Bir gün de soğudu benden ? Fikirleriniz benim için önemli

Pskpsikolog

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
167
53
18
Merhaba hanımlar. Güvendiğin tek site olduğu için buraya yazıyorum. Kısaca anlatmaya çalışacağım.

Biriyle tanıştım. Birbirimiz bir yerde gördük ve birbirimizden çok ama çok etkilendik. Bana bir şekilde ulaştı ve kabul ettim görüştük. Niyeti ciddiydi bundan şüphem yok. Annesine ve kız kardeşine söyledi görüşeceğim diye. Neyse biz görüştük güzel geçti ilk buluşma. Sonrasında ileriye yönelik planlar yaptı. Ben çok hayal kırıklığı yaşadığım için fazla uzak durdum. O çok fazla çabaladı çok konuştu ilgilendi.

İkinci buluşmaya gidicektik öncesinde arkdaşıyla tanıştırdı beni. Sonra yemek,kahve,sinema yaptık. Akşam uyudum konuşamadık. Sabahta soğuk davrandı mesajından konuşmasından anladım. Sordum yok bişey dedi sonra çok ısrar ettim o da neden biz neden aynı dili konuşamıyoruz falan demeye başladı Sen bana ısınamadın kabullenemedin dedi. Bunu söylediği hafta için planlar yapmıştık. Ama hepsi kaldı. O ilgi alaka heyecan glecek gitti bitti.

Isınmasaydı gelecek planı yapmazdı. Ayrıca o hafta buluşma planı yapmıştı. Başka bir kız yok onu biliyorum. Aklıma bin bir türlü şey geldi. Hiç bilmiyorum

Senden ilgi beklemiş işte. İnsan da hemen ısınamaz ama..

Ben devamını eklemeyi unutmuşum. Şu an kesinlikle komuşmak istemiyor. Bitti konuşacak bişey yok diyor o derece ne olmuş olabilir. Buluştuğumuz gün onun yanına giderken mesajlaştık herşey yolundaydı. Sonra ne olmuş olabilir ki

hakkınızda olumsuz birşey duymuş ya da görmüş olabilirmi ? çünkü anladığım kadarıyla birden kesmiş ilgiyi alakayı hemen bitti demek istemiş

hakkınızda olumsuz birşey duymuş ya da görmüş olabilirmi ? çünkü anladığım kadarıyla birden kesmiş ilgiyi alakayı hemen bitti demek istemiş

Cevabınız ve düşüncenizi belirttiğiniz çok teşekkür ederim. Bir fikre bir yardıma ihtiyacım var çünkü her insan ayrı bir dünyadır çünkü

Benim de şüphem o yönde birşey duymuş olma ihtimali yüksek. Ben kötü birşey yapmadım ama arkadaşlarından birisi şu kişiyle görüşmüş falan tarzında bişey demiş olabilir. Şu an halen kaçıyor net konuşuyor ve yüzyüze konuşmak istemiyor. Ama ben pisi pisine bitsin istemiyorum. Çünkü kötü bişey yapmadım ben. Sadece bir kaç kişiyle görüştüm ve evlilik çağındayım mesafeli bir şekilde oturup düşncem olumsuzsa belirtip hiçbirşekilde kimseyle bir plan herhangi bişey yapmadım.

sosyal erkek arkadaşım vardı ona sordum ne olabilir diye erkek düşüncesi farklıdır diye mümkün değil başka birşey var dedi o da.

