- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 964
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Saygısızlık değil mi ama yaptığı sizcede?Hep böyle meseleleri büyütür müsünüz?
Değil anlık bir patlama benceSaygısızlık değil mi ama yaptığı sizcede?
O kadar küçük değil yani doğruyu yanlışı anlayacak kadar olgun.Yaptığı saygısızlık değil mi ama ?Sonuçta duymamı isteyerek öyle kelimeler kullanması saygısızlık olarak geliyor bana.belki de ben gereksiz büyütüyorum amacım fikir almak.Konuyu kayınvalidenize anlatmaya gerek var mı gerçekten?
Öz kardeşim gibi severim dediğiniz biriyle öz kardeşinizle sorunları nasıl çözüyorsanız öyle çözmelisiniz yani anne babaya yansıtmadan kendi aranızda konuşarak.
Yaşça küçük ciddiye alıp tartışmak istemiyorum diyorsunuz, kayınvalidenize anlatırsanız gayet ciddiye almış sizden küçük belki ergenlik yaşındaki bir kızın anlık patlamalarını aileye de yansıtmış olacaksınız.
Öyle yapmayı düşünüyorum.O son kelimeleri kullanmasa zaten odasında söylediği şeyleri önemsemeyecektim bile unutacaktım bir iki saate.Bence mesafeyi koruyun uzatmanın gereği yok insanın başına hersey geliyor gereksiz şeylere takılmayın huzura erin.. mesafe iyidir biraz ara verin kendinizi inzivaya cekin
23 yaşında.Özür diledikten sonra babasının odası mı sanki girmeseydi oda dediği için bu kadar zoruma gitti aslında.Görümceniz kaç yaşında? Fazla tepki vermiş, ergenlik çağında bir kız gibi. Siz de gereksiz büyütüyorsunuz. Kayınvalideye şikayet etmenize gerek yok, gereken mesafeyi koyup samimi biçimde özür dilemesini bekleyin. Aile üyeleri bu kadar ufak şeylerle silinmez.
Çok haklısınız keşke en baştan mesafeyi korusaydım.Kız kardeşim olmadığı için yerini doldururum diye düşündüm herhaldeKayinvalide ne alaka? Bence görümcelere de gerekenden fazla ilgi göstermissiniz bastan. Kavgalarda israr edip eve götürmek, sigara almak felan..cok gereksiz
Evet haklı çıkmak için elinden geleni yapacaktır bundan emin oldum BugünBuyutmeyin bence usteledikce oda rahatsizligini kapatmak icin sizin ustunuze gelecek
Oz kardesimizle boyle bir tartismayi nasil cozerdik?
Buda unutulup gidecek birsey ztn ozur dilemis azar yemis daha da buyutmeyin
Çok haklısınız hiç memnun değilim bu durumdan ama doğuda genelde zorluyorlar böyle şeylere.Çok ısrarcı bir insan kayınvalidem.Hasta olmasa bile zorlar,kalmam ama asla normal zamanlarda.Evim var aynı şehirde kalmaya ne gerek var derim.Eşim annem hasta aklım onda deyip ısrar ettiği için mecburen kaldım.Ne kadar mesafeli olursan o kadar kafan rahatmış gerçekten .Ne gereksiz bu iç içe yaşamalar, kayınvalide rahatsız ise evde 3 tane kızı var zaten cümbür cemaat toplanmaya aynı şehirde yatılı kalmaya ne gerek var? Sonra böyle yüz göz olunuyor işte. Enseye şaplak moduna girmiş dengeyi şaşmış küçük görümce. Kaynvalideyi arayıp da olayı büyütmeye gerek var mı? Kızı haksız bile olsa sizi mi savunur kızını mı ? Hadi sizi savundu anne kız birbirlerine girdiler iyi mi oldu? Küçük görümce daha da doldu size karşı, atom bombası oldu adeta. Artık küçük görümceyi tut tutabilirsen.
Ablası üzerine fazla gittiyse kendini savunmak istemiştir. Odasına sürekli girip çıkan oluyorsa ve kapı çalmaya vs dikkat edilmiyorsa bunalmıştır. "Bağırdığım için haksızım ama haklı olduğum noktalar da var" savunması yapıyordur. Bu kadar büyütmeyin.23 yaşında.Özür diledikten sonra babasının odası mı sanki girmeseydi oda dediği için bu kadar zoruma gitti aslında.
2 sene ev üstünde kaldım mecburi durumlardan.Yemek yapmak için bir gün bile yardım etmediler her gün her öğün yemek temizlik vs bana aitti.Hem mesleğimi hem evi aynı anda yürütmek zorunda kaldım hep.ramazan aylarında bile dilim dışarda yemek yapıyordum o sıcaklarda.Ama asla bir gün yüzlerine vurmadım bunu.Bu şekilde iyi niyetli yaklaştığım insanların böyle davranması çok zoruma gitti belki deAblası üzerine fazla gittiyse kendini savunmak istemiştir. Odasına sürekli girip çıkan oluyorsa ve kapı çalmaya vs dikkat edilmiyorsa bunalmıştır. "Bağırdığım için haksızım ama haklı olduğum noktalar da var" savunması yapıyordur. Bu kadar büyütmeyin.
Çok haklısınız hiç memnun değilim bu durumdan ama doğuda genelde zorluyorlar böyle şeylere.Çok ısrarcı bir insan kayınvalidem.Hasta olmasa bile zorlar,kalmam ama asla normal zamanlarda.Evim var aynı şehirde kalmaya ne gerek var derim.Eşim annem hasta aklım onda deyip ısrar ettiği için mecburen kaldım.Ne kadar mesafeli olursan o kadar kafan rahatmış gerçekten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?