• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gönüle ikinci kez konmak mı?

ilk evliliğinde dikiş tutturamamışsın be adam ikinci evliliğinde uslu dur anamın evine gitcez ne demek ilkine de Allah bilir böyle baskılar kurduda olmadı...belkide birlikte yaşıyorlardı kim bilir..konu sahibi sözünün istikrarını sürdür şimdiye olmadıysa şimdiden sonrasıda bu koşullarda olmaz zaten.

annesinin evinden sizi kovması daha kolay olur eşiniz için asla müsaade etmeyin bu pozisyona,siz ikinci evliliğinizi yapmış bir hanımsınız olabilecek problemleri az çok biliyorsunuzdur..

Kaynanayla oturmak mı? Kaçarak uzaklaş ordan.
Seni madem kovuyordu, şimdi otursun anacığıyla. Adama bak sırf rahatı için , kovduğu yaptığı yetmiyor gibi, bi de annesiyle oturtacak.
Sakın ama sakın kabul etme.Ağlamalarına da inanma, seven insan senin yanında olur.Sanki birlikte oturmak için engel var da.Sevse kapında yatar yine de barışır.Tam bencil.Seni kandırmasına izin verme bence.

bende onu dedim madem orda kalmak istiyorsun kal işte, beni neden mutsuzluğa sürüklüyorsun dedim, bensiz olmuyormuş. ahh çok zor, saçma sapan, anlamsız her şey işte

annesinin evinden sizi kovması daha kolay olur eşiniz için asla müsaade etmeyin bu pozisyona,siz ikinci evliliğinizi yapmış bir hanımsınız olabilecek problemleri az çok biliyorsunuzdur..

beyninin içine girebilsem, ne düşünüyor diye, ne geçiyor aklından şimdiye kadar böyle bir şeyi asla ağzına almayan adam..
öyle değişik senaryolar kurdumki..bize bunu neden yapıyor:KK67:

bende onu dedim madem orda kalmak istiyorsun kal işte, beni neden mutsuzluğa sürüklüyorsun dedim, bensiz olmuyormuş. ahh çok zor, saçma sapan, anlamsız her şey işte
bencil,Rabbena hep banacı,anamın dizi karımın.........ne bu ya bu erkeklerin fabrikasyon anatomisini biri çözsün Allasen:63:

ilk evliliğinde dikiş tutturamamışsın be adam ikinci evliliğinde uslu dur anamın evine gitcez ne demek ilkine de Allah bilir böyle baskılar kurduda olmadı...belkide birlikte yaşıyorlardı kim bilir..konu sahibi sözünün istikrarını sürdür şimdiye olmadıysa şimdiden sonrasıda bu koşullarda olmaz zaten.

ilk evliliğinde ilk sene beraber oturmuşlar sonra bikaç ev değiştirmişler vs. işte asıl önemli olan 2. evlilik ne zorun var Allah sana bir kez daha mutlu olma şansı vermiş daha ne isterki bu erkek milleti. ben asla kabul etmem dedim, hala düşün diyor:KK62:

ilk evliliğinde ilk sene beraber oturmuşlar sonra bikaç ev değiştirmişler vs. işte asıl önemli olan 2. evlilik ne zorun var Allah sana bir kez daha mutlu olma şansı vermiş daha ne isterki bu erkek milleti. ben asla kabul etmem dedim, hala düşün diyor:KK62:
dersini alamamış işte önce kaynana sonra devamlı değişen evler var demek ki bir şey arkadaşım, bu adam hatalarından ders çıkarmak yerine kendi kalıplarına sokacağı kadını arıyormuş ,asla vazgeçmeyecek anlaşılan.

Allah yardımcınız olsun ..
Konunuzu okudum öncelikle şunu söylemeliyim kv. , kp. ne kadar mükemmel insanlarda olsalar ev üstüne ev olmaz ..
Siz zaten eşinizle anlaşamıyorsunuz ki bir de ailesinin yanında sürekli birlikte ..
Bence eşinize barışmak için terapistti şart koşun ..
Siz düzeninizi bozmadan ayrı kalın ve bir süre birlikte terapistte gidin derim ...
Sonrasında da inş hayırlı olan kararı alırsınız ..

