• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir günah işledim..

cadiii83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
332
228
53
41
arkadaşlar günaydın ve hayırlı cumalar..

konuya gelirsek görüştüğüm biri var bi kaç gündür yakınlaşmaya başladık..ama ben mümkün olduğunca dikkat ederim bu konularda harama girmemek konusunda ama ne oldysa nefsime uydum şuanda çok pişmanım..çok moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum Allaha krşı :( lütfen bana yardımcı olun biraz desteğinize ihtiyacım var sanırım :((

Harama girmek istemiyorsan,musait ortamlarda da bulunmamalisin..yani bas basa yalniz kalabilceginiz yerlere gitme o halde,nasil guvenip de gidiyosun ki,istemiyorsan istemedigin seyi yapma..
Ayrica nasil uydun nefsine,acikla da yorum yazalim ne gecti aranizda :110:

arkadaşlar günaydın ve hayırlı cumalar..

konuya gelirsek görüştüğüm biri var bi kaç gündür yakınlaşmaya başladık..ama ben mümkün olduğunca dikkat ederim bu konularda harama girmemek konusunda ama ne oldysa nefsime uydum şuanda çok pişmanım..çok moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum Allaha krşı :KK43: lütfen bana yardımcı olun biraz desteğinize ihtiyacım var sanırım :KK43:(
ne yaşadınız?
evlilik söz konusu mu?
yaş kaç?

Harama girmek istemiyorsan,musait ortamlarda da bulunmamalisin..yani bas basa yalniz kalabilceginiz yerlere gitme o halde,nasil guvenip de gidiyosun ki,istemiyorsan istemedigin seyi yapma..
Ayrica nasil uydun nefsine,acikla da yorum yazalim ne gecti aranizda :110:
ya zaten ona çok dikkat ediyorum ama nasıl oldu bilmiyorum..zaten kolay kolay kimseye güvenmem bu zaten yıllar önce görüştüğüm biri yeniden başlamıştık ..ne mi yaptık öpüştük felan işte

Birlikte mi oldun?
Yani tekrar evleninceye dek kafana takacağın bir şey mi yaşadın?
Yani bu değilse, bundan sonra daha dikkatli davran ve unut.
Kimine göre hatadır, kimine göre değildir ama senin kafana takıp mutsuz olacağın bir anıysa hatadır.
Herkes hata yapar. Dikkatli olursun bundan sonra.

Madem pişmansın, tovbe kapısı açık.
Yapma bir daha.
Çünkü belli ki seni çok etkilemiş bu durum, pişmansın.
Üzülme diyemem ama en
ya zaten ona çok dikkat ediyorum ama nasıl oldu bilmiyorum..zaten kolay kolay kimseye güvenmem bu zaten yıllar önce görüştüğüm biri yeniden başlamıştık ..ne mi yaptık öpüştük felan işte
Kız ALLAH seni..
Tamam madem pişmansın yapma bir daha :D

Bu burada açılacak bir konu değil. Helale harama dikkat eden biriyseniz hayatınızı da ona göre idame ettireceksiniz.
Etmemisseniz yine ne yapılır biliyorsunuz .

Ne diyecek ki buradakiler ,inanciniza göre , en fazla tövbe et bir daha yapma " denilir.

Ne dememizi bekliyorsunuz ki , bunun teselli cümleleri yok ki.

Birlikte mi oldun?
Yani tekrar evleninceye dek kafana takacağın bir şey mi yaşadın?
Yani bu değilse, bundan sonra daha dikkatli davran ve unut.
Kimine göre hatadır, kimine göre değildir ama senin kafana takıp mutsuz olacağın bir anıysa hatadır.
Herkes hata yapar. Dikkatli olursun bundan sonra.
hayır birlikte olmadık bunu zaten evlillik öncesi düşünmüyorum ama biraz yakınlaştık.

:KK12:
Allah seni. Sabah sabah güldürdün beni.

Tamam olmus bikere. Belki bi cok kisi icin opusmek olay yaratilcak birsey degildir ama ... anliyorum seni..insan kotu hissedebilir..Ben yapmadim boyle bisey ama,herkes heryerde yapiyor opusmeden sevgililik yuruten kisi sayisi azdir heraldeo_O
Bi daha yapma,bi kere oldu diye devami gelmek zorunda degil. :/

Back
X