Canlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.
Eki Görüntüle 1032690
o 20liralık hassas erken gebelık testi ise
evet gebesin yawru :)
:))) Canım çok sağol.Hassas olduğu için korkuttu zaten, normalde az da olsa oluyorya vucutta bcg, inşallah onu da ölçmemiştir.:) paranoyak oldum.
saçmalıyosun küçük anneeee
bebiş geliyoooo :)))
Yaş 28, pekte küçük sayılmam da işte heyecandan :))) 6 aydır istiyorduk bugüne nasipmiş.İnşallah sağ salim dünyaya gelir.:) Thank you cano
batım bugündü ama ben dün test yaptım pozıtif çıktı, ve kan tahlili betahcg 238 daha yeni ama çok şükür hamileyimm, sonunda allahıma şükürler olsun, rabbim isteyen herkese nasip etsin hep dua edicem size, inşallah sağlıkla kucağıma alırım... inanmak çok zor çok şükürrrr
Kızlar bu sabah doktorum test bile yapmadı bana Adetinden 10 gün geçsin, kesin olarak ultrosoundda görürüz zaten dedi, dış gebelik olur diye söyledi galiba.Hem kanda değerin düşük çıkarsa , boşuna kafan karışmasın dedi.Ben tabi boş durmadım, saat 11:30da bir test daha yaptım.Bu sefer net 2 çıbık:) Hatta T daha koyu gibi geldi. Ben kötümser olmayı bırakıp, hamile olduğumu ilan ettim bile:) Gerisi Allah'tan, inşallah bir aksilik olmaz.Halbuki kendimi ne yedim bitirdim 6 aydır Haydi herkese moral olsun Dualarım sizinle.. Eki Görüntüle 1035216
Tebrik ederim ALLAH saglikli kucagina almayi nasip etsin INSALLAHCanlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.
Eki Görüntüle 1032690
batım bugündü ama ben dün test yaptım pozıtif çıktı, ve kan tahlili betahcg 238 daha yeni ama çok şükür hamileyimm, sonunda allahıma şükürler olsun, rabbim isteyen herkese nasip etsin hep dua edicem size, inşallah sağlıkla kucağıma alırım... inanmak çok zor çok şükürrrr
canımm seninde gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hiççç canını sıkma..doktorun keseyi görüp net konuşmak istemiş..Kızlar bu sabah doktorum test bile yapmadı bana Adetinden 10 gün geçsin, kesin olarak ultrosoundda görürüz zaten dedi, dış gebelik olur diye söyledi galiba.Hem kanda değerin düşük çıkarsa , boşuna kafan karışmasın dedi.Ben tabi boş durmadım, saat 11:30da bir test daha yaptım.Bu sefer net 2 çıbık:) Hatta T daha koyu gibi geldi. Ben kötümser olmayı bırakıp, hamile olduğumu ilan ettim bile:) Gerisi Allah'tan, inşallah bir aksilik olmaz.Halbuki kendimi ne yedim bitirdim 6 aydır Haydi herkese moral olsun Dualarım sizinle.. Eki Görüntüle 1035216
tesekkur ederim bitterim rabbim sanada nasip etsin en kisa zamanda insallah, bu heyecani tatmak cok farkli bisey ammiiiiinn canim insallahhhjKib tebrik ederim canım :)) hadi gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
n
kusumm amiim canim amiinnn darisi hemen basina insallahh cok tesekkur ederimm mmucckkibosum gozun aydin tebrik ederim ALLAH saglikli kucagina almayi nasip etsin INSALLAH
ooooyyyy senin takvimini yesinler canım benim o kadar sevindim ki anlatamam...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.... ben demedim mi sana sen hamile kalacaksın diye.. Demekki Rabbim bu zamanı uygun görmüş..Sağlıcakla gelsin inş. bu arada betan maşallah çok yüksek bakalım tek mi çift mi
canımm seninde gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hiççç canını sıkma..doktorun keseyi görüp net konuşmak istemiş..
ayrıca en net çizgi sabah ilk idrarla çıkıyo beta idrarda çok birikmiş oluyobende hamileliğimi öğrenip hobi olsun diye sürekli evde gebelik testi yapıyodum da ordan biliyorum
yarın benim oğlumunda kontrolü var..inş. beynindeki sorun düzelmiştir..bizede dua edin taze hamişler...
