Bir Gün Bir Sela Verilir...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylacım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok üzüldüm allah sabır versin canım gözlerim doldu okurken

İnsan canı olmadan nası yaşar , çok güzeldi senağlama

gecenin biryarisi yazini okudum ve tuylerim diken diken oldu:bbo::bbo::bbo:
iggg..simdi daha eglendirici konulara bakacagim bu gerginlikle uyuyamam galiba..:1rolleyes:...bak aklima garip garip seyler gelmeye basladi bile..Allah korusun yaaaa..Allah herseyin hayirlisini ve siralisini versin..sevgiyle ve hep mutlu kal canim

canım hakikaten çok güzeldi...yaa çok kötü bi durum...insan sevdiğinin öldüğünü duyunca çok fena olur yaa...Allahım sen herşeyin hayırlısını ver(amin)...ellerine sağlık canım :)

inanamıyorum böyle bişeye,beni hıçkırıklara boğdu bu olay....Allah rahmet eylesin...çok acı yaaa.

Ellerine saglik,cok güzel bir hikaye tasimissin buraya.Insanlar sevdiklerinin kiymetini sagken bilsinler.

paylaşımın için teşekkürler beni çok duygulandırdın.

şuan yazdığın bu konu beni ağlattı çünkü ben seni çok iyi anlarım ayrılık zaten bir ölümdür o var veya yok yanında olmadımı ölmüşüzdür zaten tıptı benim yaşayan bir ölü olduğum gibi.sana tek diyeceğim onu daha çok sev olurmu çok sev çünkü o seni çooookk seviyor bunu unutma yanında olamasada seviyor

çok teşekkürler sagolun yorumlar için..

eline saglık arkadaşım çok etkileyici allah kimsenin başına vermesin böyle bişeyi

çok sagolun yorumlar için..

Back
X