Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

kocamıda alıp bara yada pavyona giderdim.. ben eşime çok güvenirim kızlar gözü benden başkasını görmez canım kociskom benim kaydirigubbakcemile ama yinede bir bakiim bir erkekle pavyona gidince eşimde bir bozulma oluyormu kaşı gözü ayrı oynuyormu :oklava:

Şu an eşime o kadar sinirliyim ki gidip bi güzel döverdim:)))

Sonra beyaz slip don ve atlet giyer..En iğrenç şekilde kaşına,osura maç izler,küfrederdim:))

Vay be erkek olmasam daha iyi olucak gibi:) Zaten bu tiplerden bolcana var dimi amaa:))

Şu an eşime o kadar sinirliyim ki gidip bi güzel döverdim:)))

Sonra beyaz slip don ve atlet giyer..En iğrenç şekilde kaşına,osura maç izler,küfrederdim:))

Vay be erkek olmasam daha iyi olucak gibi:) Zaten bu tiplerden bolcana var dimi amaa:))

ayyyyyyyyy çok güldüm.Allah iyiliğini versin emi.çok güldüm maç izleme şekline bayıldım :D:D:D:D:D:D:D hala gülüyorum :D:D:D:D belirli günle olsa keşke kadınların erkek olduğu erkeklerinde kadın olduğu :D:D:D:D::D:D:D

önce kahveye giderdim. sonra meyhaneye sonrada pavyona giderdim. birde kocamla arkadaş olurdum. ağzını aradım:)))

kaydirigubbakcemile3 evet:) derdim evlimisin yenge var mı? ne ayak..

güzel hatunlar var mı burda diyee..:) o da oltaya geliyomuşşşş alsanaalsanasmile vayy halinee..

kızlarr iyiki erkek olmamışsınız yaaa , yoksa vay halimizee :teytey: onlarda kızdığımız ne kadar özellik huy davranış varsa hepsini yaparım diyorsunuzz. acaba kızgınlığımızın altında yatan sebep bizim bunları yapamıyor olmamız olabilir mi :smiley-cool:

Bir günlüğüne erkek olsam eşimin de kadın olmasını isterdim
Sonra ona benim hep ondan beklediğim ama onun bana yapmadığı şeyleri yapıp şaşırtırdım
Mesela sabah gazetenin ekmeğin yanında bir buket gül bırakırdım kapıya
Sonra güzel bir yere kahvaltıya götürürdüm, gün içerisinde ona ufak ufak sürprizler hazırlayarak rüya gibi bir gün yaşatırdım ona
Sonra da çok şık bir yerde akşam yemeğine götürürdüm onu.
Onu ne kadar sevdiğimi anlamasını sağlardım yaptığım jestlerle sürprizlerle
Elbette ki kocamın beni sevdiğini biliyorum ama bazen sadece sevildiğini bilmek yetmez insana duymakta ister..
Bunun nasıl bir his olduğunu yaşatırdım ona.

hıc bırını merak etmıom.özellkle cınsellık kısmını,bızden farklı hıssettıklerınıde sanmam,ben böle mutluyum,kılsız vucudum,kokmayan ayaklarımla:ecrin_bebek:

meyhaneye giderdim. deli giBi içerdim. sevgilimin aBlasını kandırıp yatağa atmaya çalışırdım. :delphin: sevgilimle de karı kız muhaBBetleri yapardım. ağzından laf almaya çalışırdım..

meyhaneye giderdim. deli giBi içerdim. sevgilimin aBlasını kandırıp yatağa atmaya çalışırdım. :delphin: sevgilimle de karı kız muhaBBetleri yapardım. ağzından laf almaya çalışırdım..

burcucuğum iyiki erkek değilmişsin o zaman.kusura bakma biraz şaşırdım yazdıklarına. fisfisfis

erkek olup kimle yatıcam kalkıcam kimi aldatasam hangi sevgilimle nere gitsem....diye vaktımi harcamaktansa...aklı sadece şeyde olan biri olmaktansa

aklı başında bayan olmak en güzeli.....

rabbimin var bi bildiği şimdi yazılanları okudumda amenna dedim :roflol:
şaka bir yana bende erkek olsam sevmediğim ve kadın halimle dövmek için can attığım insanları öldüresiye döverdim:oklava:

burcucuğum iyiki erkek değilmişsin o zaman.kusura bakma biraz şaşırdım yazdıklarına. fisfisfis

hangi kısma şaşırdın canım ? görümce adayımı yatağa atma kısmına mı ? valla kendisine de söylerim erkek olsam asla kaçırmazdım allah var taş gibi hatun :delphin:

Back
X