- 30 Temmuz 2013
- 166
- 16
- 48
bu topik başka topik öyle her yere bulamazsınnnama cok cana yakındır herkes hoşgeldınn senın ıcın neden erken anne olmak ?
ohh valla ya sen ne güzel işleri bitirmişsin benim herşey duruyor daha kışlıkları bile düzenlemedimhatta daha annemin evinde getirmedim
cnm daha bi aylık evliyim birazcık zaman geçsinde allahım izin verirse bende eşimde cok istiyoruz
bende 51 kiloyum almaya basladim yavas yavas 55 olsam iyiydi boyun kac simdi kac kilon :26:Aynen bende öyle yaptım cnm mutfak gündüz savas alanı gibiydi:9;
İnsallahhhhhhhhhh cnmmmm hosgeldinnn
Keske benim bünyem de almasa pco tanısı konmadan önce elli bes kiloydummm
Civciv nutella li ekmek tikiniyo kesin
Aynen bende öyle yaptım cnm mutfak gündüz savas alanı gibiydi:9;
aynen benim kid e görseydiin çığlık atarak kaçardın
İnsallahhhhhhhhhh cnmmmm hosgeldinnn
Keske benim bünyem de almasa pco tanısı konmadan önce elli bes kiloydummm
hayırlı olsun canım ınsallah en kısa zamanda anne olursun esınde baba :))
ya ben anca yazlıkları getirdimde inş kışlıklarada gecicem donmadan getirsem baricehizde zor olur die düşündümde keske getirseymişim kıskandımmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy inşallah güzelim allahım herkeze hayırlı evlat nasip etsin
keşkeeeeee :):) maleseff öğretmen değilim lise mezunuyum kısmetse bu sene kazanırım insallah :):)
bende 51 kiloyum almaya basladim yavas yavas 55 olsam iyiydi boyun kac simdi kac kilon :26:
onu sürdüm yemedim kosede bekliyor yatmadan yerim
Kızlarrr nick arıyorum aklında güzel nick olan varsa bana özelden yazabilir miiiii
çıkardım ben tek tekkkkkkkk :):):) ben nrmalde unuturm da ne hıkmetse getırmısım annem dıyorkı sen ın ceyızını dızerken balkondakı calı süpürgesi bile korktu benide götürecek diye
Kızlarrr nick arıyorum aklında güzel nick olan varsa bana özelden yazabilir miiiii
hehehe :) süpermiş valla benimde herseyim tamdı da bi işte kışlıklar iyiki patiklerimi getirmişim cnm bu günlerde onlarsız yapamıyorum çok üşüyorum yaa evlince farklı oluyormuşşşş
Sümüklü dedin begenmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?