Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ya kızlar ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorrummm ya başka doktora randevu aldım.o da taaa 21 ine randeu verdi bu a y kalacak o zaman ... benım doktor da gelmıcen dıyo napcagımı şaşırdımmm valla ben doktorlara iiyi demicem artık ..napcam ben yaa .uf işe de başlayacam

umutsuz olma,içinde hep bir umut olsun canım
yoksa nasıl iyi gelecek ilaçlar sana
her zaman her şeyde moral çok önemli
güzel haberler alıcaz inş senden öpüyorum

sovr cum ne zamandır göremiyoruz seni evet
şirenemiz hamile inş bizler de tadıcaz bu güzel heyecanı

ben geldimmm arkadaşlarrrr nasılsınız:)
merhaba canım
doktorun yaptığı bana da garip geldi
true nun dediklerini kulak arkası etme
nasıl oluyor bilmiyorum ama
sen yine de klomeni kullancaksan o ayın 21inde diğer doktora git o sana yol gösterir

beynim döndü valla olmazsa öyle yaparımmm canım mm sımdı bu doktord TErslık çıkarmaz umarım...
olmazsa bu ay kalsın onumuzdeki ayyy başlayım klomene bılemıyorum ay çok kafam karıştı.evet true nun soyledıklerı hep doğru çıkıyorda ben tekrar sorduğum halde öle söyledi

evet kafa karıştırıcı bir durum anlıyorum seni
ya da evet kalsın kullanma
diğer doktorla devam edersin
senin kaçıncı denemendi canım,tüplere baktırdın mı,eşine bakıldı mı

günaydin kizlar ben geldimm..

nasilsiniz bakalim? gecmis sayfalari biraz okudum, sanirim moraller iyi degil bu aralar.. ama bu yolda moral cok önemli kizlar.. biliyorum demesi kolay ama rabbim en iyisini, en hayirlisini bilir.. benimde adetten iki gün sonra kasintim basladi büyük ihtimal mantar yüzünden.. eczaneye ugrarim sonra.. yani anlayacaginiz bu ay bendende pek ümit yok..

evet kafa karıştırıcı bir durum anlıyorum seni
ya da evet kalsın kullanma
diğer doktorla devam edersin
senin kaçıncı denemendi canım,tüplere baktırdın mı,eşine bakıldı mı

biz kendiliğinden olur die bekledik olmadı.geçen ay başladık sadece ilk denemem daha hiçbirşeye bakmadı.. bu doktor klomen işe aramazsa çağıracam demişti . senin?

günaydın Nazarcım :)
evet moral çok önemli
olur mu sende mantar normalde de,şimdi ilaç falan kullanınca ertelemek gerekir tabi

biz kendiliğinden olur die bekledik olmadı.geçen ay başladık sadece ilk denemem daha hiçbirşeye bakmadı.. bu doktor klomen işe aramazsa çağıracam demişti . senin?
siz kendiniz bir süre denediniz sanırım,sonra doktora gittiniz ve klomene başladı dimi
ne bileyim canım bu süreç nasıl işliyor
benim geçende gittiğim doktor bu ilaçlardan sonra kendiniz birkaç ay deneyin dedi
olmazsa eşinden sperm testi isteriz,o noktaya gelirse ben rahim filmi de isterim
gerçi inşallah gerek kalmaz da hamile kalırım kendiliğinden

iyi düşün demirbaşım,true nun dediği gibi boşu boşuna niye hormon yükleyesin vücuduna

bende şuannn doktor mağduruyum muhtmelen benden de umıt olmaycak nasısın ?

doğru söylüyorsun canımmm ben 21 ine kadar bekleyecem hiçbirşeyde kullanmaycamm

bende şuannn doktor mağduruyum muhtmelen benden de umıt olmaycak nasısın ?

evet okudum canim üzüldüm senin adina.. bende senden cok ümitliydim.. ama yinede adet olmadan ümidini kesme bencede.. bakarsin bi mucize olur

iyiyim cok sükür canim sadece havalarinda etkisiyle biraz yorgun ve keyifsizim.. sen daha iyisin insallah?

maalesef adt oldum canım bu ay tedavısız geçecek maalesef neyse hayırlısı olsun.yumoş gunumu hesaplar salarık napak başka canım yoğunluğunu ve keyıfsızlıgını anlayabiliyorum havadan değil ama gezengenler hareket ediyormuş ondanmış bazı burçları etkiliyormuş galiba seninle beni etkilemişşş

doğru söylüyorsun canımmm ben 21 ine kadar bekleyecem hiçbirşeyde kullanmaycamm
tamam canım iyisini yaparsın

bir yerden kapmışsındır
veya içten geliyordur olacağı varmış
sorun bakalım büyük ihtimal verirler bence

alerji ilacı mı kullanıyorsun canım
doktoruna niye danışmadın gıı dövecem seni şimdi

aaaa adet oldugunu bilmiyodum canim.. evet hayirlisi olsun bakarsin bu ay olur..
ciddimisin? hangi burclari etkiliyomus? hic ilgilenmem ben burclarla falan
bu arada esmersirine kesin hamilemi? 2. kez kan vercekti verdimi? cok fazla sayfa var hepsini okuyamadim..

bilmiyorum hangileri olduğunu da ben akrep burcuyum kasımda doğdum yakınlarındakı butun bur cları etkiler diye düşünüyorum.annem tv de izler hep söyler doğru d çıkar.ben çok yorgunum hiç kıpırdayamıyorum ediydimm isteksizim hereşey dedim burçlardan dediydi.sen hangi burçsun bakim hemen .. şirine ikinci tahlılı yaptırdı baya yükselmişti hamiş maşallah

aynçok yoğundu o zaman unutuyorum bir sürü soracak şey var hepsini unutuyorum ay neyse bu doktora sorarım artıkayyyyy hak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…