dersini alamamış işte önce kaynana sonra devamlı değişen evler var demek ki bir şey arkadaşım, bu adam hatalarından ders çıkarmak yerine kendi kalıplarına sokacağı kadını arıyormuş ,asla vazgeçmeyecek anlaşılan.[/QUOT

ders çıkardığını zanneden ama ölümlü dünyada bir beni gönlüne sığsıramayan bir adam, Allah yardımcımız olsun

evet iki kişi birbirimizi yedik, bu defa nasıl olur bilmiyorum..

bencilsin dedim zaten bak işte huzurlusun mutlusun bütün gemileri yaktık zaten..olan oldu duyulan duyuldu, herkes ait olduğu yerde kalsın dedim. bensiz orada mutlu değilmiş, gel yalvaririm gel diyor, yoksa ben çok yaşamam diyor..ee madem öyle sen neden gelmiyorsun be adam:KK51:

asla ve asla kabul etme.
herkesle aynı fikirdeyim.iki kişi başbaşayken anlaşamamışsınız ,ailenin yanında nasıl becereceksiniz?
sakın kabul etme,saçma bir hayal bir takıntı bu belki de eşindeki.
çünkü somut bir neden görülmiyor ortada.
ayrıca eşinin ailesi iyi insanlar da olsa bir süre sonra yüzgöz olacaksınız ve taraf olacaklar.
kaldı ki kendi mutsuzluk ve tartışmalarınızı da onlara taşımaya yansıtmaya hakkınız yok.
eşin ilk evliliğini neden bitirdi ki?bir gariplik var isteğinde.
kendi kurulu düzenini bozar mı insan saçma bir nedenle.
bunun altında mutlaka farklı psikolojik sebepler yatıyor bence.
acaba kendi ailesinin yanında seni daha kolay idare edebileceğini mi sanıyor?hani aileden destek görüp bir nevi sindirme pozisyonlarına girer mi?
eşinin ailesi ne diyor ki bu duruma?biliyorlar mı acaba?
teklifin onlardan gelmiş olma ihtimali var mı?

Allah yardımcınız olsun ..
Konunuzu okudum öncelikle şunu söylemeliyim kv. , kp. ne kadar mükemmel insanlarda olsalar ev üstüne ev olmaz ..
Siz zaten eşinizle anlaşamıyorsunuz ki bir de ailesinin yanında sürekli birlikte ..
Bence eşinize barışmak için terapistti şart koşun ..
Siz düzeninizi bozmadan ayrı kalın ve bir süre birlikte terapistte gidin derim ...
Sonrasında da inş hayırlı olan kararı alırsınız ..

teşekkür ederim, terapisti konuştuk zaten o hazır hemen gitmeye, aynen dediğiniz gibi kendimizi toplamadan, o benim yanıma bile gelse değişen bir şey olmayacak zaten..or da ya da burda biz değişmeden hiç bir şey değişmeyecek..

size neden defol diyordu olaylar ne oluyordu mesela bir iki örnek verir misiniz son olarak sizi neden defetti evden çıkma durumunda kaldınız..

Size defol diyen bir adam en ufak anlasmazlikta aynisini yapacaktir. Üzgünüm de defol diyen adam sonra aglayip barismak istemez. Kendince planlari vardir.

asla ve asla kabul etme.
herkesle aynı fikirdeyim.iki kişi başbaşayken anlaşamamışsınız ,ailenin yanında nasıl becereceksiniz?
sakın kabul etme,saçma bir hayal bir takıntı bu belki de eşindeki.
çünkü somut bir neden görülmiyor ortada.
ayrıca eşinin ailesi iyi insanlar da olsa bir süre sonra yüzgöz olacaksınız ve taraf olacaklar.
kaldı ki kendi mutsuzluk ve tartışmalarınızı da onlara taşımaya yansıtmaya hakkınız yok.
eşin ilk evliliğini neden bitirdi ki?bir gariplik var isteğinde.
kendi kurulu düzenini bozar mı insan saçma bir nedenle.
bunun altında mutlaka farklı psikolojik sebepler yatıyor bence.
acaba kendi ailesinin yanında seni daha kolay idare edebileceğini mi sanıyor?hani aileden destek görüp bir nevi sindirme pozisyonlarına girer mi?
eşinin ailesi ne diyor ki bu duruma?biliyorlar mı acaba?
teklifin onlardan gelmiş olma ihtimali var mı?

