• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gün bir cılgınlık etsemmi

Ben gerçekten duygusal bir insanımdır ince ruhluyumdur aslında ama başta anlamadım bir daha okudum.Hiç tavsiye etmiyorum bir erkeğin bunu anlamlı bulması için baya duygulu biri olması gerek,genelde düz mantık olurlar ve sana söylemese de ne saçma şey diyebilirler.Ama ben bunu hayatımdaki insana yapsaydım kesin ne bu şimdi,ayna mı istiyordun ben alırdım sana derdi herhalde,anlamazdı,anlasaydı da saçma diye düşünürdü:KK14:

Birde bana iyi bi işin var güzelsin sana yetebilirmi bir erkek nasıl bir sevgilin olsun istersin diye sordu ben ufacık seylerle mutlu olan biriyim beni nasıl gördü bilmiyorum

İşte bundan emin olamıyorum bi bakıyorum cok ilgili bi bakıyorum sıradan
Bi erkek ilgi duyuyosa kiz da onunla ilgileniyosa yuzde yuz acilir. Acilmiyosa vardir bi seyler. Ya iki uc kizi idare ediyodur ya sevgilisi vardir ya unutamadigi biri ya bekledigi biri ya da o kizla sadece vakit geciriyodur vs vs liste uzar

Bi erkek ilgi duyuyosa kiz da onunla ilgileniyosa yuzde yuz acilir. Acilmiyosa vardir bi seyler. Ya iki uc kizi idare ediyodur ya sevgilisi vardir ya unutamadigi biri ya bekledigi biri ya da o kizla sadece vakit geciriyodur vs vs liste uzar

Bu durumda hiçbirsey hissetmiyor uzaklasmaşı mıyım peki

Hahahha Yorumları okuyunca ne demek istediğini anladım resmen ay ben düz mantığım demek ki. Bence imaya gerek yok direk ya söyle ya da kendini çek

Ben de o cilginligi yaptim 6 yil flortten sonra simdi yaklasik 6 aylik evliyim:confused:

Yalniz direk acilin ya ayna fln bi arkadasin dedigi gibi erkekler duz mantiktir oyle ayna olayiyla anlamazlar sen yuzune soyleyemeyeceksen not yaz mektup yaz fln :)

evet kızlar hemen bir erkek hayal edin sizden yemek yapmanızı istiyor yeri geliyor geceler boyu telefonla konusuyosun cok sık olmasada mesaj atıyor kadın hissiye hoşlandıgını hissediyorsunuz ama adım atmıyor ve siz bu belirsizlikten sıkıldınız adamı takip etmekten cevrim içimi oldu diye bakmaktan bunaldınız ya yeter artık içim içimi yiyecegine ne olacaksa olsun dediniz cocuk sizi yemege cıkartıcak burda ben devreye giriyorum ve yemege cıktıgımıza ona paketli bi ayna verecegim hayatımda en cok olmasını istediğim sey o kutunun içinde diyecegim ama o an acmasını istemddiğimi eve gidşnce acmasını isteyecegim sacma belkide ama bunu yapmaya karar verdim gidişata görede yolumu cizecegim aama bi yapmasammı acaba dediğim olmuyor değil bende bilene danısalım dedim size geldim ne dersiniz yada ne yapmalıyım

Ayyy ben bole bir adam taniyorummm :)))) 5 sene boyunca belirsiz flortlestiler sonra kiz dayanamadi konusmayi kesti teklif etmiyor ya kendide yapmadi sonra bi ogrendik ki cocugun sevgilisi varmis 5 senedir :))))

Yüzünede söylerim aslında ama biraz zor direk yüze oda bi şok yaşar mesajtada kolay kaçar belli et dedi cevremdekiler daha ne kadar belli ediyim yani

Bide bende en sevdiğim özelliği acık sözlü olmammıs cünkü herseyim dilşmdeymiş ama değiştirmek istesede değiştirmek istediği özelliğim acık sözlülüğümmüs ne istio anlamadımki

Back
X