Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Selam kizlar.. gecmisi okumadim nasilsiniz ne var ne yok özetleyin bakalim

Selam kizlar.. gecmisi okumadim nasilsiniz ne var ne yok özetleyin bakalim

merhaba twiitim ben regli oldum biliyorsun zaten bir de bitterle konuştuk azıcık onda da tek yumurtayla yumurtlama şansı varmış azıcık başka bişi yok bir de esmerşirine nin 370 lere yükselmiş çok şükür

çok oluyor birden çoğaldı belki ondan.yerimden kalkamıyorum kalkınca da başım dönüyor .regli olmadan önce de mide bulantısı yine olur
kanaman çok olduğu içindir,tatlı bişiler ye :)
ayh canım ben sen de gönlünü ferah tut kendine de dikkat et :) ben de seni seviyorum
ben de haberler şöyle,hormonlarım yüksek çıktı o yüzden bu ay ilaç kullanıcam düşürmek için sonra Allah kerim :)
öyle deme be canım
vardır elbet bir zamanı
beslenmenize dikkat edin
kaç yaşındasın ki bu kadar stres yaptın kendine

Canim hayirlisi olsun üzülme Bidahaki aya INSALLAH..

Esmerin degerinin yukselmesine sevindim yukselir demistim INSALLAH keseyi ve kalp atislarini gormek duymak nasip olur
ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin INSALLAH(AMIN)

darisi basimizaaaaaa kizlar

kanaman çok olduğu içindir,tatlı bişiler ye :)

öyle deme be canım
vardır elbet bir zamanı
beslenmenize dikkat edin
kaç yaşındasın ki bu kadar stres yaptın kendine

:) 38 yasindayim canim....
Vallaha 20 olsam hic stress yapmam , ama bu durumda her saniye önemli.

Yememize dikkat etmeye calisyoruz, yani vitaminler vs....
Önere bilecegin birseyler varsa sevinirim bazen insanin gözünden kaciyor, veya bildigin sey aklina gelmiyor

amin canım sıkmıyorum geçti melakolık durumlarım şu an iyiyim çok şüükür bnde sizlere danışım aslında bitterede sormuştum ama biliyorsunuz regli oldum bu ay doktora gıtsem mı gıtmesemmı ? kararveremedimmm

hoşgeldiniz çokk geçmiş olsun az onc e okudum inşallah hayırlısı ile sizde bebiş sahibi olursunuz herşeyin tedavisi var .sitres yapmayınca daha kolay oluyormuş.bol sitrezsiz zamanlarınız olur inşallah :)

ben abla diyim o zaman size :)) 27 yaşındayım ben de
ama işte 20 yaşında da olsan eğer uğraşıp olmuyorsa insan her şekilde stres yapıyor
seni anlıyorum o zaman bu durumda

var mı bir olumsuzluk sizde
ne bileyim yumurtalar tembelse incir kürünü öneriyorlar
adet düzensizliği varsa hayıt suyu var
eşin için keçi boynuzunun kendisi veya pekmezi öneriliyor
fındık,ceviz bunları tüketmek de faydalı

ben de geçen ay ilk denedim olmadı,şimdi hormonlarım yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum bu ay

Hayitsuyundan kürlere kadar hersey denedim, ceviz findik vs zaaten günlük soframizdadir, keci boynuzu da denedik baya bir süre.

Olumsuzluk yok ama yasim itibariyle yumurtalar az .
Normalde cok düzenli adet olurdum , su son 2-3 aydir sasmaya basladi.
Sanriim stressden....

Hayirlisi artik, yapilcak birsey yok.

ne icin gitmeyi dusunuyorsun istersen telefon edip danis doktara gel derse gidersin :26:

hoşgeldiniz çokk geçmiş olsun az onc e okudum inşallah hayırlısı ile sizde bebiş sahibi olursunuz herşeyin tedavisi var .sitres yapmayınca daha kolay oluyormuş.bol sitrezsiz zamanlarınız olur inşallah :)

Kafaya takmak basda gelen sebeblerden biri, o bir gercek.
Ama onu kafadan nasil silecegiz onu daha ögrenemedim, heleki insanin zamani bukadar kisitliysa...
Insan ister istemez herseyine dikkat ediyor ilac kullanmim , icki icmim sigara icmim vs derken, gelde kafaya takma...
Cok zor , ama basara bilse insan , hamile bulacak kendini...

bal-çörek otu-tarçın var bir de onu deneyin

evet yaş itibari ile sıkıntı olabiliyordur
olsun siz elinizden geleni yapın
tedavi denediniz mi
şu yumurta büyütme çatlatma ilaçlarından falan

aminnnnnnn darısı başımıza :):):):):)

bal-çörek otu-tarçın var bir de onu deneyin

evet yaş itibari ile sıkıntı olabiliyordur
olsun siz elinizden geleni yapın
tedavi denediniz mi
şu yumurta büyütme çatlatma ilaçlarından falan

Bal cörek denedim.

Yumurta cogalatan clomifen de denedim.

En son tüp bebek sansi kaliyor galiba onuda hic istemiyorum.
Insallah dogal yoldan en kisa zaman da kalirim .

tabiki çok zor benim için erken olmasına rağmen bende sitrese giriyorum sonuçta her tedavi bir ümit demek herümitsitre .oluyor insanlık hali kafamızdan atmaya çalışacağız hep beraber .aynısını bende dıyorm hatta fazla yuremıım falan gibi artık saçmalıklara gidiyor aklım.hayırlısı olsun hakımızda ama fazlaada canınızı sıkmayın soyle duşunun her ay yen ıdenn deneme şansınız var kafadan sizz hesaplayın.sıkmayın canını zı ne kada r çok fırsatınız olduğunuzu düşünün mesella belki o işe yarar..

Bal cörek denedim.

Yumurta cogalatan clomifen de denedim.

En son tüp bebek sansi kaliyor galiba onuda hic istemiyorum.
Insallah dogal yoldan en kisa zaman da kalirim .
ama doktorlar ne diyorki
yani imkansızsa doğal yolla kalmak o zaman tüp bebek değil mi :44:

bir de polen,arı sütü gibi takviyeler de kullanabilirsiniz

ne icin gitmeyi dusunuyorsun istersen telefon edip danis doktara gel derse gidersin :26:

evde bana kendi kendine kullanacaksın klomenı demişti doktorum bana.ama klomen hormon ilacı olduğu için cesaret edemedim doktoru değiştirmeyi düşünüyorum.eşimin çalıştığı firma bir hastaneyle anlaşmalıymış ordaki doktorlardan bir tanesi çok iyiymiş ona gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…