ayh bu adamlar yine diyorum hepsi aynı :))
benim de eşimin iş arkadaşları hep çocuklandı
belki ben istiyorum demesem o da ses çıkarmazdı
ama şimdi iyice alıştırdı kendini
her gün illa bir bebek lafı geçiyor
başladı erkek olursa ne koysak ki ismini diye :)
kıza çok öncelerde karar vermiştik de
Allah gönlünüze göre versin
bitter bu ateş ölçer sistemi nası oluyor bide inciri arastırdınmı kuzum
bizimki olmadığını öğrenince surat asıyo,, niye asıyosa sanki ben olmayacak dedim, 2 gün sonra kendine geliyor bu defa olcak diye çok heveslenmiştim falan diyo, amaan doktora gitsek ne dicek, ooof bilmiyorum
ovulasyon testimi alsam kızlar napsaam bilemedim
bizimki olmadığını öğrenince surat asıyo,, niye asıyosa sanki ben olmayacak dedim, 2 gün sonra kendine geliyor bu defa olcak diye çok heveslenmiştim falan diyo, amaan doktora gitsek ne dicek, ooof bilmiyorum
ovulasyon testimi alsam kızlar napsaam bilemedim
sanki tek taraflı ahh bu erkekler internette ucuz muş eczanelerde pahalıymıs ovalasyon testleri dr gitinizmi kib ben gitmiştim folik asit verdi gönderdi
amaannn ne çok yazmışsınz oku oku bitiremedim.. nasılsınz kızlar ovu testi en kullaıyorum baya faydalı
korunmayı bırakmadan gittim ben test falan yaptırdım bişe çıkmadı, sonra yumurtalık ve rahime baktı o süper bi sıkıntı yok dedi, hamile kalabilirsin dedi, doktor böyle deyince kocam havaya girdi tabiki... folik asit alıyorum 2. paket bitcek... ilk ayımda erken adet oldum korktum ozaman da gittim doktora yine her şey normal çıktıııı, acaba kocam kendi kendine kuruntu mu yapmaya başladı dersiniz
amaannn ne çok yazmışsınz oku oku bitiremedim.. nasılsınz kızlar ovu testi en kullaıyorum baya faydalı
aaa Nusco gördüm seni :)
hoş geldin
iyiyim Nusco,takılıyoruz
araştırmaya öğrenmeye devam
sen de bilgilendir bizi
senin nasıl gidiyor gebelik
okuya okuya araştıra araştıra bilirkişi oldum resmen sor, ama bildiğim yerden sor öğretmenim
valla benim gebelik bir garip gidiyor, cumartesi bulantıdan canım çıktı, bir yandan kasık batması falan derken, iki gündür tık yok :18: şimdi de bunun için endişelenmeye başladım; progestana da devam ediyorum, lekelenme de bitti; ama huyum kurusun, buluyorum işte kafaya takacak bir şeyler...
KKda birşey ararken gördüm bu başlığı,sadece Allahım inşallah hayırlısını nasip eder sizlere demek için yazıyorum.Ben hiç beklemedim sayılır sizin yanınızda ,ama çok istediğim beklerken uzun geldi bana zaman sadece.Doğuma girerken Allahım isteyen herkesi çocuk sahibi yap diyerek girdim şimdide kızımı her sevdiğimde söylüyorum bunu.
En kısa sürede Allahım sizede yaşatır inşallah.Hep güzel ve mutlu şeyler düşünün kızlar, hamile kaldığınızı, bebeğinizi kucağınıza aldığınızı felan hayal edin hatta alışveriş bile yapın.Cidden bana doktorum öyle demişti hep güzel şeyler düşün demişti.
Çoook teşekkürler, Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKKda birşey ararken gördüm bu başlığı,sadece Allahım inşallah hayırlısını nasip eder sizlere demek için yazıyorum.Ben hiç beklemedim sayılır sizin yanınızda ,ama çok istediğim beklerken uzun geldi bana zaman sadece.Doğuma girerken Allahım isteyen herkesi çocuk sahibi yap diyerek girdim şimdide kızımı her sevdiğimde söylüyorum bunu.
En kısa sürede Allahım sizede yaşatır inşallah.Hep güzel ve mutlu şeyler düşünün kızlar, hamile kaldığınızı, bebeğinizi kucağınıza aldığınızı felan hayal edin hatta alışveriş bile yapın.Cidden bana doktorum öyle demişti hep güzel şeyler düşün demişti.
Böyle olma ihtimalin yüksek valla Kuzucukben de mi öyle olcam acaba :44:
iyidir iyidir o içerde,takma sen kafana
ne güzel sıkıntısız geçicek belki gebeliğin :)
teşekkür ederiz canım
sen de kızını güle güle büyüt :)
Allah sağlıklı uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?