Bir gün boğazlayacağım o olacak yani

Benim arkadasimin esi boyleydi bir yemedi iki yemedi kizda hep kendine yetecek kadar yapmaya basladi hem calisiyorum hemde sana yemek begendiremiyorum madem begenmiyon sen kendin yap yada disarda ye demis bi kac hafta disarda yemis iki gun kendi yapmis sonra kizin yemegine dadanmis :) nereye kadar yiyecek disarda elbet sıkılacak :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

keşke işe yarasa arsız bu anacım bir de inat. Benle inatlaşır kuru ekmek yer ama yine yanaşmaz dana

Hamileyken kaç kere doğum sancım var sanıp doktora gittim.. Sonuç sadece gaz sancısı ne kadar utandım :26:

Ayy koptum walla gulmektenn, Allahta seni guldursun emi :)
Pisir bi kazan bi hafta yesin dursun esin, gazmen olur yeminle :)))))

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Ayy koptum walla gulmektenn, Allahta seni guldursun emi :)
Pisir bi kazan bi hafta yesin dursun esin, gazmen olur yeminle :)))))

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Amin cümlemizi

Ama gerçekten tuhaftı. Hani yine gazdandır diyorsun, bu defa da içine kurt düşüyor ya belirtiyse diyorsun :44:

Sezeryanla oldum ameliyatı doktorum demez mi ki; '' Yürü ve gaz çıkar yoksa taburcu olamazsın''

Ayy cahillik işte ben de doktor kafa buluyor sandım tutmuştum kendimi. Tabi o da kötü oldu sancı üstüne sancı en son doktor tüp gibi bir merhem yaptı makattan ama yapmaz olaydı...:26:

Eşimi boğacaktım orda

Yetiştirilme tarzıyla alakalı diye düşünüyorum mutlaka ailesinden öyle görmüştür,bir tanıdığım var 5 tane çocugu var evde hergün 5 çocuğa ayrı yemek pişer,kocaya ayrı evin hanımına ayrı aşırı derecede yemek seçiyorlar,öğlene pişirdiği yemeği kesinlikle akşama yemezler öğlen pişen yemek artarsa çöpe gider onlara göre artık oluyormuş öğlen aldıkları ekmeği akşama yemezler bayat oluyormuş,seninde Allah yardımcın olsun benim de kardeşim seçer biraz ama öyle burun kıvrıma yoktur eskiden yemeZdi sevmediği yemekleri ama bu sene değişti artık önüne ne gelirse yiyor.

Onlarda ki lüks nedir öyle ya? çok zenginler sanırım. Amiiin keşke bizim ki de değişse ama nerdeee

ne güzel işte canım sevdiği yemekler basit yemeklermiş, yap gitsin bunun için ağzının tadını bozma derim kendin ve çocuklar içinde başka bi kap yemek yaparsın
bu sorun çoğu evde var sanırım, ama malesef erkekler yeni yemeklere pek alışmıyor, alıştıklarından da vazgeçmiyor, o yüzden beyhude canını sıkma

aynısını benim eşim de yapıyordu
hiç sebze yemediği için üç öğün et isterdi
bende etten sıkılıp sebze yapmaya başladım yavaş yavaş
söylendi burun kıvırdı aç kalktı sofradan
ama ben bıkmadan hergün sebze yaptım
beğenmiyorsan dışarda ye bunları bulamayanlarda var bundan sonra haftada 3 gün sebze var dedim
baya alıştı şimdi sebzeye
bir gün değil iki gün değil illaki alışacak

Basit yemekler ama ne bileyim çocuklara da kötü örnek oluyor. Yemek konusunda çok titizim ve katı kuralcıyımdır. Sofrayı kurarım çocuklara, önlerine koyarım yemeği yerlerse yerler yemezlerse masadan kalmasını isterim taa ki diğer öğüne kadar. Diğer öğün aynı tabak geri gelir eğer yine yemezse yine yok ama 2. öğüne muhakkak yiyorlar açlıktan. Ama mesela yemek istemediklerinde '' Bize zorla yediriyorsun ama babam neden yemiyor? Neden ona da zorla yedirmiyorsun'' diyorlar. Bir nebze haklılar çünkü onlara örnek biziz. E baba böyle yapıyor, çocuğun algısında çifte standart olasılığı gelişiyor ve beni yanlış görüyor.

inat bizim ki her konu da olduğu gibi. Diyorum ya kuru ekmek yer yine diğer yemeklere bakmaz. Eve balık, et sokacağım diye ne çektim. Mesela balık çok faydalı ama baba bahane buluyor diye çocuklar da hayatından balığı çıkardılar. Çocuklara artık zorla ve şartlı yediriyorum

kendisinden önce çocuklarınızı düşünmek zorunda
sonuçta o çocukların kuru fasulye pilava olduğu kadar balık ve ete de ihtiyaçları var
o zaman konuşun haftanın belirli günlerinde en azından çocuklar için yemek yapın
nasıl siz ona uyuyorsanız o da size uysun
gerekirse sadece salata yesin ama çocuklara kötü örnek olmasın

Yap sende her gün kuru fasulye. 1 haftada bıktım başka bir şey yap der kesin.
Yesin dursun.
Sinir oluyorum böyle erkeklere yahu,kadın senin için uğraşıyor bir de beğenmiyor

Keşke en azından bu kadarcık insan olur

Millet yemek bulamıyor seninki beğenmiyor çok günah valla sen bildiğini yap yemezse kendi bilir.

Adam pahalı yemek istemiyor ki bulamayanlar var diyorsunuz. Belli ki damak tadı yok. Arkadaşların dediği gibi yap sevdiği yemeği her gün yesin. elbet bir gün bıkar.

Bacim yap bir kazan kuru fasulyeyi at dondurucuya her gun bir tabak cozdur..Gazdan patlasin kocan : ) Insani cileden cikariyorlar vallaha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…