- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
Sperm testi cok kötü cıktı bütün gün agladımmmmmmm
bende anlamadım canım herkes oyle soyluyor bende araştırdım bugun cok umıtlıydım çıka çıka 0.2 çıktı bu beta benımle dalga geçiyor bencedr dan randevu alacam ancak o zaman anlarız galba .benımde tam sana ıhtıyacım vardı canımmm napım sımdı bılmıyorum ki
Kesin mi ya .. uzuldum ama adet olana kadar umut var demektir degil mi :26::26::26:
sümeye testi kac kere tekrarladilar ki benim bildigim 3 kere yapman gerek sonra sonuc soyluyorlar :26::26:
ben anlamıyorum adet olmayacak gıbıyım ınternetten de okudum çatlatma ıgnnesı olanlarda en geç 17 gun surmus 17 gunn sonra adet olmuşlar ılk suphelenılen sey gebelik 0. 2 oradaki 2 ne ANLAMADIM belkı true nın soledıklerı dogrudurr
Cnm bu bizim 9. Testimiz altıdı devlette ücü özelde devlette yaptıklarımız hep kötü cıktı direk tüp bebek dediler özeldekiler iyi cıktı dogal yolla olur dediler ne kadar kolay ya insanların umutlarıyla oynamak
Dört gün perhiz yaptı bes milyon sperm cıktı
İleri hızlı 0
Yavas hareketli 15
Yerinde hareketli 14
ooooyyy kıyamam sizlereee yaaaa
sümeyyecim her yerde farklı çıkıyor farkındamısın? toplam kaç milyon çıktı
ileri hız?
yerinde haraketli?
aybizim sıkma canını belkide geç döllenme falan mı oldu..yoksa hastalanman lazımdı..hepimiz çok ümitliydik...
doktora ne zamana muayene sırası alıcaksın? pazartesi doktorlar çalışıyor mu ? bayram araya girdi ya? bekle bakalım 2 gün olmazsan pazartesi muayene varsa git rahim duvarına baksın doktor...ve kan testini yenilettir..şayet geç döllenme falansa yeni yeni artıyoda olabilir..gerçektennn çok tuhaf bi durum
canim imkaniniz yok mu tüp bebek icin :26:
iyi aksamlar kızlar nasılsınız
Pek iyi degiliz gibi...
iyi aksamlar kızlar nasılsınız
Cnm durumumuz var ama aile isi oldugu icin para ortak hesapta esim para cekebilir mi bilmiyorum yaaa ne beklerken ne bulduk
bekleyelim inşallah geç döllenme falandır..kırmızı kartı görene kadar inanmıcam ben...Kesin mi ya .. uzuldum ama adet olana kadar umut var demektir degil mi :26::26::26:
Dört gün perhiz yaptı bes milyon sperm cıktı
İleri hızlı 0
Yavas hareketli 15
Yerinde hareketli 14
sümeyabım paraladın kendını canım artık sıkma canını ınsallah hayırlısı olacak hakkımızda en kısa zamanda hayırlı evlatlarımıza kavuşuruz
Cnm durumumuz var ama aile isi oldugu icin para ortak hesapta esim para cekebilir mi bilmiyorum yaaa ne beklerken ne bulduk
Bugün esim sperm testi yaptı sonuclar cok kötü ileri hızlı 0özelde yapmıstık gecen hafta ileri hızlı vardı bu testi devlette yaptık ileri hızlı sıfır ne zaman özelde yapsak iyi cıkıyo devlette cok kötü cıkıyo artık özellere güvenim kalmadı
Bugün esim sperm testi yaptı sonuclar cok kötü ileri hızlı 0özelde yapmıstık gecen hafta ileri hızlı vardı bu testi devlette yaptık ileri hızlı sıfır ne zaman özelde yapsak iyi cıkıyo devlette cok kötü cıkıyo artık özellere güvenim kalmadı
arkadaslar bu ne boyle yaaa bı kendınıze gelın bakım umutları kaybetmeyın üstünüzdeki ölü topragı bı atın yaaa olacagı warsa olur olmayacagı warsa kendımızı parcalasak da olmuyo kac gundur bende kotuydum olmuyo napalım zamanı war demekkı allah werecegı zamanı bılır demekkı sımdı hayırlı degıl bızımde bırgun olacak emınım ama üzülünce gelmıyor kı yuzunuzden gulucuklerı eksık etmeyın bu konuda morel cok onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?