Rabbim diğer bekleyen tüm arkadaşlarımıza güzel haberler yazmayı nasip eder inş.
Kızlar bu sabah doktorum test bile yapmadı bana Adetinden 10 gün geçsin, kesin olarak ultrosoundda görürüz zaten dedi, dış gebelik olur diye söyledi galiba.Hem kanda değerin düşük çıkarsa , boşuna kafan karışmasın dedi.Ben tabi boş durmadım, saat 11:30da bir test daha yaptım.Bu sefer net 2 çıbık:) Hatta T daha koyu gibi geldi. Ben kötümser olmayı bırakıp, hamile olduğumu ilan ettim bile:) Gerisi Allah'tan, inşallah bir aksilik olmaz.Halbuki kendimi ne yedim bitirdim 6 aydır Haydi herkese moral olsun Dualarım sizinle.. Eki Görüntüle 1035216
Kib tebrik ederim canım :)) hadi gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Senin de gözün aydın,doktorun emin olmak istemiştir muhtemelen :)) inşallah bir dahaki sefere keseyi görürsün
Tebrik ederim ALLAH saglikli kucagina almayi nasip etsin INSALLAH
kibosum gozun aydin tebrik ederim ALLAH saglikli kucagina almayi nasip etsin INSALLAH
ooooyyyy senin takvimini yesinler canım benim o kadar sevindim ki anlatamam...Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.... ben demedim mi sana sen hamile kalacaksın diye.. Demekki Rabbim bu zamanı uygun görmüş..Sağlıcakla gelsin inş. bu arada betan maşallah çok yüksek bakalım tek mi çift mi
canımm seninde gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hiççç canını sıkma..doktorun keseyi görüp net konuşmak istemiş..
ayrıca en net çizgi sabah ilk idrarla çıkıyo beta idrarda çok birikmiş oluyobende hamileliğimi öğrenip hobi olsun diye sürekli evde gebelik testi yapıyodum da ordan biliyorum
yarın benim oğlumunda kontrolü var..inş. beynindeki sorun düzelmiştir..bizede dua edin taze hamişler...
Rabbim diğer bekleyen tüm arkadaşlarımıza güzel haberler yazmayı nasip eder inş.
caniim gozunaydin insallah hersey yolunda olur saglikla gelir bebislerimiz çift cizgi gormek guzel de kan değerinde gormek ayri bi guzel :))) masalllahhh
amin inş. canımtesekkur ederim bitterim rabbim sanada nasip etsin en kisa zamanda insallah, bu heyecani tatmak cok farkli bisey ammiiiiinn canim insallahhhj
kusumm amiim canim amiinnn darisi hemen basina insallahh cok tesekkur ederimm mmucck
truuuu melek annem sen super bi insansin bebisini saglikla kucagina alirsin insallah, minik kardes gelcek insallah))
hicbisey yapmadim ne yastik koydum ne gun saydim yumos gunumde bile iliski olmadi, doktora bile gitmedim bu ay hic dikkat etmedim zaten olmayacak dedim kendini kasmaya hic gerek yokmus, ayyyyyy hala inanamiyorumkiii,
truu keseyi gormek icin ne zaman gideyim doktoraa ben sadece kan tahlili yaptırdım, erken oldugu icin doktora gitmedim....
oglusunun guzel haberlerini bekliyorumm mmuuclkk
amin inş. canım herkez sağlıcakla alır kucağına inş.Sağol canım,maşallah senin oğluşunada.İnşallah bişeycik olmaz,sağlıklı nur topu gibi olur Allahın izniyle.Sizlerle paylaşmak bana iyi geliyor.Zira yakınımda hiç arkadaşım yokHerkesler uzağımda
Kibbbbb bacım coooooooooook sevindimmmm Allah tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsindarısı tüm bekleyenlerin basına insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?