Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

normalde gecıkırmıydı canım catlamadıgı ıcın gecıkmıstır dıcem ama catlatma ıgnesı olmussun bı daha yaptırsana yarın

bi doktora neyim git o zaman.. hcg ignelerden neyim yukselmis olabilir mi :26:
ama hala adette olmadin.. ay ne zor yaa
canım hcg iğnelerinin etkisi 6-7 gün içinde geçiyor.. ama adette olmadı beni düşündüren o

bi bekleyelim bakalım eğer hafta sonuda olmazsan pazartesi yenileyelim kan testini o zaman anlarız var mı yok mu? doktora gidersin rahim duvarı kalınlığına bakar canım..hamilelikte normalinden daha fazla kalınlaşmaya başlıyor..eğer sonradan oluşan gebeliksee geç döllenmeyse anlaşılır...

Cnm morfoloji önceki testte yüzde 6 idi o testte özelde yapilmisti ama bunda morfoloji yok dedigim gibi devlette hep tüp bebek diyorlar balcalı ve baskentte yaptık testleri özelde yaptıklarımız yüksek cıktı yani cok fark yok arada ama oradakiler daha iyiydi önceki testtede perhiz süresi 4 tü bunda da 4 drum olmasıdıgıicin gösteremedik esim de manevi olarak cok yoruldum tüp bebek yapalım dedi adamcagız yıkıldı resmen yaaa öyleee bosluga bakıp duruyo önceki testte on milyondu bu bes milyon sayıyı gectim ileri hareketli 0 bayramdan sonra dr gösterecem ama tüp bebekten baska care görünmüyo
Drun da dikkatini cekti zaten dedi özellere güvenmeyin bide bizim hastanemizde test yapın sonuc kötü cıktı

süm süm bak sana ne dıcem senı guldurecek zottirik DD hatırlatıyomu bısey kuzum benım ben ınanıyorum hersey guzel olacak belkı tup bebege bıle gerek kalmıcak ben sana ne dıyom 6. hıssım yuksek dıye her hıssttıgım cıkıyo

üzülme güzelim ya inş hersey güzel olur sen düşünüp kendini üzdükce hersey üstüne üstüne gelir herseyin hayırlısını isteyelim allahtan

İnsallahh cnmm amiinnnn
e ceksin canim ailesiyle durumu varsa madem tup bebekse tup bebek yapin
Kayinbabanlarda torun sevmek isterler herhalde ne diyecekler..
ve tüp bebegi devlet karsilamio mu 3 kere :26:

23 yas sonrasını karsılıyo cnm ben 21 yasındayım karsılamıyo yani
canım çok üzüldüm peki tedavisi yada hamile kalman için yapılacak brişey varmı

Sagol cnmm tüp bebek yolu görünüyo

pazartesi yenıden yaptırırız o zaman esımın bır tane kadın doğumcu arkadaşı vardı olmazsa onu aratır sordururum..

Suan o bile güldürmüyo cnmm insallah senin dedigin gibi olur yaaa

normalde gecıkırmıydı canım catlamadıgı ıcın gecıkmıstır dıcem ama catlatma ıgnesı olmussun bı daha yaptırsana yarın

normalde gecikirdi doğru ama klomen + çatlatma iğnesinden sonra tutmazsa mutlaka reglı oluyormuş bende goguslerımın ucu acaip belırgınlstı agrıyo anlayamadımmm noldugunu bende bende onu düşünüyorum oylece:2:

ahhh bu ikilemde insanı yoruyor..bi yerde farklı bi yerde farklı bakalım doktor ne diyecek??
şu an tedaviye devlette devam ediceksin dimi? tüp bebek prosedürü için evlilik yılın , yaşın falan tutuyomu devletin karşılaması için...bi bakıyomuşsun hepimizden önce tüple hamiş kalıyomuşsun.. Allaha binlerce şükür tatlım azospermi değil bak bu kk'da evlatlık almak için sıraya girmiş kadınlarda var..asla anne olamayacak kadınlar var..şükret tevekkül et sizinde sınavınız buymuş... zor gerçektenn zor üzülme demek çok zorrr ama toparlan canımmm...bak eşin arkandaa dağ gibi duruyor..benim doktora gitmeye eşleri çekindiği için yıllarca tedaviyi bekleten tanıdıklarım var...hayırlısı böyleymiş demekki kuşum...bizim yumurtalar fos çıktı belki sen tüple ikizlerine hamiş kalıcan..hiç belli olmazz zamanın ne getireceği..hakkında hayırlısı ne ise o olsun canm

catlatma ıgnesı vuruldugun ıcın gecıkmen bencede zor acaba daha teste mı yansımadı bırı boyle olmustu dewamlı negatıf cıkıyordu kan da adetının gecıkmesınden bır ay sonra cıkmıstı ınsallah senınde boyle olur mutlaka olman lazım dı actlamayan yumurtalar gecıktırır ama catlatma ıgnesıyle o zor bıraz

kızlar ben bır kocişimi uyandıırımm onunlada konusım benı bekleyın olur mu opuldunuz kocaman...
tmm cnm bekliyoruz

evet bende okudum nicki serapbebekistiyo idi galiba 1 ay sonra öğrenmişti

Hadi yaaaa niye fos cıktı cnmm
Bundan sonra özele gitmeyi düsünmüyorum devlette devam edecem drum profesör zaten yasım tutmuyo ücretli olacak cnm halime her zaman sükrediyorum beterin beteri var sonucta esim tedavi konusunda bi zorluk cıkarmıyo cok sükür
Cnm tek embriyo diye biliyorum ben cift embriyo trasder ediliyo mu

canım 13-14 mm kalmışlar sadece 1 tane 19mm olmuş oda çok kaliteli değil doktorum çok ümitli konuşmadı...

özeller çift embriyo koyuyor ama devlette yasal zorunluluktan dolayı tek embriyo koyuyolar..
birde yaşın kaçtı canım en azından ilaçların için rapor çıkarttırırsın..iğneler çokpahalı

Hasi yaaa coook üzüldüm cnm cok sevinmistim dört yumurtayı duyunca
Yasım 21 cocuk yapın diyolar sonra tek embriyo koyuyolar nasıl is yaaa
Drum 5 bin civarı tutar demisti önceki gittigimde

İnsallahh cnmm amiinnnn

23 yas sonrasını karsılıyo cnm ben 21 yasındayım karsılamıyo yani

Sagol cnmm tüp bebek yolu görünüyo

öylemiymis anladim canim.. esinle bi konusun yani tedaviye girsenizde belki bi tup bebek yapacak masraf cikacak madem durumunuzda var ben olsam direk tup bebek yaparim..

öylemiymis anladim canim.. esinle bi konusun yani tedaviye girsenizde belki bi tup bebek yapacak masraf cikacak madem durumunuzda var ben olsam direk tup bebek yaparim..

Rahim filmini de ceketim de hersey netlesir zaten cnm esim her ay üzülmeye gücüm kalmadı tüp yapalım dedi bakalım aile ile konusmadık daha ama yüzde 90 tüp yaparız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…