Bir gözlük meselesi

kayra12

Güven ruh gibidir gittimi bi daha geri gelmez
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.447
1.074
83
İyi akşamlar kızlar büyük bir dert değil ama kafam karıştı en son buraya yazmaya karar verdim geçen ctesi kızım yürümeye başladığı için küçük bir parti verdim kız kardeşlerim ve üç arkadaşım arasında ...Parti bitti herkes gitti akşam oldu eşim geldi konuşurken unitde bir gunes gözlügu gordum kızlardan biri unutmustur dedim sonra unuttum bugün resmini cektim ve herkese gonderdim ama kimsenin degil .....eeee arkafaslarimin degil kardeşlerim in değil bu gözlük kimin ....nerden geldi ...ne zaman geldi...partiden önce de kimse evime gelmedi ....kafamda deli sorular eşimin birini eve getirme gibi bi durumu olamaz cunku sürekli evdeyim ki öyle bir şey de yapmaz ....peki bu gözlük kimin
Düzenleme gözlük kardeşimin çıktı sahibi çıkmazsa ben kullanacaktim artık

Son düzenleme:
Aynısı annemlerde oldu geçen gün sorduk soruşturduk kimsenin değil yokk gözlük gökten indi sanki

Sonra birinin dalgınlığına denk gelmiş meğerse onunmuş bilememiş başta benim değildi demişti çünkü insanlık hali.

O değilde eşinizin eve birini getirme ihtimali ne alaka güven sorunumu var aranızda? Ben olsam hiç aklıma gelmezdi o ihtimal

Yani bir kadın gözlüğü öyle mi? Eşinizden mi şüpheleniyorsunuz?

Yok esimden suphelenmiyorum büyük ihtimalle kız kardeşimin diye düşünüyorum onun baya gözlüğü var yarın soracam şuan hastanede oğlunu yatırdı kesin onun diye düşünüyorum

Onu yazdım hani kızlar düşünür doye önceden cevap yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…