O kadar kötü bir duygu ki durduk yere bitmesi ben ilk defa bu adamla evlenebilrim dedim korkularıma rağmen. Evlilik kolay değil insanın karşısına hoşlandığı beğendiği birinin çıkmasıda kolay değil. Ben tam zincirlerimi kıracakken ona karşı güvenim artmışken böyle oldu. Cevabını veremeyecek birşey yapmadım çünkü

Öyle bir yol denemeliyim ki geri kazanmalıyım.

fazla nazın aşığı usandırmış özet :)

Ama ben ona tam güvenip adım atacakken birden buz kesildi. Bir de usansa bir şans daha verir diye düşünüyorum onca ikna çabama. En azından 3. Kez görüşelim der dünyanın sonu değil. Ki ısrarcı olan kendisiydi çabalayan kendisiydi gün içinde aramadığımda üzülen mesajına geç cevap yazadığımda ne oldu diye meraklanan çocuk her an beni görmek isteyen çocuk. Noldu da bir günde soğudu ölüyorum bitiyorum düşünmekten kafamın içi soru işaretleri işe dolu.

Aklıma gelen birinin onun aklına girdiği bişey söylediği. Sen ısınmadıysan neden arkadaşınla tanıştıyorsun buluşma öncesi bunun gibi bir çok şey daha

Yüzyüze gelmek istemiyor. Ama ben bitsin istemiyorum. Öyle bişey yapmak istiyorum ki sorunu çözmek istiyorum

Dengesiz ne istediğini bilmeyen bir insan demekki. Çok fazla düşünmeyin bence ayrıca birşey nasibinizde varsa döner dolanır size gelir. Ben eşime lisede posta koymuşum hatırlamıyorum bile o öyle diyor. Yıllar yıllar sonra onla evlendim :)) Nasip işte değiştiremiyorsun.

Cevabınız ve düşüncenizi belirttiğiniz çok teşekkür ederim. Bir fikre bir yardıma ihtiyacım var çünkü her insan ayrı bir dünyadır çünkü

Benim de şüphem o yönde birşey duymuş olma ihtimali yüksek. Ben kötü birşey yapmadım ama arkadaşlarından birisi şu kişiyle görüşmüş falan tarzında bişey demiş olabilir. Şu an halen kaçıyor net konuşuyor ve yüzyüze konuşmak istemiyor. Ama ben pisi pisine bitsin istemiyorum. Çünkü kötü bişey yapmadım ben. Sadece bir kaç kişiyle görüştüm ve evlilik çağındayım mesafeli bir şekilde oturup düşncem olumsuzsa belirtip hiçbirşekilde kimseyle bir plan herhangi bişey yapmadım.

sosyal erkek arkadaşım vardı ona sordum ne olabilir diye erkek düşüncesi farklıdır diye mümkün değil başka birşey var dedi o da.

O kadar kötü bir duygu ki durduk yere bitmesi ben ilk defa bu adamla evlenebilrim dedim korkularıma rağmen. Evlilik kolay değil insanın karşısına hoşlandığı beğendiği birinin çıkmasıda kolay değil. Ben tam zincirlerimi kıracakken ona karşı güvenim artmışken böyle oldu. Cevabını veremeyecek birşey yapmadım çünkü

Öyle bir yol denemeliyim ki geri kazanmalıyım.
bence kendi haline bırakın sizin şu anda yapabileceğiniz birşey yok gibi duruyor

Merhaba hanımlar. Güvendiğin tek site olduğu için buraya yazıyorum. Kısaca anlatmaya çalışacağım.

Biriyle tanıştım. Birbirimiz bir yerde gördük ve birbirimizden çok ama çok etkilendik. Bana bir şekilde ulaştı ve kabul ettim görüştük. Niyeti ciddiydi bundan şüphem yok. Annesine ve kız kardeşine söyledi görüşeceğim diye. Neyse biz görüştük güzel geçti ilk buluşma. Sonrasında ileriye yönelik planlar yaptı. Ben çok hayal kırıklığı yaşadığım için fazla uzak durdum. O çok fazla çabaladı çok konuştu ilgilendi.

