- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
O geline de sorsan halindan hic memnun degildir.kocasi en kotu kocadirhele kayinvalidesi :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaten onlar da boşanıyorlarmış canım. gelin hanım kahvaltıyı bile dışarıda yapıyormuş
Ay güldürdün beni, Allah ta seni güldürsünHaklısın bir de arkasını toparlamayayım
Onlar yaşlanmaz işte. Hani ara da bir dışar da ye ama hergün de olmaz
Gerçi bizim ki dışarda da kuru fasulye pilav yer
Ya biz hatun milleti bazi seyleri cok abartiyoruz. Bende gelin oldum, benimde gorumcem ve k.validem var. Arti su anda da gorumceyim. Gorumceler k.valideler ocu degildir. Zati kocalar hic olamaz ki kari koca evlenince birbirlerine emanetler.
ben olsam sevdiği yemekten bi kazan pişirirdim koyardım dolaba. cocuklara da ceşit çeşit yapar onlarla birlikte yerdim. ona vermez her defasında isyan edene kadar o yemekleri önüne koyardım... yaptıgını sen ona yap. tapki verirsen kötü sen olursıun üste çıkarlar...
Sinirlerimi zıplatıyor resmen. Mesela misafirliğe gideriz orda da burun kıvırır siz düşünün ev sahibinin suratını. Vallahi ben utanıyorum
Hehehe kuru fasülye pilav yap, erkek kardeşim kafasından aşağı geçirir adamın.Ama köfte patates yap, bir tepsi yer yani
Zaten boşanıyorlar canım. Kahvaltısından tutta öğlen yemeğine kadar hep dışarıda. Para dayanmamış tabi
Evet emanetler ama tek taraflı da olmaz
Evet emanetler ama tek taraflı da olmaz
Misafirliktede olacak ismi bu ?? İşin zormuş arkadaşım allah yardimcin olsun
senede iki defa fasülye yapıyorumdur kuru fasülye çok yenmiyor bizde alşlah affetsin..
Ahh ahh memlekette kuru fasulye tükenirse bizden bilin yani. Haftanın 3 günü kocaman bir göbekle geziyorum. Sayesin de mide bağırsakta ne yapacağını şaşırdı.
evet gaz yapar..sen ona 3 günlük falan fasülye yap koy budolabına..fasülyeyi bol haşla..dondurucuya koy çıkart pişir..kendinize ayrı yaparsın..
Sinirlerimi zıplatıyor resmen. Mesela misafirliğe gideriz orda da burun kıvırır siz düşünün ev sahibinin suratını. Vallahi ben utanıyorum
Her şeyin çoğu zarar..
Rabbim her nimetten çeşit çeşit vermiş ki bir bildiği var..
Sürekli aynı şeyi yerse mide fesadı geçirir.. Her şeyden çeşit çeşit yemesi lazım.
Hasta olacaksın sonunda, falan deseniz kar eder mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?