- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle olma ihtimalin yüksek valla Kuzucukİnsan kendini tanıyor :18:
Öyle endişeliyim ki, şimdi doktoruma mail attım :18: bakalım ne diyecek.
1 saat kaçmak zorunda kaldım neler kaynatmısnız kızla buarad çalısıyomusunuz?
özel muayenehanesine mi gidiyorsun canım
bir bir saat ben de yoktum :)
çalışıyorum ben işteyim şu an,öğretmenim sen?
evet canım gerçekten anlaşılıyo doktor takibiyle tutuyo ben gittigidiyor dan almıştım
Canım, ovulasyon testi ve ateş ölçmeyi uyguladım beraber, ovulasyon testinde çift koyu çizgiyi yakalayınca da 3 gün üst üste çalışma yaptık. Hamile kaldığım bu ay farklı olarak ilişkiden sonra bacaklarımı yukarı kaldırıp 45 dakika kadar uzandım, hemen ayağa kalkmadım yani (tani bu ne kadar alakalıdır bilemiyorum). Bu ay bir de fazladan omega 3-6-9, e vitamini ve çinko aldım. Belki bunlar yardımcı olmuştur, belki de Allah'tan bu ay olacağı vardır, orasını Allah bilir tabii.nusco merhaba allah bebişini hayırlı uğurlu etsinkucagına almayı nasip etsin
bize bilgi verebilirmisin dikkat ettiğin konular oldumu
![]()
Özel hastaneye gidiyorum canım. Arkadaşımın da doğumunu yaptırmıştı, saolsun baya ilgili bir hekim. İnşallah doğumumu da o yapar. Tabi bakalım 9 ay sağlıkla taşıyabilecek miyim bebeğimi :18: Cevap gelmiş şimdi doktordan, belirtilerimin bitmesi ile ilgili: "çok önemli bir durum değil ama bazen gebeliğin kaybına işaret edebilir; ne zaman istersen gel bakalım" demiş.özel muayenehanesine mi gidiyorsun canım
bir bir saat ben de yoktum :)
çalışıyorum ben işteyim şu an,öğretmenim sen?
Canım, ovulasyon testi ve ateş ölçmeyi uyguladım beraber, ovulasyon testinde çift koyu çizgiyi yakalayınca da 3 gün üst üste çalışma yaptık. Hamile kaldığım bu ay farklı olarak ilişkiden sonra bacaklarımı yukarı kaldırıp 45 dakika kadar uzandım, hemen ayağa kalkmadım yani (tani bu ne kadar alakalıdır bilemiyorum). Bu ay bir de fazladan omega 3-6-9, e vitamini ve çinko aldım. Belki bunlar yardımcı olmuştur, belki de Allah'tan bu ay olacağı vardır, orasını Allah bilir tabii.
İnşallah herkes tez vakitte iyi haberler alırlar, kimse evlat özlemi çekmesin Allah'tan dilerim ki.
Özel hastaneye gidiyorum canım. Arkadaşımın da doğumunu yaptırmıştı, saolsun baya ilgili bir hekim. İnşallah doğumumu da o yapar. Tabi bakalım 9 ay sağlıkla taşıyabilecek miyim bebeğimi :18: Cevap gelmiş şimdi doktordan, belirtilerimin bitmesi ile ilgili: "çok önemli bir durum değil ama bazen gebeliğin kaybına işaret edebilir; ne zaman istersen gel bakalım" demiş.herhalde yarın yine doktora gidicem bu durumda
Keşke ben de senin gibi çalışıyor olsam Kuzucuk, en azından kafamı meşgul edecek bir şeyler olurdu![]()
canım, ovulasyon testi ve ateş ölçmeyi uyguladım beraber, ovulasyon testinde çift koyu çizgiyi yakalayınca da 3 gün üst üste çalışma yaptık. Hamile kaldığım bu ay farklı olarak ilişkiden sonra bacaklarımı yukarı kaldırıp 45 dakika kadar uzandım, hemen ayağa kalkmadım yani (tani bu ne kadar alakalıdır bilemiyorum). Bu ay bir de fazladan omega 3-6-9, e vitamini ve çinko aldım. Belki bunlar yardımcı olmuştur, belki de allah'tan bu ay olacağı vardır, orasını allah bilir tabii.
Inşallah herkes tez vakitte iyi haberler alırlar, kimse evlat özlemi çekmesin allah'tan dilerim ki.
