Bir Gün Pişman Olur mu

beni çok rahatlattınız Allah sizden razı olsun.. Umarım herşey dediğiniz gibi olur, umarım daha fazla sürmez

Çok doğru söylüyorsunuz ama insan düşünüyor işte elimde değil

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, dualarınız için minnettarım

Allah szinde yardımcınız olsun, malesef çalışmıyorum kendimi oyalayabileceğim hiç bişey yok

Üzülmesini istemiyorum.. Sadece pişman olmasını istiyorum bana bu günleri yaşattığı için. Onu kimse benim gibi sevemez anlasın istiyorum.. Sonra herşey geçip gitsin istiyorum..

yaptığınız yorum bencede çok doğru.. Ama ne düşündüğümü ne istediğimi inanın bilmiyorum.. Asla üzülmesini istemiyorum hele ki o kız için.. Ama onun şuanki mutluluğu beni mutsuz ediyor.. Böylesine sevdiğim bi adamın mutluluğunun beni mutsuz etmesi çok zoruma gidiyor

Canım onun pişman olmasını istiyorsan,pişman edeceksin.Ayağa kalkıp,gözyaşını silip yoluna kaldığın yerden devam edeceksin.O orda hayatına devam ederken,sen burda ezik,mazlum hayatına küsersen kendine yapmış olursun.Karşısında güçlü dur.Hayata Karşı güçlü dur.Erkekler zaten dertten sıkıntıdan melankoliden kaçarlar.O olmasa sen yaşayamayacakmısıb.Boşver ya.Zaman herkese herşeyi gösterir.Sen yoluna devam et.

inşallah arkadaşım Allah hepinizden razı olsun

Okuduğumda çok üzüldüm gerçekten. Ne kadar çok sevmişsin.

Bizi hiç haketmeyenlere veririz o kutsal sevgiyi. Kendimizi yer bitiririz. Çoğunlukla tek taraflıdır bu acı. Karşı taraftakinin umrunda değildir. Şimdi onunla yeniden küsse ayrılsa ve dönse ne olur ki... sana yaptıkları unutulur mu?...

Yapılacak tekşey dua, onu da yapıyorsun zaten.

Dilerim acın diner, ve yerine mutluluk getiren insanlarla tanışırsın. Önce kalbinde ve beyninde o insanı bitirmen gerek tabi. Tabi şu facebook profillerine bakmayı da bırakmalısın. Yoksa acın hiç dinmeyecek.

Facesine giriyorum çünkü merakıma yenik düşüyorum, belki pişman olmuştur belki ayrılmışlardır diye.. Çok dua ediyorum belkide dualarımın kabul olduğunu görmek için bu kadar bakıyorum.. Her bakışımda içimde bi umut oluyor, ama bi yandanda böyle olmak istemiyorum sanki şuan yaşadığım hayat bana ait değilmiş gibi..

Şuan hiç sağlıklı düşünemiyorum umarım bi gün iyiki olmamış derim..

üzülmemeye düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil.. Bakmamak istiyorum ama onunla olduğu düşüncesi beni kahrediyor hep belki ayrılmıştır belki pişman olmuştur umuduyla girip bakıyorum.. Evet belki öyle olsa onunla yeniden olmicam ama en azından içim biraz olsun ferahlamış olacak.. Benim üzüntümün üstüne mutlu olması zoruma gidiyor..

Amin duaların için minnettarım Allah da senin mutluluğunu daim etsin arkadaşım.. Vaktini ayırıp yazdığın her harf için Allahım senden razı olsun

çok etkilendim yazdıklarından, ne kadar sevmişsin ne kadar acı çekiyosun
ama er ya da geç geçiyo tüm bu çektiğin acılar.. geri dönüp baktığında kızacaksın kendine hatta
ben de arkadaşlardan farklı bişey demeyeceğim.. bence de artık face ine falan asla bakma
acını yaşayacaksın tabi, birden hadi yarın unut artık üzülme desek bile bu asla mümkün olmayacak
acını yaşa, ama hepsinin geçip gideceğinin de bilincinde ol
inşallah çabuk atlatır ve çooook ama çok güzel bi insanla karşılaşıp çok mutlu olursun canım

Hayırlısı olsun Allah razı olsun

Sevdiğime karşı hiç gururum yoktur ama benden başka bir kız mı var o zaman gururum devreye girer ne arar ne sorarım ne de aklıma getiririm.Bir anda buz gibi olurum ona karşı şuan da olduğu gibi... İnan değmez,bırak gitsin.
Bu arada Rabbim görüyor olanı biteni yanına kalmaz yaptıkları.Hakkınızda hayırlısı, kendinizi üzmeyin ve geçmişle yaşamamaya bakın...

Son düzenleme:

Pişman oldugunu görmek istiyorum çünkü hep o umutla girip bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…