydiniz yoksa kullanmazmiydiniz.
Burası büyükşehir sözde ama herşey çok geri çok .
Burda kalırsam mecbur özel bir okula vermem lazım.
Kızımı burda. Çok Lux bir evim var ama oraya gidesem bunu satıp anca orta halli bir ev alabilirim.Eşim tamamen kararı bana bıraktı.Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz.
Biz şuan G.Anadoluda bir şehirdeyiz.
Ben kendim Ege'de doğdum büyüdüm
Eşim buralı
Eşimin işi dolayısıyla buradayız ve gitme şansımız hiç yoktu.
Fakat şuan bir şans doğdu bize ege ye benim doğduğum büyüdügum şehire gidebiicez..ve firsat bu fırsat bu olmazasa bir daha istesekte gidemiyecegiz.
Burda ben çalışmıyorum
Eşimin maaşı iyi Lux kategorisinde yaşıyoruz.
Ege ye gidersek bende çalışmayı düşünüyorum
Orada hayat çok daha pahalı belki standart larimiz bir tık daha düşük ama artıları
En azından çok rahatlıklaa devlet okuluna gönderebilirim.Benim tüm çevrem ailem orda .
Her sene denize ayırdığımız bütçe kâr kalicak yanımıza

Neyse uzun lafın kısası siz olsanız bu hakkı kullanirmiydiniz yoksa kullanmazmiydiniz.
Burası büyükşehir sözde ama herşey çok geri çok .
Burda kalırsam mecbur özel bir okula vermem lazım.
Kızımı burda. Çok Lux bir evim var ama oraya gidesem bunu satıp anca orta halli bir ev alabilirim.Eşim tamamen kararı bana bıraktı.Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz.