- 26 Haziran 2014
- 1.085
- 565
- 163
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Benim arkadasimin esi boyleydi bir yemedi iki yemedi kizda hep kendine yetecek kadar yapmaya basladi hem calisiyorum hemde sana yemek begendiremiyorum madem begenmiyon sen kendin yap yada disarda ye demisbi kac hafta disarda yemis iki gun kendi yapmis sonra kizin yemegine dadanmis :) nereye kadar yiyecek disarda elbet sıkılacak :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hamileyken kaç kere doğum sancım var sanıp doktora gittim.. Sonuç sadece gaz sancısı ne kadar utandım :26:
Ayy koptum walla gulmektenn, Allahta seni guldursun emi :)
Pisir bi kazan bi hafta yesin dursun esin, gazmen olur yeminle :)))))
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Yetiştirilme tarzıyla alakalı diye düşünüyorum mutlaka ailesinden öyle görmüştür,bir tanıdığım var 5 tane çocugu var evde hergün 5 çocuğa ayrı yemek pişer,kocaya ayrı evin hanımına ayrı aşırı derecede yemek seçiyorlar,öğlene pişirdiği yemeği kesinlikle akşama yemezler öğlen pişen yemek artarsa çöpe gider onlara göre artık oluyormuş öğlen aldıkları ekmeği akşama yemezler bayat oluyormuş,seninde Allah yardımcın olsun benim de kardeşim seçer biraz ama öyle burun kıvrıma yoktur eskiden yemeZdi sevmediği yemekleri ama bu sene değişti artık önüne ne gelirse yiyor.Merhaba arkadaşlar...
Bu adamı sorunları bitmez mi yaa? İyice bunaldım artık ama elden bir şey gelmiyor şimdilik
Her günümüz sorunlu. Beyefendi sanki sarayli soyundan gelmiş gibi bir de yemek konusunda kök söktürüyor bana. Hergün değişik yemekler yapmaya çalışıyorum. Yemeklerim de kötü olmaz ama herkes beğenir bu da burun kıvırır.
Neymiş efendim aslında yemeklerim güzel oluyormuşta kendisi çeşit sevmezmiş. 2 tane çocuk var bunlar büyüme çağında babaları gibi olmasın, yemek seçmesinler diye çeşit çeşit yapar yediririm. Adam sanki tek yaşıyor sevdiği şeyler kuru fasulye, pirinç pilavı, bulgur pilavı, kadayıf tatlısı. Döndür çevir bunları yap istiyorBir ev de babaya ayrı, eşe, çocuğa ayrı yemek pişer mi ya hu?
Sevdiği yemeğin harici bir yemek pişerse burun kıvırıyor. Az önce de tartıştım. Baktı ki sevdiği yemek döngüsünden harici bir şey pişiyor '' ıyyy bu ne'' der gibi bir surat ifadesi. '' Bana bundan koyma'' diyor. Zıkkımın kökünü ye dedim tabağındakini tencereye döktüm aç kalsın.
Yeter yaa..!
Yetiştirilme tarzıyla alakalı diye düşünüyorum mutlaka ailesinden öyle görmüştür,bir tanıdığım var 5 tane çocugu var evde hergün 5 çocuğa ayrı yemek pişer,kocaya ayrı evin hanımına ayrı aşırı derecede yemek seçiyorlar,öğlene pişirdiği yemeği kesinlikle akşama yemezler öğlen pişen yemek artarsa çöpe gider onlara göre artık oluyormuş öğlen aldıkları ekmeği akşama yemezler bayat oluyormuş,seninde Allah yardımcın olsun benim de kardeşim seçer biraz ama öyle burun kıvrıma yoktur eskiden yemeZdi sevmediği yemekleri ama bu sene değişti artık önüne ne gelirse yiyor.
Merhaba arkadaşlar...
Bu adamı sorunları bitmez mi yaa? İyice bunaldım artık ama elden bir şey gelmiyor şimdilik
Her günümüz sorunlu. Beyefendi sanki sarayli soyundan gelmiş gibi bir de yemek konusunda kök söktürüyor bana. Hergün değişik yemekler yapmaya çalışıyorum. Yemeklerim de kötü olmaz ama herkes beğenir bu da burun kıvırır.
Neymiş efendim aslında yemeklerim güzel oluyormuşta kendisi çeşit sevmezmiş. 2 tane çocuk var bunlar büyüme çağında babaları gibi olmasın, yemek seçmesinler diye çeşit çeşit yapar yediririm. Adam sanki tek yaşıyor sevdiği şeyler kuru fasulye, pirinç pilavı, bulgur pilavı, kadayıf tatlısı. Döndür çevir bunları yap istiyorBir ev de babaya ayrı, eşe, çocuğa ayrı yemek pişer mi ya hu?
Sevdiği yemeğin harici bir yemek pişerse burun kıvırıyor. Az önce de tartıştım. Baktı ki sevdiği yemek döngüsünden harici bir şey pişiyor '' ıyyy bu ne'' der gibi bir surat ifadesi. '' Bana bundan koyma'' diyor. Zıkkımın kökünü ye dedim tabağındakini tencereye döktüm aç kalsın.
Yeter yaa..!
ne güzel işte canım sevdiği yemekler basit yemeklermiş, yap gitsin bunun için ağzının tadını bozma derim kendin ve çocuklar içinde başka bi kap yemek yaparsın
bu sorun çoğu evde var sanırım, ama malesef erkekler yeni yemeklere pek alışmıyor, alıştıklarından da vazgeçmiyor, o yüzden beyhude canını sıkma
aynısını benim eşim de yapıyordu
hiç sebze yemediği için üç öğün et isterdi
bende etten sıkılıp sebze yapmaya başladım yavaş yavaş
söylendi burun kıvırdı aç kalktı sofradan
ama ben bıkmadan hergün sebze yaptım
beğenmiyorsan dışarda ye bunları bulamayanlarda var bundan sonra haftada 3 gün sebze var dedim
baya alıştı şimdi sebzeye
bir gün değil iki gün değil illaki alışacak
inat bizim ki her konu da olduğu gibi. Diyorum ya kuru ekmek yer yine diğer yemeklere bakmaz. Eve balık, et sokacağım diye ne çektim. Mesela balık çok faydalı ama baba bahane buluyor diye çocuklar da hayatından balığı çıkardılar. Çocuklara artık zorla ve şartlı yediriyorum
kendisinden önce çocuklarınızı düşünmek zorunda
sonuçta o çocukların kuru fasulye pilava olduğu kadar balık ve ete de ihtiyaçları var
o zaman konuşun haftanın belirli günlerinde en azından çocuklar için yemek yapın
nasıl siz ona uyuyorsanız o da size uysun
gerekirse sadece salata yesin ama çocuklara kötü örnek olmasın
Yap sende her gün kuru fasulye. 1 haftada bıktım başka bir şey yap der kesin.
Yesin dursun.
Sinir oluyorum böyle erkeklere yahu,kadın senin için uğraşıyor bir de beğenmiyor
Millet yemek bulamıyor seninki beğenmiyor çok günah valla sen bildiğini yap yemezse kendi bilir.Merhaba arkadaşlar...
Yeter yaa..!
Bacim yap bir kazan kuru fasulyeyi at dondurucuya her gun bir tabak cozdur..Gazdan patlasin kocan : ) Insani cileden cikariyorlar vallaha...Merhaba arkadaşlar...
Yeter yaa..!
Bacim yap bir kazan kuru fasulyeyi at dondurucuya her gun bir tabak cozdur..Gazdan patlasin kocan : ) Insani cileden cikariyorlar vallaha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?