Bir gün boğazlayacağım o olacak yani

O geline de sorsan halindan hic memnun degildir.kocasi en kotu kocadir hele kayinvalidesi :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zaten boşanıyorlar canım. Kahvaltısından tutta öğlen yemeğine kadar hep dışarıda. Para dayanmamış tabi

Ya biz hatun milleti bazi seyleri cok abartiyoruz. Bende gelin oldum, benimde gorumcem ve k.validem var. Arti su anda da gorumceyim. Gorumceler k.valideler ocu degildir. Zati kocalar hic olamaz ki kari koca evlenince birbirlerine emanetler.

Evet emanetler ama tek taraflı da olmaz

Bu metodları deneyeceğim bakalım pes edecek mi?

senede iki defa fasülye yapıyorumdur kuru fasülye çok yenmiyor bizde alşlah affetsin..

Misafirliktede olacak ismi bu ?? İşin zormuş arkadaşım allah yardimcin olsun

Aynen o şekil de.. Ben olsam mesela '' Acaba titiz mi? pis mi geldim? Acaba bir hata mı ettim? vs. vs. '' diye düşünürüm haklı olarak. Ye diyorum hani beğenmezsen yine yeme ama nezaketen bir tadına bak, tokum ama az tadayım falan de. Ama yok adam illa batacak. Amiiin

Ahh ahh memlekette kuru fasulye tükenirse bizden bilin yani. Haftanın 3 günü kocaman bir göbekle geziyorum. Sayesin de mide bağırsakta ne yapacağını şaşırdı.

evet gaz yapar..sen ona 3 günlük falan fasülye yap koy budolabına..fasülyeyi bol haşla..dondurucuya koy çıkart pişir..kendinize ayrı yaparsın..

Her şeyin çoğu zarar..

Rabbim her nimetten çeşit çeşit vermiş ki bir bildiği var..

Sürekli aynı şeyi yerse mide fesadı geçirir.. Her şeyden çeşit çeşit yemesi lazım.

Hasta olacaksın sonunda, falan deseniz kar eder mi acaba?

Atın ölümü arpadan olsun lafı, eşimin için söylenmiştir. Kar etmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…