İkinci buluşmaya gidicektik öncesinde arkdaşıyla tanıştırdı beni. Sonra yemek,kahve,sinema yaptık. Akşam uyudum konuşamadık. Sabahta soğuk davrandı mesajından konuşmasından anladım. Sordum yok bişey dedi sonra çok ısrar ettim o da neden biz neden aynı dili konuşamıyoruz falan demeye başladı Sen bana ısınamadın kabullenemedin dedi. Bunu söylediği hafta için planlar yapmıştık. Ama hepsi kaldı. O ilgi alaka heyecan glecek gitti bitti.

Isınmasaydı gelecek planı yapmazdı. Ayrıca o hafta buluşma planı yapmıştı. Başka bir kız yok onu biliyorum. Aklıma bin bir türlü şey geldi. Hiç bilmiyorum

Çabuk alaka gösteren çabuk alaka keser. Bu hep böyle ve soğumasının nedenide sizden karşılığını göremediği içindir tabii ki ağırdan satacaksın da fazlası dişiliğini iticileştirir..

Bence sevdigi olabilir donunce sizle alakayi kesti veya sizin hakkinizda kotu bisey duydu. Yada son bulusmadaki arkadasi bisey demis olabilir senin hakkinda..

bazıları sadece kendi psikolojisince karşı tarafı fethettiğinde biter kafasında. Bu tipler böyle..Gereksiz şeyler düşünüyorsun.Onun cephesinde olay basit..elde etti (manevi olarak) ve gitti..yani senin onu kabullendiğini fark etti ve defoldu gitti.Başka heyecanlar peşindedir şimdi.Kendinde suç aramayı bir an evvel bırakmalısın.Karşında heyecandan beslenen biri var. Ve asla unutma bir insan çok büyük şeylerden çok kolay konuşursa gidişi de çok kolay olur.Dediğinin arkasında duracak insan önce şöyle bir bakar ben bu sözleri ediyorum ama eminmiyim diye.Bu da adamlık göstergesidir aslında

Selamlar..
seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim başımdan 3 nişanlılık geçti ikisi aynen böyle sebepsiz yere bitti ne olduğunu bile anlayamadan. Benden kaynaklı değildi. Daha türkçesi yüz üstü bırakıldım hep. Bende senin gibi yaşadıklarımdan ötürü başta çok kaptıranlardan değilim.
İnsan hep bi merak dürtüsüyle yaşıyo senelerde geçse. Fakat emin ol en hayırlısı ardını aramamak, bırakıyolarsada keyifleri bilir, bnden uzak olsunlar de geç.
En son nişanlılığım düğüne 2 ay kala bitt hersey hazırken sebepsiz yere. Aynı şekilde benden hep kaçTı, konuşmak istemedi, çünkü yüzleşip bana sunacak sebebi bile yoktu.. böyle insanlar uzak olsun, şimdiden böyle yapıyolarsa ilişki bi tık ileri taşındığında neler yaparlar sen düşün.
Ablası annesi demişsin dikkatimi çekti, benim ikiside annesi ve ablalarına aşırı düşkündü sana anlatamam.. birini ablası doldurdu bitti, diğerinide annesi.. Allaha havale ettim ben, onlar üzülsün sözlü kızın ahını aldıkları için.
Demem o ki bırak ardını arayıp ısrarcı olup sen küçük duruma düşme..

Ay sesli güldüm...
Kuzum kac yasindasin?
Neden yapiyor biliyormusun?
Seni ayni şuanda bulunduğun duruma sokmak için. Adam naz yapiyor resmen. Seni peşinden koşturacak...
Pewww, beyninde vazgecilmez imaji cizecek.

bazıları sadece kendi psikolojisince karşı tarafı fethettiğinde biter kafasında. Bu tipler böyle..Gereksiz şeyler düşünüyorsun.Onun cephesinde olay basit..elde etti (manevi olarak) ve gitti..yani senin onu kabullendiğini fark etti ve defoldu gitti.Başka heyecanlar peşindedir şimdi.Kendinde suç aramayı bir an evvel bırakmalısın.Karşında heyecandan beslenen biri var. Ve asla unutma bir insan çok büyük şeylerden çok kolay konuşursa gidişi de çok kolay olur.Dediğinin arkasında duracak insan önce şöyle bir bakar ben bu sözleri ediyorum ama eminmiyim diye.Bu da adamlık göstergesidir aslında

