Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

bir günlügüne erkek olsaydim...istedim mekanlara girip cikardim...kizlari süzerdim ve hangisi ilen evlenmek istedime karar verirdim hehehehe

Son düzenleme:
akşam bara erkek arkadaşlarla eğlenmeye giderdim.sonra kızlarla tanışmak, geceye bir kızla devam etmek isterdim.

24 saat uyur kadın oldugumda derin bir ohh çekerdim. bir gunlugune erkek olsam totoş olurdum heralde. erkek olmak istemem bir an bile.

Sevdiğim kişinin yanına giderdim konuşmalarını hallerini tavırlarını süzerdim galiba :) sonra sabaha kadar dolaşırdım eğlenirdim günümü gün ederdim bi erkek gözüyle bayanları süzerdim :)

erkek olsaydım kesin şu anda kız arkadaşımın peşinde olurdum.Çünkü erkek olsaydım acayip kıskançççç olurdum:)))

işerdim :D
çok merak ediyorum ya :D
ha bi de üstüm çıplak gezerdim
bi deee sevişirdim galiba :D
ay çok sapığım :)

tanıdığım tanımadığım tüm yalnız ve güzel bayanlara kur yapar hepsiyle 1 er saat geçirir, hepsinin kalbini fetheder sonra ortadan kaybolurdum :)

tanıdığım tanımadığım tüm yalnız ve güzel bayanlara kur yapar hepsiyle 1 er saat geçirir, hepsinin kalbini fetheder sonra ortadan kaybolurdum :)

Birde erkeklere kızarız kaydirigubbakcemile3 Allah bizi bu uyüzden erkek yaratmamışşş yoksa ortalıkta temiz kız bırakmazdık :roflol: :roflol: :roflol:

Birde erkeklere kızarız kaydirigubbakcemile3 Allah bizi bu uyüzden erkek yaratmamışşş yoksa ortalıkta temiz kız bırakmazdık :roflol: :roflol: :roflol:

sebep yokken ortadan kaybolan erkeklerin bir de bayan versiyonları vardır. işte o benim :kahve: erkek olunca da değişmezdim yine ortadan kaybolurdum boshayallersmile

valla kimseye hesap vermedem istediğim zaman istediğim saatte arabayla alıp başımı giderdim gezmelere.. boshayallersmile

Back
X