Bir Gün Pişman Olur mu

sizin yaşadığınız benimkinden çok daha ağır, ama herkesin derdi kendine ağır malesef.. Umarım Allah bana sizdeki sabrı verir..

haklısınız ayakta durmalıyım, bazen bunu yapıyorum ama akşam olduğunda gözyaşlarımı tutamıyorum

Teşekkürler, bana dua edin nolur moralden çok duaya ihtiyacım var

Cok uzuldum durumuna.Allah yardimcin olsun. Biz ne desek fayda etcegini sanmiyorum cunku gercekten cok cok kotu seyler yasamissin.Okurken kendimi yerine koydum gozlerim doldu yeminle..Sana diyecegim tek sey zamana birakman ve ne olursa olsun geri donse oluyorum dese bile affetme onu... Cunku yaptigi affedilir gibi degil sakin ha sakin acima... Senin de dedigin gibi ondan once de bi hayatin vardi. Kendine ugraslar bul ne bileyim zamanini gecir bi sekilde gezmeye git arkadaslarinda bulus dolas vs. ha bide faceine felan girme gordukce icin daha fazla aciyacak ve onun sifreyi degistirmemesindeki tek amac bu kesinlikle cunku istedigi zaman guvenlik bolumunden girip faceine ne zaman nerden girilmis gorebilir. Canini sikma su mubarek gunde rabbim yardimcin olsun en buyuk ilac zamandir. Insanlar annesini babasini kaybediyo ama zaman gectikce bunu bile unutuyolar sen neden yapamayasinki? Sabir gerekli.... Unutma herseyi goren bilen bi varlik var ve herkes hakettigi cezayi alacaktir...

Ona yazdıklarını öğrenmek seni üzmekten ve kahretmekten daha öteye gitmeyecektir.Bundan vazgeç.
Önce kalk ayağa bir elini yüzünü yıka ve dua eden bilirki kalbinde öfkeden eser kalmazsa hem duası kabul olur hemde o kişiyi unutur.
Affet zor olacak ama olacaktır ve emin ol her ilişkide bir kişi daha çok sever ve sevdiği için o üzülür.
Bu bir imtihandı ve aştın şimdi bitirme zamanı sonra yeni bir hayat başlayacak yeniden seveceksin belki çocukların olacak o adamdan ama ilk aşk gibi olamayacak.Bu yüzden sana pembe tablolar çizmiyorum ama hayat siyahlardan da ibaret değildir. Şimdi başka bir baharı yaşayacak yeni heyecanlarla sarsılacaksın.Tüm kalbinle inan eğer sen olmasaydın, sen sevmeseydin o hayatının merkezindeki adamda olmayacaktı. Burada ana karakter sensin kendini toplarsan yeni insanlar ve yeni telaşlar kaplayacak o masum kalbini
vee sadece sen bileceksin gerçek aşkın kıymetini o değil.Anlasa ne olur bu saatten sonra anlamasa ne olur.Yaşanan onca kalp kırıklığına değer mi?

Teşekkürler, bana dua edin nolur moralden çok duaya ihtiyacım var

Ederim canım. Allah yardımcın olsun. Allah böylesine yüce sevgiyi, bu derece sevmeyi, O'nu sevelim diye bize verdi. Bu derece kutsal bir sevgiyi bizde bir insana, bir eşyaya bile verebiliyoruz. ve sonrasında böyle acı çekiyoruz. Bu da bize ders oluyor işte, bir aciz insana veya bir eşyaya bukadar sevgi fazla. ( Sonra elimizden alınınca acı çekiyoruz. Oysa elimizden alınmayacak, sonsuza dek seveceğimiz bir O var.

Sen de böyle düşünmeye başla canım eminim yardımcı olur.

şükret, iki yüzlü adamın ikiyüzlülüğünü geç olmadan sana gösterdiği için Allaha şükret.
ben face şifresini değiştirirdim, ulaşamasın, hepsini hacklerdim.
ya da tüm adreslere "ben 5 para etmez bir adamım derdim, beni seveni terk edep, sayıp sövdüğüm kadınla birlikteyim derdim" :)
senin için dua edeceğim, aşkını hakketmeyen adamın acısını Allah çekip senden alsın diye....

Öncelikle Allah'a bırak, Allah'a havale et. O kadar büyük ki Rabbim, yarına bırakır ama yanına bırakmaz sana yaşattıklarını...
İleriye bak hep. Mutluluklar dilerim...

sizin yaşadığınız benimkinden çok daha ağır, ama herkesin derdi kendine ağır malesef.. Umarım Allah bana sizdeki sabrı verir..
ınsaalah canım, ınan ılk zamanlar acımdan yerımde duramıyodum, gece gunduz aglıyodum, bende senın gıbı face profılıne hep bakıyodum, ılk once face profılıne bakmayı bırak, kendını uzmekten baska bı ıse yaramıyo, ve yasın daha cok kucuk ondan bu kadar etkılenıyosun canım, gun gelecek bu gozyasların sana anlamsız gelecek, emınım kı rabbım karsına daha guzel bı ınsan cıkartacak, sadece sabret ve dua et..

(((( çok üzüldüm duygularını çok iyi anlıyorum ve birgün sanki başıma geleceğini hissediyorum, o kızın yaptığı kötülüklerinin hepsini güzelliği mi örtüyor çok yazık, toparlanman yeniden sevmen zaman alacak yaşın daha küçükse hiç sorun etme geçecek nasıl olsa

Amin duaların için minnettarım Allah da senin mutluluğunu daim etsin arkadaşım.. Vaktini ayırıp yazdığın her harf için Allahım senden razı olsun

Allah senden de razı olsun canım benim. Umarım sen benden daha çok mutlu olursun. İyi bir insan olmak her zaman işe yarar güzelim, sen aşkın için her şeyi yapmışsın, o utansın. Ve sana yemin bile edebilirim pişman olup bi gün döneceğinden. Böyle karaktersiz erkekler, tutarsızve ne istediğini bilmeyen tipler oluyor.. O kızdan ayrılınca sana, senden ayrılınca ona. Allah onu ıslah etsin.

Yoo hayır üzülmen tabi ki normal o mutlu diye senin mutlu olman mecburi değil ki çok sevdiğin için dokunuyor sana başkasıyla mutlu olması hala düşünüyosun o kız yüzünden üzülmesini istemem diyorsun ama o üzülmeyi de herşeyi göze alarak seçmiştir onu kendni düşünmeyen insanı sen hiç düşünme tatlım

Daha büyük acıları düşününce haklısın insanın acısı bi nebze hafifliyor.. Teşekkürler

haklısınız değmez.. ama insan yüreğine söz geçiremiyor işte

,haklısınız böyle düşünmek beni rahatlatacak.. Çok teşekkürler

Teşekkür ederim kardeşim.. İyi ki derdimi sizin gibi merhametli insanlarla paylaşmışım Allah hepinizden razı olsun hepinizin dualarını kabul etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…