- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
canimm nasilsin? varmi bi gelisme?
ben tam bat günümde yani pazar günü adet oldum tatlimama tuhaf olan ben normalde cok agrili sancili geciririm adet dönemimi ve rahat 6-7 gün sürer.. bu sefer agrim olmadi 2 gün sürdü cok az geldi simdi nerdeyse hic gelmiyo.. anlamadim niye böyle oldu ilk kez böyle bisey yasiyorum.. :26:
canimm nasilsin? varmi bi gelisme?
ben tam bat günümde yani pazar günü adet oldum tatlimama tuhaf olan ben normalde cok agrili sancili geciririm adet dönemimi ve rahat 6-7 gün sürer.. bu sefer agrim olmadi 2 gün sürdü cok az geldi simdi nerdeyse hic gelmiyo.. anlamadim niye böyle oldu ilk kez böyle bisey yasiyorum.. :26:
nazarrrrrr sıkı durrrrrrrrrrr 7 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Selam kizlar bende henuz birsey yok hala doktora git gel randevu sureleri uzun olunca birde tekrar tahlil verdim tsh icin bakalim hayirlisi olsun INSALLAH
Aybizim tebrik ederim canıımmAllah kucağına aldığın günü de hayırlısı ile göstersin inşallah
True da hastaneye yattı dün,her an doğum yapabilir belki de yapmıştır :))
Hamile arkadaslari tebrik ederim çok sevindim...
Allah kucaklariniza almayida nasip etsin kizlarr.. InsAllah herkese nasip olur..
2014 ugurlu gelecek hissediyorum demistim ugurunu gostermeye baslamis bile:)
Haydi bakalim sirayla herkes vericek bu guzel haberi
tatlimmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnnn cok sevindim yaa
asilama falanmi oldun yoksa kendiligindenmi geldi melegin?
insallah saglikli sekilde kucagina almayi nasip eder rabbim
bende hala bisey yok canim pazartesi doktorda randevum var esimle gidicez hayirlisi bakalim
ayyyyyyy çok heyecanlandımmmhayırlı doğumlar versin allahımm trueyaaa darısı herkese bebiklerimmmmmmmmm kalp atışlarını da duydum şükürler olsunn
Doğmuş :) atmış bana resmini maşallah çok güzel bir bebek inş sağlığı da yerindedir meleğin
Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.
tatlimmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnnn cok sevindim yaa
asilama falanmi oldun yoksa kendiligindenmi geldi melegin?
insallah saglikli sekilde kucagina almayi nasip eder rabbim
bende hala bisey yok canim pazartesi doktorda randevum var esimle gidicez hayirlisi bakalim
söylesem çokkk şaşıracaksınnnnnnnnnnnnben doktora gittim en son 6 bucukla 3 bucuk santım kıst vardı dogum kontrol hapı verdı .Ondan sonra cocuk ıcın tedaviye baslayacaktı bende olmadım 3 ay sonra aklımda bile yokken geliverdi meleğimm çok şaşırdım darısı sizlere kızlar düşünmemek sanırım ya dA BILMYIorum hormonlara rabbimin sayesinde adını koyamıyorum darısı sizlere hayırlısıyla
git gt nazarımmm bızım bol bol çoluk çocuk n yapmamız lazımmm baksana nufus azalıtyo kızzzhayırlısı ile allahımmmmmm bebeişlerin çifter çifter olurrr
Arkadaşlar merhaba
Öncelikle Allah'ım herkese anne olmayı nasip etsin'
Benim bir sorum olacak, adetime 6 gün var bu ay yumurtlama dönemi ve başı olmak üzere sadece iki kez birlikte olabildim eşimle fakat hiç olamayan bir şekilde şeffaf bir ıslaklık akıntı söz konısı bı bir belirti olabilir mi ?
Çünkü normalde hiç olmazdı bı şekilde cevap verebilirseniz çok sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlim allahmi söyletiyo dur birini buldukta bide ikiz olucak hemiben ikiz istemiyorum canim korkuyorum ikisini birden nasil büyütürüm bakamam diye ama tabi allahim daha iyi bilir :)
canim inan cok sevindim onca stres bosunaymis bak takmasan gelicekmis zaten meleginmasallah ona iyi bak annesi..
bende dün doktora gittim esimle.. adet olunca gel hormonlarina bakiyim dedi sonrada hemen yumurta takibi yapicak esimde test yapicak.. bakalim insallah hic birseye gerek kalmadan gelir artik melegimiz bana dua et olurmu tatlim
dua ediyoruz canım hayırlısıylaaa daha hamiş haberi alacam gibi hissediyorum hadi bakalım
merhaba arkadasim.. amin insallah
daha önce hic öyle akintin olmadiysa olabilir bikac gün bekle test yap istersen. dayanamam dersen kan testi yaptir.. akinti hamilelik belirtisi olabiliyormus..
umarim bebisin seninledir
İnşallah dediğin gibidir arkadaşımhapı bıraktım 5 aydır korunmuyorum geçen ay ilk kez gecikti çok umutlanmıştım bu ay umutlanmamaya çalışıyorum
kadın doğuma gittiniz mi hiçç kist falan oldugunda da oluyor benim kist tedavimden sonra hamile kaldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?