Kız sende hergün yarın gidecem diyon haaa git artık catlayacazzzz
kız bugunde olmadımmm ayyyyyyy bid e kasıklarım ağrıyor heyecanlandım yaptıramadım canımmmmmmmmmmmm :):):):) yarın gıdıyom annemle haberleştikkkk ordayaptırıcammm canımmmmmmmm ben de merktaan çatlıyommmm sen ne yaptın dr gıttın mı şekerim
tikinmacasenden
sonuc alir almaz yaz
kız bugunde olmadımmm ayyyyyyy bid e kasıklarım ağrıyor heyecanlandım yaptıramadım canımmmmmmmmmmmm :):):):) yarın gıdıyom annemle haberleştikkkk ordayaptırıcammm canımmmmmmmm ben de merktaan çatlıyommmm sen ne yaptın dr gıttın mı şekerim
tweteeemm ben her gırmeme senn tıkınıyon dıkkat et canım kılo almabende bugun baya temızledım ortalıgı camlar kapılar kaldı bırde supurn sıl valla ne zor kış temizliği
Hadi bakalımmm sirinenin pesinden seninde halayını cekelim :gittim cnm bu ay rahim filmi kan testi vslerle gececek sonra tedaviiii
Bende bugün mutfak dolaplarımı sildim öldümmm en büyük odam mutfagım komple de dolap oldugu icin coook yoruyo
heyy heyyy bende anne olacagımm bigünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))) ama çok erkennnnn
tweteeemm ben her gırmeme senn tıkınıyon dıkkat et canım kılo almabende bugun baya temızledım ortalıgı camlar kapılar kaldı bırde supurn sıl valla ne zor kış temizliği
hoşgeldinnn bagalımmmm :):)
ben camlari hallettim gecenlerde kisliklari neyim cikardim yarin rutin temizligimi yapacam :)almam kilo bunyem almiyor malesef
ben şimdi bazen karıştırıyorum sen de öğretmendin dimiben ooooooooo dolapları alt üst ettimmmmm mutfaktakilerin yerini değiştirdimmmmmmmmm bugun hiç durmadım bide iş görüşmesine gittimm kızlarrr bu ayın ıne kısmetse başlayacağımm :):)
hoşbuldukkkkkk cnm :) burası beni heycanlandırdı yawww
ben ooooooooo dolapları alt üst ettimmmmm mutfaktakilerin yerini değiştirdimmmmmmmmm bugun hiç durmadım bide iş görüşmesine gittimm kızlarrr bu ayın ıne kısmetse başlayacağımm :):)
İnsallahhhhhhhhhh cnmmmm hosgeldinnnheyy heyyy bende anne olacagımm bigünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))) ama çok erkennnnn
ben camlari hallettim gecenlerde kisliklari neyim cikardim yarin rutin temizligimi yapacam :)almam kilo bunyem almiyor malesef
valla bende öyleyim yıyorum yıyorum 48 de kalıyorum en fazla50 kılo oluyorumm baska yokkkk... ben de oncekı gun cıkardım yazlıklarıda hurcladım bır guzell missondan sonra da mutfaga gırdım dolapların ıcını sıldım ortulerını degıstırdımmm bazılarının yrlerını degıstırdımmm çek it çek it günüm ölecene geçti yarında halılarım sererim misss gibi olur
ben şimdi bazen karıştırıyorum sen de öğretmendin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?