ben de kesinlikle kabul etmeyi düşünmüyorum.ama öyle duygularımı sömürüyorki delirtcek noktada.
eski eşiyle sülalece anlaşamamışlar diyeyim, yani onlar öyle söylüyor..ailesini çok severim, bir araya gelince
aynen her şeye ortak olacaklar, ama eşim sadece 1 sene diyor ama neden diyorum..yoook sebep yokki.psikoloji çok bozuk
ne istediğini bilmiyor. bana da tartışma ortamı yaratacak durumlar olmaz diye düşünüyor gbi geliyor, zaten akşam eve geliyoruz, bi kaç saat sonra yatıyoruz..o şekilde düşünüyor o aralıkta da kalablığa kaynar gideriz mi diyor ne diyor bilemedim..
ailesi biliyomuş, annesi siz gelin ben evde bile durmam istediğiniz gibi yapın evi diyomuş..normalde annesi yakın oturmayı bile bizim huzurumuz için istemezdi..hep oğlu artık ne anlatıysa:mad:

Umarım bu adamın önerisini asla kabul etmezsiniz sizi mutlu edememiş birde şimdi annesiyle oturmanızı istiyor , yani aynı kitabı tekrar okumak gibi

eğer adam sizi kandırırsa daha kötü ve mutsuz olacağınız besbelli
onu hayatınızdan tamamen çıkartın

illaki yalnız olmak istemiyorsanız ileride tekrar evlenin ama başka adam olsun o hakkını kayıp etti

teşekkür ederim, terapisti konuştuk zaten o hazır hemen gitmeye, aynen dediğiniz gibi kendimizi toplamadan, o benim yanıma bile gelse değişen bir şey olmayacak zaten..or da ya da burda biz değişmeden hiç bir şey değişmeyecek..

Bunca olayın içinde bu şekilde sağlıklı düşünebilmenize sevindim tebrik ediyorum sizi ..
Terapiye gittiğinizde de bazı noktoları daha iyi farkedip doğru kararı vereceksinizdir umarım..
Sizin aileniz ne düşünüyor bu durumda ??
Size destekçiler mi ?

bir bilsem, ama bilmiyorum..şunu söyleyim annesi de babası da gerçekten mükemmel insanlar.aramızda hiç bir sıkıntı geçmedi onlarla, üzerine bizim iyi olmamız için fazlasını yaptılar.o dağ gibi adam ağlamaktan helak oldu. bu kadar inat etmesinin sebebini bilmiyorum..onu seviyorum o da beni.
Eşini ve olayları bilen sensin.

Elinden geleni yapmalısın tabi.

Annesinin yanı dengeleri daha iyi kurmak annesinin ortamı idare edebileceğindendir belki.

Bence ev düzeninizi bozmadan kiranızı ödeyin annesine taşının canınız istediği zaman evinize gelin. Birkaç aylık kira evliliğinizi kurtarmak için önemli olmamalı.

size neden defol diyordu olaylar ne oluyordu mesela bir iki örnek verir misiniz son olarak sizi neden defetti evden çıkma durumunda kaldınız..

çok ufak nedenler, keyfine düşkün bir adam, eleştirilmeyi kabul etmez ama eleştirir..ben onun tavu-ırlarına gülerim ama ben birşey dediğim de işi boşanmaya getirir biz anlaşamıyoruz diye..yani ben salak olacağım hep..en son tataile gittik yine aynen bu gibi bi sebepten tartıştık, bayağı şiddetli orada barıştık ama ben unutamadım söylenenleri bana yaşattıklarını..
döndük ve benden hemen hiç bir şey olmamaış gibi davranmamı bekleyen birisi bende surat astım ve biz anlaşamıyoruz babana söyle bitsin dedi hepsi bu.....

Eşini ve olayları bilen sensin.

Elinden geleni yapmalısın tabi.

Annesinin yanı dengeleri daha iyi kurmak annesinin ortamı idare edebileceğindendir belki.

Bence ev düzeninizi bozmadan kiranızı ödeyin annesine taşının canınız istediği zaman evinize gelin. Birkaç aylık kira evliliğinizi kurtarmak için önemli olmamalı.

bende bikaç ay bu psikolojiyi atana kadar başbaşa kalma daha sonrasında da, onun isteklerini değerlendirme düşünccsindeydim..ama bu da olabilir tabi teşekkür ederim.

Back
X