Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kız sende hergün yarın gidecem diyon haaa git artık catlayacazzzz

kız bugunde olmadımmm ayyyyyyy bid e kasıklarım ağrıyor heyecanlandım yaptıramadım canımmmmmmmmmmmm :):):):) yarın gıdıyom annemle haberleştikkkk ordayaptırıcammm canımmmmmmmm ben de merktaan çatlıyommmm sen ne yaptın dr gıttın mı şekerim

sonuc alir almaz yaz

Hadi bakalımmm sirinenin pesinden seninde halayını cekelim : gittim cnm bu ay rahim filmi kan testi vslerle gececek sonra tedaviiii

tweteeemm ben her gırmeme senn tıkınıyon dıkkat et canım kılo alma bende bugun baya temızledım ortalıgı camlar kapılar kaldı bırde supurn sıl valla ne zor kış temizliği

Bende bugün mutfak dolaplarımı sildim öldümmm en büyük odam mutfagım komple de dolap oldugu icin coook yoruyo

Hadi bakalımmm sirinenin pesinden seninde halayını cekelim : gittim cnm bu ay rahim filmi kan testi vslerle gececek sonra tedaviiii

hadi bagalım işallah senin halayını burdan yol edecem oraya hdi bagalım erkek olursa kivresi olurum kız olursa da ceyizini alırıg artık ikiz olursa ltından kalmam ama bacım söleyimmmmm

heyy heyyy bende anne olacagımm bigünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))) ama çok erkennnnn

Bende bugün mutfak dolaplarımı sildim öldümmm en büyük odam mutfagım komple de dolap oldugu icin coook yoruyo

ben ooooooooo dolapları alt üst ettimmmmm mutfaktakilerin yerini değiştirdimmmmmmmmm bugun hiç durmadım bide iş görüşmesine gittimm kızlarrr bu ayın ıne kısmetse başlayacağımm :):)

tweteeemm ben her gırmeme senn tıkınıyon dıkkat et canım kılo alma bende bugun baya temızledım ortalıgı camlar kapılar kaldı bırde supurn sıl valla ne zor kış temizliği

ben camlari hallettim gecenlerde kisliklari neyim cikardim yarin rutin temizligimi yapacam :)almam kilo bunyem almiyor malesef

ben camlari hallettim gecenlerde kisliklari neyim cikardim yarin rutin temizligimi yapacam :)almam kilo bunyem almiyor malesef

valla bende öyleyim yıyorum yıyorum 48 de kalıyorum en fazla50 kılo oluyorumm baska yokkkk... ben de oncekı gun cıkardım yazlıklarıda hurcladım bır guzell miss ondan sonra da mutfaga gırdım dolapların ıcını sıldım ortulerını degıstırdımmm bazılarının yrlerını degıstırdımmm çek it çek it günüm ölecene geçti yarında halılarım sererim misss gibi olur

ben ooooooooo dolapları alt üst ettimmmmm mutfaktakilerin yerini değiştirdimmmmmmmmm bugun hiç durmadım bide iş görüşmesine gittimm kızlarrr bu ayın ıne kısmetse başlayacağımm :):)
ben şimdi bazen karıştırıyorum sen de öğretmendin dimi

Aynen bende öyle yaptım cnm mutfak gündüz savas alanı gibiydi :9;
heyy heyyy bende anne olacagımm bigünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))) ama çok erkennnnn
İnsallahhhhhhhhhh cnmmmm hosgeldinnn

Keske benim bünyem de almasa pco tanısı konmadan önce elli bes kiloydummm

ohh valla ya sen ne güzel işleri bitirmişsin benim herşey duruyor daha kışlıkları bile düzenlemedim hatta daha annemin evinde getirmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…