Bir görümce derdi de benden

Benim gorumcem en son dogmamis bebegimin cinsiyeti icin( ilk cocugum) kiz olmasin aman allah korusun demisti :D sadece cahilligine guldum cevP bile vermedim. Esime anlattim o da guldu hicbir sey demedi. Gorumcedir bu kafaya takmaya degmz.

Aslında keske o an nıye boz gelmiyoruz her hafta annecım neden öyle soyledı ki dıyebılırdın. Böylece duyduğunu ve numarayı yemediğini anlardı kızıma da söylerdi. Konu da kapanmış olurdu sımdı artık bısey söyleme görümcenle mesafeye devam et

O anda "neden öyle dedi biz gelmiyor muyuz?" deseydiniz. Cevap sırası onlara geçerdi.. :KK14:

Günaydın kızlar.

Ben 2 yıllık evliyim bir görümcem var farklı şehirlerde yaşıyoruz. Gerekmedikçe pek birbirimizi aramayiz aramızda mesafe vardır. Ama yine de severdim kendisini hanim Hanımcik bir kızdır. Aynı yaştayiz.

Neyse konuya geliyorum geçenlerde annesi ile telde konuşuyor bende kvnin yanında oturuyorum telefondan ses duyuluyor. Kim var dedi kv de gam yok geldi dedi. GelmiyorDu hayret nasıl gelmiş dedi. Kv hemen konuyu degiştirdi.
Neyse bende çaktırmadim. AMa çok kafama takıldı eşime söylesem biliyorum onu arayacak ağzına ne gelirse soyleyecek. Sonra aralarını bozmuş olacağım. Nasıl bir tavır almalıyım sizce arayıp konuşsam mi görümcemi.

Not: genelde kv ye Her hafta gideriz

ilk yıllarım olsa kocama söylerdim

ama 10 yıldan sonra söylemem günü szamanı gelince lafımı sokarım kenara çekilir oturuyorum ,

sen bilirsin.

Aslında keske o an nıye boz gelmiyoruz her hafta annecım neden öyle soyledı ki dıyebılırdın. Böylece duyduğunu ve numarayı yemediğini anlardı kızıma da söylerdi. Konu da kapanmış olurdu sımdı artık bısey söyleme görümcenle mesafeye devam et
Zaten o bence onunla mesafeli olmamı yediremiyo arayıp sormuyorum ya

Eşimin halasi da vardı laf olmasın die bozmadım

Bence durduk yere konu büyümesin. Eşine falan söyleme gerek yok

Arkadaşa katılıyorum. Bu sefer ters tepmesin düşüncen eşin demek annem haftada bir gitmemize üzülüyor daha sık gidelim üzülmesin demesin. Sen karısı olabilirsin ama o da annesi bi yerde bunu unutma

Olayın üstünden geçtikten sonra aramanız olayı büyütmekten başka bir işe yaramaz. Keşke duydugunuz anda niye ben gelmiyormuyum kız vss artık samimiyetinize göre şaka yapıverseydiniz.

Olayın üstünden geçtikten sonra aramanız olayı büyütmekten başka bir işe yaramaz. Keşke duydugunuz anda niye ben gelmiyormuyum kız vss artık samimiyetinize göre şaka yapıverseydiniz.
Samimi değilim olacağımi da pek sanmıyorum

Back
X