İnşallah dediğin gibidir arkadaşımhapı bıraktım 5 aydır korunmuyorum geçen ay ilk kez gecikti çok umutlanmıştım bu ay umutlanmamaya çalışıyorum
kadın doğuma gittiniz mi hiçç kist falan oldugunda da oluyor benim kist tedavimden sonra hamile kaldım ben
Kist vardı ama adetle sökülen bi kist dedi söküldüde bazen olabilir dedi doktor ama bu bebeği engellemez dedi zaten en son gittiğimdede yumurtalar norml kistte yok dedi dün test yptım negatif adetime 2 gün vardı hala bi umut varmıdır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyi gı sen napıyon
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım inş. mucizen seninledirfolbiol çok önemli canım bebeğin sağlığı için mutlaka ihmal etme beyin ve sinir gelişimi için çok önemli sağlıcakla gelsin inş.
epeydir yoktun dedikodu filan yok mu?
iyi gı sen napıyon
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım inş. mucizen seninledirfolbiol çok önemli canım bebeğin sağlığı için mutlaka ihmal etme beyin ve sinir gelişimi için çok önemli sağlıcakla gelsin inş.
epeydir yoktun dedikodu filan yok mu?
invocum şuan ne diyeceğimi bilmiyorum, donakaldım inanki ALLh sabır versin canım zor bir süreç , ama vardır bi hayır, dikkat et kendine en kısa zamanda sağlıkla bebişin olur inşallaaahh canıım öpüyorum seni
Kist vardı ama adetle sökülen bi kist dedi söküldüde bazen olabilir dedi doktor ama bu bebeği engellemez dedi zaten en son gittiğimdede yumurtalar norml kistte yok dedi dün test yptım negatif adetime 2 gün vardı hala bi umut varmıdır
zaten iki gün öncesinde belli olmayabilir gebelik.en önemlsiide sitres olmaması .benn hamileliğimi fark etttiğimde adet tarıhımden bi on gun falan geçmişti ve testte belli eblirsiz çıktı bulantı ksuma falan oluyor mu bayılma hissi baş dönmesi
Arkadaşlar merhaba
Öncelikle Allah'ım herkese anne olmayı nasip etsin'
Benim bir sorum olacak, adetime 6 gün var bu ay yumurtlama dönemi ve başı olmak üzere sadece iki kez birlikte olabildim eşimle fakat hiç olamayan bir şekilde şeffaf bir ıslaklık akıntı söz konısı bı bir belirti olabilir mi ?
Çünkü normalde hiç olmazdı bı şekilde cevap verebilirseniz çok sevinirim
bendede belirti oydu aşırı şekilde akıntı şeffafff beyazzz da arada oluyor
zaten iki gün öncesinde belli olmayabilir gebelik.en önemlsiide sitres olmaması .benn hamileliğimi fark etttiğimde adet tarıhımden bi on gun falan geçmişti ve testte belli eblirsiz çıktı bulantı ksuma falan oluyor mu bayılma hissi baş dönmesi
Ne adet ne gebelik belirtisi var canım sadece kasıkta batma gibi arada bişey giriyo bide alıntım var şeffaf okadar çözemedim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ALLAH yardimcin olsun canim tekrarini yasatmasin INSALLAH
invocum şuan ne diyeceğimi bilmiyorum, donakaldım inanki ALLh sabır versin canım zor bir süreç , ama vardır bi hayır, dikkat et kendine en kısa zamanda sağlıkla bebişin olur inşallaaahh canıım öpüyorum seni
Ne adet ne gebelik belirtisi var canım sadece kasıkta batma gibi arada bişey giriyo bide alıntım var şeffaf okadar çözemedim :)
igeç döllenmede olabilir bence bir on gun bekle
Topigimizin ilk bebisi bamyamizda dogdu cok sukur truemi burdanda tebrik ediyorum saglikli hayirli bir evlat olur INSALLAH
geriyede baktim INSALLAH daha cok hamilelik haberleri aliriz
Topigimizin ilk bebisi bamyamizda dogdu cok sukur truemi burdanda tebrik ediyorum saglikli hayirli bir evlat olur INSALLAH
arkadaslar sizlere güzel bi haberim vaaaaaaaaaar
HAMILEYIMMMMMMMMMMMM!!! cok sükür rabbime tam bir sene sonra bize melegimizi verdi
darisi isteyen herkesin basina insallah! burda cok vakit gecirdim o yüzden haber vermek istedim..
MASALLAH ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH canim tebrik ederim
Bi ben kaldim sanirim surekli yazanlardan hamile kalmayan herkes bekledigine kavustu ne diyeyim hakkimizda hayirlisi
takdir ALLAHIN...
inş. cnm daha çok hamile alırız inş.Topigimizin ilk bebisi bamyamizda dogdu cok sukur truemi burdanda tebrik ediyorum saglikli hayirli bir evlat olur INSALLAH
arkadaslar sizlere güzel bi haberim vaaaaaaaaaar
HAMILEYIMMMMMMMMMMMM!!! cok sükür rabbime tam bir sene sonra bize melegimizi verdi
darisi isteyen herkesin basina insallah! burda cok vakit gecirdim o yüzden haber vermek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?