Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Sperm testi cok kötü cıktı bütün gün agladımmmmmmm

ooooyyy kıyamam sizlereee yaaaa
sümeyyecim her yerde farklı çıkıyor farkındamısın? toplam kaç milyon çıktı
ileri hız?
yerinde haraketli?

aybizim sıkma canını belkide geç döllenme falan mı oldu..yoksa hastalanman lazımdı..hepimiz çok ümitliydik...
doktora ne zamana muayene sırası alıcaksın? pazartesi doktorlar çalışıyor mu ? bayram araya girdi ya? bekle bakalım 2 gün olmazsan pazartesi muayene varsa git rahim duvarına baksın doktor...ve kan testini yenilettir..şayet geç döllenme falansa yeni yeni artıyoda olabilir..gerçektennn çok tuhaf bi durum

Kesin mi ya .. uzuldum ama adet olana kadar umut var demektir degil mi :26::26::26:

ben anlamıyorum adet olmayacak gıbıyım ınternetten de okudum çatlatma ıgnnesı olanlarda en geç 17 gun surmus 17 gunn sonra adet olmuşlar ılk suphelenılen sey gebelik 0. 2 oradaki 2 ne ANLAMADIM belkı true nın soledıklerı dogrudurr

sümeye testi kac kere tekrarladilar ki benim bildigim 3 kere yapman gerek sonra sonuc soyluyorlar :26::26:

Cnm bu bizim 9. Testimiz altıdı devlette ücü özelde devlette yaptıklarımız hep kötü cıktı direk tüp bebek dediler özeldekiler iyi cıktı dogal yolla olur dediler ne kadar kolay ya insanların umutlarıyla oynamak

bi doktora neyim git o zaman.. hcg ignelerden neyim yukselmis olabilir mi :26:
ama hala adette olmadin.. ay ne zor yaa

canim imkaniniz yok mu tüp bebek icin :26:

bılmıyorum canımya kendı dr muma mı gıdım yosa başka dr mı ne apsam bılemedım belkı dedıgın gıbı gec dollenmedır ben su ıhtımalı duşundum acaba gebelik yenı ortaya çıkıyor ondan mı bu kadar dusuk ama bu kdr dusuk olması normal mı kafam bın tane soru var!

Pek iyi degiliz gibi...

arkadaslar bu ne boyle yaaa bı kendınıze gelın bakım umutları kaybetmeyın üstünüzdeki ölü topragı bı atın yaaa olacagı warsa olur olmayacagı warsa kendımızı parcalasak da olmuyo kac gundur bende kotuydum olmuyo napalım zamanı war demekkı allah werecegı zamanı bılır demekkı sımdı hayırlı degıl bızımde bırgun olacak emınım ama üzülünce gelmıyor kı yuzunuzden gulucuklerı eksık etmeyın bu konuda morel cok onemlı

Kesin mi ya .. uzuldum ama adet olana kadar umut var demektir degil mi :26::26::26:
bekleyelim inşallah geç döllenme falandır..kırmızı kartı görene kadar inanmıcam ben...
adet belirtin var mı aybizim??

Dört gün perhiz yaptı bes milyon sperm cıktı
İleri hızlı 0
Yavas hareketli 15
Yerinde hareketli 14

daha öncekilerde kaç gün beklemiştiniz canım? morfolojiye ne denildi?

biliyorum şu an moralin çok bozuk ne desem teselli etmeyecek ama şöyle bişi söylemek istiyorum canım..muhtemelen size tüp bebek önerecekler benim büyük görümcem 13 yıllık evli eşi azosperm hiç canlı sperm yok bütün sonuçları sıfır..eşinden doku alınacakmış dokunun içinde canlı sperm arıyacaklarmışş ne kadar ümitsiz anlatamam...

ama şükürler olsun sizde canlı sperm var..ürolojiye gidip sperm sayısını yükseltmek için tedavi önerecekler muhtemelen..
eşinin spermi var ve morfolojiniz 6 diye hatırlıyorum..yani az da olsa spermi spermin kuyruk-baş vs. olması gerektiği gibi oluyor tüp bebeklede seninde yumurtan geliştirilip eşinin spermiyle döllenmesini sağladıklarında kaliteli yumurtalarının olacağını düşünüyorum...kk'da bak en bela sorun morfoloji canım spermi 150 milyon ileri haraketlilik herşey normal ama morfolojinin 0 yada 1 olması oku bak ne kadar etkilemiş insanları....hamile kalsalar bile bi anomali gelişiyor..dna ,kromozom bozukluğu oluyor hamile kalmak çok zor ve sağlıklı bebeği olan çok az..

keşke doğal yolla olabilseydi..belkide kaderinde tüp bebekle anne olmak var..ama her zaman en kötüsünü düşünelim canım başka tesellimiz yok...
ben hamile kalırken eşimin en son sperm sayısı 35 milyondu şimdi ne halde 4 aydır bizde bilmiyoruz...valla sizlerde de hal böyle olunca bende moral falan sıfırlandı bendede..zaten yumurtalarımda gelişmemiş bu ay herkezde tuhaflık var...

Cnm durumumuz var ama aile isi oldugu icin para ortak hesapta esim para cekebilir mi bilmiyorum yaaa ne beklerken ne bulduk

e ceksin canim ailesiyle durumu varsa madem tup bebekse tup bebek yapin
Kayinbabanlarda torun sevmek isterler herhalde ne diyecekler..
ve tüp bebegi devlet karsilamio mu 3 kere :26:

üzülme güzelim ya inş hersey güzel olur sen düşünüp kendini üzdükce hersey üstüne üstüne gelir herseyin hayırlısını isteyelim allahtan

canım çok üzüldüm peki tedavisi yada hamile kalman için yapılacak brişey varmı

doğru soyluyorsun ama canım benım durum braz farklı ne olduğumu bılmyorum çatlatma ıgnesınden snra 20 gunu geçti ama bn hala adet gormedımm beta yaptırdım 0.2 çıktı ben anlamadım ne olduğunu ne yapacagımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…