Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ayıpn ediyoonnn olmazzmııı bebemmmmmmm çok şükür iyi iyi bebişşş çokk dedikodu varrr kız ayıptır söylemesi herif kokuyorrr bana

ALLAH yardimcin olsun canim tekrarini yasatmasin INSALLAH

ivocumm bebeğimmm çok üzüldüm allah herşeyin hayırlısını versin .sözüm bittit birşey diyemiyoorum çok üzgünüm nasıl istersen öyle yap yani kendini iyi hisset yeter biz senin yanındayız untma olur mu

İnşallah bi gün bende anne olacagim Rabbim isteyen herkese versin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anaaaam demirbas hamilemisin kiz ayyy cok sevindim saglikla kucagina al INSALLAH geriye bi gideyim bakayim baska kimler hamis

Topigimizin ilk bebisi bamyamizda dogdu cok sukur truemi burdanda tebrik ediyorum saglikli hayirli bir evlat olur INSALLAH

geriyede baktim INSALLAH daha cok hamilelik haberleri aliriz

Topigimizin ilk bebisi bamyamizda dogdu cok sukur truemi burdanda tebrik ediyorum saglikli hayirli bir evlat olur INSALLAH

Sen yasıyomuydun kızzzzzz amiiiiiinnnnnnnnnnnnn İnsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Rabbim tüm isteyenlere ve bekleyenlere nasip etsin

arkadaslar sizlere güzel bi haberim vaaaaaaaaaar

HAMILEYIMMMMMMMMMMMM!!! cok sükür rabbime tam bir sene sonra bize melegimizi verdi

darisi isteyen herkesin basina insallah! burda cok vakit gecirdim o yüzden haber vermek istedim..

arkadaslar sizlere güzel bi haberim vaaaaaaaaaar

HAMILEYIMMMMMMMMMMMM!!! cok sükür rabbime tam bir sene sonra bize melegimizi verdi

darisi isteyen herkesin basina insallah! burda cok vakit gecirdim o yüzden haber vermek istedim..

MASALLAH ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH canim tebrik ederim

Bi ben kaldim sanirim surekli yazanlardan hamile kalmayan herkes bekledigine kavustu ne diyeyim hakkimizda hayirlisi
takdir ALLAHIN...

Son düzenleme:
MASALLAH ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH canim tebrik ederim

Bi ben kaldim sanirim surekli yazanlardan hamile kalmayan herkes bekledigine kavustu ne diyeyim hakkimizda hayirlisi
takdir ALLAHIN...

cok tsk ederim canim benim rabbim tez vakitte sanada nasip etsin insallah.. biraz tehlikeli dönem gecirdim ama görünüse bakilirsa iyiye gidiyor simdi.. insallah böyle kalir tatlim bir sen degilsindir heralde ama niyeyse bu topik birden bire bosaldi artik kimse girmiyor buraya maalesef.. oysa ki ne güzel zamanimiz gecti güzel sohbetlerimiz oldu burda herkesle..

inş. cnm daha çok hamile alırız inş.

Canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. inş. daha evvel muhabbet ettiğimiz bi çok arkadaşımızı bigün buraya girer yazar hamileyim diye.. haaa aklıma gelmişken bitter kuzucukta hamilee

bu arada kızlar ben 13 haziranda doğum yaptım hamileliğimde sıkıntılar vardı hatırlarsanız..oğlum 33 gün yoğun bakımda kaldı ve sonra taburcu olduk..hidrosefali,laringomalazi ve beynindeki anomalilerden dolayı epilepsi hastası kritikti durumu ama Rabbime şükürler olsun şimdi genel durumu iyi yanımda mışıl mışıl uyuyor..Rabbim hiçbirimizi evlatla sınamasın inş. canlarım hepinizi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…