Evet ama ben kendimi suçlamaktan yedim bitirdim kendimi. Bir şans verilmeyecek bişey yapmadım. Son görüşmede soğuk davranmam bıçak gibi kesilecek bir durum değil. Burası çok küçük şehir hemen her yerden bir tanınışıklık çıkıyor. Biri bişey mi dedi desem alnım ak ama o kadar kalbi çirkin insanlar var ki hemen birinin hakkında konuşabilirler iftira atabilirler.

Bu sorularla yedim bitirdim kendimi. Ama düşündüğüm şu ; evet soğuk davrandım son görüşmede ama bu kesin bir dille bitirme sebebi değil bence. Düşman giib bakıyor. Karşıma çıkmaya korkuyor. Olmaz ya birbirimize alışırsak diyor. İyi de sorun o değil mi zaten alışmak alışırız işte yeniyiz. Düşününce anlarsın beni dedi.

farklı kokular aldım bu son sözlerinden..evli değil di mi? eminsin? ya da nişanlı? adam resmen bişeydençekiniyor

27 yaşındayım. Keşke onun için
farklı kokular aldım bu son sözlerinden..evli değil di mi? emin
farklı kokular aldım bu son sözlerinden..evli değil di mi? eminsin? ya da nişanlı? adam resmen bişeydençekiniyor

sin? ya da nişanlı? adam resmen bişeydençekiniyor

Allah mufaza Allah yaşatmasın öyle birşey. Yok onu tanıyanlar var. Bir de işyerinde bir sürü çalışan var . Bir kaç defa davet etti. Ben gitmedim henüz erken diye. Son görüşmedede iş yerinde yemek yiyelim demişti ben de başka yerde yiyelim dedim. Arkadaşlarından bahsediyordu benim için yenge diyorlarmış yenge beni arkadaşıyla tanıştarabilir mi falan diyorlardı. Evi yurdu belliydi ailesiyle yaşıyordu

Selamlar..
seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim başımdan 3 nişanlılık geçti ikisi aynen böyle sebepsiz yere bitti ne olduğunu bile anlayamadan. Benden kaynaklı değildi. Daha türkçesi yüz üstü bırakıldım hep. Bende senin gibi yaşadıklarımdan ötürü başta çok kaptıranlardan değilim.
İnsan hep bi merak dürtüsüyle yaşıyo senelerde geçse. Fakat emin ol en hayırlısı ardını aramamak, bırakıyolarsada keyifleri bilir, bnden uzak olsunlar de geç.
En son nişanlılığım düğüne 2 ay kala bitt hersey hazırken sebepsiz yere. Aynı şekilde benden hep kaçTı, konuşmak istemedi, çünkü yüzleşip bana sunacak sebebi bile yoktu.. böyle insanlar uzak olsun, şimdiden böyle yapıyolarsa ilişki bi tık ileri taşındığında neler yaparlar sen düşün.
Ablası annesi demişsin dikkatimi çekti, benim ikiside annesi ve ablalarına aşırı düşkündü sana anlatamam.. birini ablası doldurdu bitti, diğerinide annesi.. Allaha havale ettim ben, onlar üzülsün sözlü kızın ahını aldıkları için.
Demem o ki bırak ardını arayıp ısrarcı olup sen küçük duruma düşme..

İşte ben çok şaşırıyorum bu durumlara neden böyle oluyor diye benim de hep böyle oldu şimdiye kadar anlamıyorum işte. Dua ediyorum. Eleştiriye açığım kendimi sorgularım. Artık nazar mıdır kader midir nedir anlayamıyorum açıklama bulamıyorum tek benim başıma gelen bişey değilmii demek ki. Ama her zaman şunu diyorum Allah beterinden korusun

Back
X