- Konu Sahibi mmmerrrvvve
-
Arkadaşım benim bildiğim kendini biryere hissetmek yalnız kalmamak için grup kurmalar ortaokul yıllarında olur. Madem sevmiyorsun tahammül edemiyorsun o insanlara görüşme sende bu kadar basit.
insanlara böyle bağlanmamak lazım işte. biraz çevreni genişle onlara bağlı kalma, samimi değiller demek ki. ayrıca ben olsam sorardım diğerlerine bugün böyle diyorsunuz ama dün başka şey dediniz noldu neden böyle diye.
yapacağın tek şey kendi kendine yetmek. ben de aynısını yaşadım maalesef insanlar iki yüzlü bile değil artık bikaç yüzlü o yüzden boşver... 4 senelik arkadaş grubumu bi günde sildim çünkü tahammül edemez olmuştum çok yüzlülüklerine. Şimdi mezun oluyorum kısmetse ve hiçte umrumda değiller üniversite arkadaşlıkları maalesef yalan oluyor. Sen kendinle dost olmaya bak canım
Amaaaaaaan salla....
Bak,seç,gül,geç...
Gözünü korkutmak istemem ama canım,bunlar daha hiç bir şey,daha ne insanlar göreceksin dostum diyeceksin,bakacaksın ki geldiğin gibi yalnızsın..tavsiyem böyle şeylere çok takılma,kimseye güvenme,hiç bir şey seni şasırtmasın,keyfine bak..en önemlisi derslerine odaklan,sen oraya okul için gittin,saçma sapan insanların kahrını,suratlarını,yalanlarını çekmek için değil,bunu unutma canım
Oyh tursulugum benim ölmiyesin sen e mi güldürdün beni aklıma geldikçe dua etcem sana)))
Amin canım,Allah razı olsun.
Dediğim gibi,ilişkilerin %99'u artık çıkar üstüne kurulu...
Derslerine bak,kendini geliştir.
Küçük insanlar insanları,
Orta insanlar olayları,
Büyük insanlar fikirleri tartışırlar unutma...
Ya canım valla hic böyle olacagini tahmin etmemiştim herkes dedi dikkat et diye mal gibi inandım saf görüşlerine aslında sinirim ondan yani safim diye üzülüyorum :) ama dedigin gibi dersler çok önemli finalleri savamadim daha poff:)
Aynen ilk sene kimin ne halt olduğunu anlarsın ikinci sene ona gore okula gidersin diyolardi hep valla dogruymus:))İlk sene oluyor böyle şeyler,takma kafana.
Zamanla anlıyorsun bir şeyleri.
Bol bol kitap,gazete oku.
Kim ne yapmış,etmiş vs. takılma bunlara ve öyle insanlardan da uzaklaş.
bencede hiç görüşme
Aynen ilk sene kimin ne halt olduğunu anlarsın ikinci sene ona gore okula gidersin diyolardi hep valla dogruymus:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?