özel hastaneye gidiyorum canım. Arkadaşımın da doğumunu yaptırmıştı, saolsun baya ilgili bir hekim. Inşallah doğumumu da o yapar. Tabi bakalım 9 ay sağlıkla taşıyabilecek miyim bebeğimi :18: Cevap gelmiş şimdi doktordan, belirtilerimin bitmesi ile ilgili: "çok önemli bir durum değil ama bazen gebeliğin kaybına işaret edebilir; ne zaman istersen gel bakalım" demiş.Herhalde yarın yine doktora gidicem bu durumda
keşke ben de senin gibi çalışıyor olsam kuzucuk, en azından kafamı meşgul edecek bir şeyler olurdu![]()
ben sadece folik asit alıyorum şu an,günde bir tane içiyorum.doktora sormayı unutmuşum o an,günde bir tane alınır değil mi
folbiol diye bir marka
ben de özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum bir dahaki sefer
umarım iyi bir hekim denk gelir bana da
illa belirtileri her gün yaşamamız mı gerekiyor ki
belki de yok öyle bişi
sıkma canını sakın
çalışmak iyi geliyor çoğu zaman,hep evdeydim geçen kış
kpssye hazırlanıyordum
bişi olsun hemen eşime sarardım :)
burda en azından 3-5 öğrenci görüyorum muhabbet ederken unutuyorum bazı şeyleri
Rica ederim canım, yardım edebilirsem ne mutlu banatsk ederim canım cok güzel bilgiler bunlar korkma gülüm benim tasıyacan tabi nie taşımayasın![]()
Rica ederim canım, yardım edebilirsem ne mutlu bana
Bundan önce bir gebelik daha yaşamıştım, ne yazık ki onu kaybetmiştim; şimdi haliyle aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :18:
Ben de 2 ay kadar folbiol kullandım canım günde 1 tane, şimdi folidoce kullanıyorum içinde b12 vitamini de olduğu için. Doktorum marka söylemedi, sadece 400'lük bir tane iç demişti.
Doktora güvenmek çok önemli gerçekten, umarım sen de iyi bir doktora denk gelirsin. Ben özellikle vajinal muayeneden çok korkuyordum, nasıl gidicem de o masaya yatıcam düşüncesi kabusum oluyordu. Artık o kadar doktoruma alıştım ki sanki aşağıya bakmıyor da bağdemciklerimi muayene ediyor gibi hissediyorum, saolsun beni rahatlatmak için her şeyi yaptı.
İngilizce öğretmeniydin değil mi Kuzucuk? Öğrencilerinin yaşları da yakınsa muhabbet etmek daha kolay oluyordur![]()
Teşekkür ederim canım. İnşallah bir daha yaşamam, inşallah Allah'ım kimseye yaşatmazüzüldüm canım bilmiyodum ama hepsinde aynı olmazki ii düşün ki ii olsun canım![]()
ben devlete gittim bugüne kadar,fena değildi doktorum
ama işte çok ilgilenemiyorlar
her şeyi soramıyorsun kalabalıktan vs
evet ingilizce öğretmeniyim.hem küçüklerin hem yetişkinlerin dersine giriyorum.
hangisi dersen yetişkinler :)
hemşire bir arkadaş vardı bugün,arada derede muhabbet ettik işte.sordum ona bazı şeyleri.
farklı meslek grupları falan da olunca tanıdıklarım çoğalıyor mana ile![]()
Teşekkür ederim canım. İnşallah bir daha yaşamam, inşallah Allah'ım kimseye yaşatmaz![]()
Pozitif stressiz hamilelik yaşayalım hepimiz
Bir de doktor bulabilsek şahane olacak sankiYok mu İngilizce öğrenmek isteyen doktor?
Merhaba Arkadaşlar, teşekkür ederim kuzucum iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın? başladınmı ateş ölçmeye?
Handeeecciiiimmm :) ben geeellddiiim![]()
Canıııımmm, hoş geldinMerhaba Arkadaşlar, teşekkür ederim kuzucum iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın? başladınmı ateş ölçmeye?
Handeeecciiiimmm :) ben geeellddiiim![]()
ben de iyiyim canım:)
başlamıştım ama şimdi şöyle bişi oldu :)
dün 36.3 çıktı
bugün 35.8
hiç bişi anlamadım
ben yine de ölçmeye ve çalışmalara devam edicem![]()
dediğim şekilde ölçüyorsun değil mi? aynı gün, aynı saat, yataktan cıkmadan ve hiç hareket etmeden.
belkı bugun şaşırmıstır termometren :) sen yınede ölçmeye devam et. adetının kaçıncı günündesin?