Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

kızlar cok hoşsunuzya..
ben söyle sahilde üssüz dolaşırdım salına salına....
rahat rahat incelerdim etrafı....

erkek olsam ve eşimin yerinde olsam bazı konularda
nasıl bu kadar kör olabildiğimi düşünürdüm...bide ii bi ceza verirdim kendimee..
hak eder çünkü kendisi:))

böle ortalıklarda homurdana homurdana gezerdım,
orda burda bagara bagara sarkı soylerdım,
üstüme hıc bısey gıymeden evde dolanırdım
duşa gırıp ıslak ıslak cıkıp sac mac taramadan kurutmadan dolanırdım
sagda solda kızlara laf atar muuucck yapardım
bara gıdıp kız tavlar geceyı gecırırdım
ooh kız arkadasım varsa ararsa pis pis konusup aglatırdım
yeyıp içip gegirirdim böle bacagımı kolumu uzatıp kıllarımla oynardım
yerlere dökerdım tum tüğlerımı topak topak
erkeklerle maç izleyıp basbas bagarıp küfrederdım
ay cok keyıflıymıs hayali bile hihihih

Allahım yaaa sapık kaynıyor burası iyiki erkek olmamışız valla piyasada kız kalmazdısengözlerimebaksanab

Erkek arkadasimla hemen ortam kurar, masaya bir iki raki ve beyaz peynir atar, kiz muhabbetlerine girer ve yenge var mi, varsa ciddiyet ne durumda gibisinden sorular sorardim.
Boyle gun kacmaz.. iyi degerlendirmek lazim
jeyyarjeyyar

nan sapık dolmuş burası kendinize gelin :roflol::roflol:
ben hiç erkek olmak istemezdim baksana hepsi ayrı bi iğrenç:lepi:

:roflol:ben pantolonumu indirmeden işemenin keyfine bakardım hehe :roflol: hatta erkeklerin yaptıkları pozisyonlardan farklı pozisyonlar denerdim işemek için eminim çok keyifli olurdu :roflol:

:roflol:ben pantolonumu indirmeden işemenin keyfine bakardım hehe :roflol: hatta erkeklerin yaptıkları pozisyonlardan farklı pozisyonlar denerdim işemek için eminim çok keyifli olurdu :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya gerçekten çok mikti ya iş yerindeyim zor tutuyorum kendimi gülmemek için farklı pozisyon nasıl oluyor ya şeymi bu töbe töbe bende heralde laf atardım başkaa gece geç saatlere kadar eve gelmezdim sonram gece saat 12.00 vurunca balkabağı yetiş eve yetişe bilirsen :roflol: :roflol: :roflol:

ben bide çıplak tenime uzun deri ceket giyer karşımdan gelen kızların önünde durup ceketimi iyice açıp kızları korkuturdum:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya gerçekten çok güzel okudukça ölüyorum bakmicam diğer sayfalara yaa burdakiler kız delirdi dicekler pcye bakıp bakıp gülüyorum

Canim bende iş yerimdeyim
herkes bana bakiyo ben kahkaha attikça
kizlar soruyor neye gülüyorsun die
söyleyemiyorumda....
Yanliz deri ceket fantazisi fena değilmiş bende yapacam onu erkek olunca

Allah iyiliğinizi versin süpersiniz valla,bende hiç düşünmemiştim ama bir güne ne sığdırılır ki onu düşündüm şimdi,çok ünlü bi dünya starı olmayı,herkesi hayran bırakmayı,mesela LOST dizisinin SAWYER'ı olmak isterdim adam müthiş karizma çünkü ve çok yakışıklı,kesin o olmak isterdim,gerçi çirkin bi kadınla evli ama neyse,ünlü,yakışıklı ve zengin bi erkek olmak isterdim kısacasısengözlerimebaksanabbir günlüğünede olsa güzel bi deneyim olurdu:lepi::lepi:

Bir günlüğüneymiş madem eski sevgilimi bulur eşşek sudan gelinceye kadar bir güzel pataklardımjeyyar.Günün kalanınıda erkek arkadaşlarla geçirirdim erkekleri anlayabilmek için.

Hahaaaaaa süpersin arkadaşım yaa,bak çok güzel bi fikir bu koptum valla:roflol::roflol:kavgacı seni:oklava:

daha neler okuyacağız bakalım...ilahi hatunlar vallahi koptum yaaa...siz neymişsiniz yaa...hepinizi çok öpüyorum...
sevgiler...

Yaa çok matraksınız arkadaşlar hepinizi tek tek tebrik ediyorum,içimizde ne cevherler varmış yahu:roflol:buradan şu sonuç çıkıyo ki erkekler bize hep kötü örnek olmuşlar:roflol:o kız senin bu kız benim takılmak,o bar senin bu bar benim tarzı kopmak,içip içip çoşmak,aldırmaksızın sex yapmak,kaşınmak,çok kolay ereksiyon olmak,ağda yapmamak,çoçuk doğurmamak,regl olmamak ooooooo daha nolsun,hadi hep beraber BU GECE BARDA GÖNLÜM HOVARDA,ÇALSIN SAZLAR OYNASIN KIZLAR,HAYDA HAYDA HAYDAAAAAAA:teytey::roflol::roflol:

ÖHÖ ÖHÖ , BU SABAH UYANDIM VE BEN BİR ERKEĞİM NELERİN TADINI ÇIKARIRDIM ;

1 - DUŞ ALMA SÜREM ÇOK DAHA KISA OLURDU ,SAÇ KREMİNE PARA HARCAMAZDIM :lepi:

2 - SAÇ KURUTMA MAKİNASI KULLANMAMANIN TADINI ÇIKARIRDIM :lepi:

3 - KANKA OLDUĞUM EPİLATÖRÜME CİN CİNS BAKAR GÜLERDİM :lepi:

4 - SÜTYEN TAKMAMANIN GÜZELLİĞİNİ YAŞARDIM :lepi:

5 - YAYILA YAYILA YÜRÜRDÜM :lepi:

6 - V..S.VS.. BEN BUNLA İLGİLİ Bİ KİTAP MI YAZSAM NE :roflol: FİKİRLERİNİZİ LİSANLICAM EMME :icecream:

Back
X