Bir görümce meselesi

vallahı olayı abartmıssınız..kendı kardesınız kıssa bukadar tepkı verırmıydınız

Öyle yapacam.teşekkür ederim

Haklısınız durum hoş değil ama insanın anı anına uymuyor işte. Geçmişi düşünüp bilenmenize gerek yok gerçekten o kadar büyütülecek bir mesele yok. Sonunda huzursuzluğu siz de yaşayacaksınız gerek var mı?

Görümcelerinizi gereksiz sahiplenmişsiniz. Aile içi siddette önlerine geçip kayinbabanin darbelerine maruz kalacak kadar içinde olunca olayların kız da size saygısızca davranmakta sakınca görmemiş. Eşiniz geçmeli önüne kendi kız kardeşinin ya da polisi aramalisiniz böyle durumlar için. Sigarasına kadar düşünüp tepenize çıkartmışsınız mesafe her zaman iyidir bundan sonra bir de bu yöntemi deneyin bence. Kv deye aktarmaya bile gerek yok olayı, bu olay vesilesi ile mesafe koyun yeterli

vallahı olayı abartmıssınız..kendı kardesınız kıssa bukadar
vallahı olayı abartmıssınız..kendı kardesınız kıssa bukadar tepkı verırmıydınız
Kendi kardeşim odasına izin alarak 2 sn birşey almak için girdiğimde bu şekilde bağırsa emin olun aynı tepkiyi verirdim.Hatta ona az bile tepki verdim sadece odanı yemedim eşofmanı alıp çıkacam dedim.

Anlık patlamayı bu kadar büyüttüğünüze göre, çok da kardeş gibi görmüyor musunuz
madem bu kadar çabuk kırılıyorsunuz mesafe koyun o zaman
Demekki öyle gördüğümü sanıyormuşum.Oda ablam gibisin derdi hep,oda öyle görmüyormuş
Çabuk kırılmak değil saygısızlığa tahammülüm yok aslında

Kesinlikle o kadar pişman oldum ki.Ne kadar samimiyet kurarsan o kadar saygısızlığa yyol açıyormuşsun.Bunu anladım.En iyisi mesafe koymak.Teşekkür ederim

Hayır yanış anladınız kaynanam 3 kızı ve kayınbabam aynı evde yaşıyor.bizim evlerimiz ayrı .Bu olay yaşandığında aynı ortamdaydık.
Yok devamlı birlikte yaşadığınızı düşünmedim zaten olay günü bu kadar kişi miydiniz diyorum çünkü konuda iki eltime canım cicim diyip öpmeye başladı yazmışsınız da ondan sordum

Kendi kardeşim odasına izin alarak 2 sn birşey almak için girdiğimde bu şekilde bağırsa emin olun aynı tepkiyi verirdim.Hatta ona az bile tepki verdim sadece odanı yemedim eşofmanı alıp çıkacam dedim.
ben mesafelık bır sey gormedım..
neden
cunku sıze bılınclı yapılan bır davranıs yok
ıkı ozur dılemıs
bakmıs sızın yuzunuz asık nıspet vb yapmıs..
ben ogrensınler dıye kardesımın odasına gırerken kapıya vuruyorum..
babam ve esı ne gerek var dıyolar.
dalıyolar ıcerı ahır gıbı

kız annem sandım demıs farkındamısınız

Yok devamlı birlikte yaşadığınızı düşünmedim zaten olay günü bu kadar kişi miydiniz diyorum çünkü konuda iki eltime canım cicim diyip öpmeye başladı yazmışsınız da ondan sordum
Evet o an ortamda iki eltim,iki görümcem ve kaynanam vardı ama olaya şahit olan sadece bir görümcemdi.

Bende kapıyı çaldım seslenerek girdim.Ben fazla büyüttüm herhalde şaşırıyorum şuan yorumlara suçlu ben oldum sanırım

Peki annesine ve diğerlerine hiç bir şey yansıtmayıp bütün tepkiyi bana verip özür diledikten sonra tekrar babasının odası mı girmeseydi demesi de normal mi ?
sız abarttıgınız ıcın sadece su anlatıklarınızda sıze karsı bılınclı yapılan hıcbırsey yok gercekten yok..

Yanlış anlamayın ama bu iyi niyet değil bence. Bu kendi hakkını savunamamak, kendini ezdirmek kullandırmak. Çalışıyormuşsunuz gelip üstüne o kadar iş yapiyormussunuz o evde yaşayan ve yardımcı olabilecek başkaları olmasına rağmen. Yani bu sizin elinizde neden kendinize değer vermiyorsunuz ki. Is güç yapmayın demiyorum ama hizmetçi olmadığınızı da bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…