Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bu topik başka topik öyle her yere bulamazsınnn ama cok cana yakındır herkes hoşgeldınn senın ıcın neden erken anne olmak ?

cnm daha bi aylık evliyim birazcık zaman geçsinde allahım izin verirse bende eşimde cok istiyoruz

ohh valla ya sen ne güzel işleri bitirmişsin benim herşey duruyor daha kışlıkları bile düzenlemedim hatta daha annemin evinde getirmedim

ben ceyizim gelirken kışlıkları önceden göndermiştimmmmm taaaaaa ceeyiz zamanı hepsi hurçlu yıanmış bi şekilde tertemizdi vala canımm sadece yerlerını degıstırdım hatta çoğu ütülüydü :)

ya ben anca yazlıkları getirdimde inş kışlıklarada gecicem donmadan getirsem bari cehizde zor olur die düşündümde keske getirseymişim kıskandımmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aynen bende öyle yaptım cnm mutfak gündüz savas alanı gibiydi :9;

İnsallahhhhhhhhhh cnmmmm hosgeldinnn

Keske benim bünyem de almasa pco tanısı konmadan önce elli bes kiloydummm
bende 51 kiloyum almaya basladim yavas yavas 55 olsam iyiydi boyun kac simdi kac kilon :26:
Civciv nutella li ekmek tikiniyo kesin

onu sürdüm yemedim kosede bekliyor yatmadan yerim

bende de pko var ama kılo alamıyorum hala anlamadım bana herşey ters tepıyor canlarım

ya ben anca yazlıkları getirdimde inş kışlıklarada gecicem donmadan getirsem bari cehizde zor olur die düşündümde keske getirseymişim kıskandımmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çıkardım ben tek tekkkkkkkk :):):) ben nrmalde unuturm da ne hıkmetse getırmısım annem dıyorkı sen ın ceyızını dızerken balkondakı calı süpürgesi bile korktu benide götürecek diye

çıkardım ben tek tekkkkkkkk :):):) ben nrmalde unuturm da ne hıkmetse getırmısım annem dıyorkı sen ın ceyızını dızerken balkondakı calı süpürgesi bile korktu benide götürecek diye

hehehe :) süpermiş valla benimde herseyim tamdı da bi işte kışlıklar iyiki patiklerimi getirmişim cnm bu günlerde onlarsız yapamıyorum çok üşüyorum yaa evlince farklı oluyormuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…