Bir Güvenlik Soruşturması Meselesi (Rica etsem okur musunuz ?)

Öyle bir durumumuz da hiç olmadı. Zaten başka şehirde yaşıyor kendisi. Yüz yüze bile görüşme durumumuz her zaman olmuyor

Anladım bu güzel, dikkatli davranmanız.. Görüşmelerinizi yüzyüze yapmanız yine de daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.. Bu tarz şeyler şakaya gelmez çünkü..

sizin watzap konuşmanızı devlet incelemez merak etmeyin. yani suç zaten, mite girmeyecekseniz paranoyaya gerek yok. en iyi tanıdığımız arkadaşımızın bile tam olarak ne olduğunu bilemeyiz.

Ben tam anlayamamışım meseleyi.
Sadece iletişim halinde olmanızın bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Biraz rahatlamaya çalışın.

Yorumlarınızı okuyup anlayabilmek için ciddi bir çaba sarfettim.
Telefon klavyenizde bir sorun mu var?

Gezi eylemine laf etmeyin. Haddiniz değil.
Ve anadilinizi doğru düzgün yazmayı öğrenin.

Anladım bu güzel, dikkatli davranmanız.. Görüşmelerinizi yüzyüze yapmanız yine de daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.. Bu tarz şeyler şakaya gelmez çünkü..
Elbette öyle ama maalesef uzak şehirlerdeyiz. Yalnızca sosyal medyadan iletişim kurabiliyoruz. İletişim içinde olmak sorun teşkil eder mi bilemiyorum ama son zamanlarda etrafımda herkes dikkat et gibi uyarılarda bulununca gereksiz yere kuşkuya kapıldım sanırım

sizin watzap konuşmanızı devlet incelemez merak etmeyin. yani suç zaten, mite girmeyecekseniz paranoyaya gerek yok. en iyi tanıdığımız arkadaşımızın bile tam olarak ne olduğunu bilemeyiz.
Haklısınız ama nedense etrafımda herkes konuşmaya başlayınca nedense takar oldum, şu aralar gerekli gereksiz her şeyi taktığım dönemdeyim sanırım ondan.[/QUOTE]

Lütfen konu siyasi tartışmaya evrilmesin. Rica ediyorum. Hanımefendi de gerekli gereksiz kendi kendine uzunca yorum yazmış ne yazdığı bile belli değil
İşin içinde biri olarak sana şunu söyleyebilirim ki bu sebeple güvenlik soruşturmasından elenmezsin.
Arkadaşının terör örgütü üyesi olmadığıni varsayiyorum. Yukarıda gereksiz yorum yapan kişi her şeyi katmış karıştırmiş. Yok 10 kişinin adını veriliyormuş yok avukatlara yazıkmış cehaletin verdiği özgüven böyle bir şey. Bahsettiği şey etkin pismanlik müessesesi ve 10 kişinin adının verilmesi şartı yok. Avukatlara da yazik değil bu işin piyasası oluştu. Khkli davaları çok üst fiyattan açılıyor. Birçok avukat zengin oldu.
En yakın arkadaşımız fakültede bizden 3 sınıf üstteydi. Mezun olur olmaz hakim oldu. Sonra KHK ile ihraç edildi. Hala en yakın arkadaşımız hala konuşuyoruz hergün. Bizim güvenlik soruşturmamıza negatif bir etkisi olmadı.
Yine de terör örgütü iltisakı olup olmadigindan emin değilsen bir süreliğine iletişimi tedbir olarak azaltabilirsin.
Ayrıca sanırım öğretmen olacaktiniz hoca hanim ben belirli olayların simge olduğunu düşünürüm. Belirli değerlerin, belirli tepkilerin. O simgelere hakareti normallestirmememiz lazım. En küçük hadsizlikte karşılarına çıkmalıyız ki susmayacagimizi anlasınlar. Ali ismaillere bunları borçluyuz :) bu forum kurallarindan daha önemli.

Sanırım ki örgüt üyesi değil ama dediğim gibi bundan hiç emin olamam. Ailesini falan tanımıyorum çünkü. Göreve iade edilecekmiş sanıyorum, davası devam ediyor. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Neden hemen ‘sizinle alakayı kessin böyle arkadaş olunmaz’ ya da başka konularda ‘bence ayrılın sizin gibi eş olmaz olsun’ gibi sözler ediliyor. Meraklıyız ona buna saldırmaya.

Herkes şu dünyada kendini düşünmeli, paranoyak olduğunuzu da anlayabiliyorum. Bu durumda bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Özellikle tercih aşamasında konuşmamanızı tavsiye ediyorum ben.. Tabi ki yine karar sizin.. Her şey gönlünüzce olsun inşallah

Vallahi bende anlamıyorum. Belki bu doğru bir düşünce değil ama arkadaşıma buna kesinlikle yansıtmıyorum. Bir anda kötü arkadaş oluverdim. Çok emek verdim , etrafımdakiler de sürekli uyarıda bulununca rehavete kapıldım sanırım. Bu kadar anormal olan ne ben de anlamış değilim sizin gibi. Teşekkür ediyorum yorumunuz için

Gezi eylemine laf etmeyin. Haddiniz değil.
Ve anadilinizi doğru düzgün yazmayı öğrenin.
Niye sen mi baslattında elestiri yapamıyorum . Senin hiç haddin değil. Sımdı baska konulara yazdıgınız yorumlara bakıyorum benden betermiş. Şimdimi kendini düzeltme geregi duydun. Telefon farklı harfler kaydetmiş olamaz mı boyle yazınca normalde böyle konusmusmu oluyoruz. Sayın türkçeci "lefina" hanım. Üf illa bitane çıkıyor senin gibi

Ayni donem atandigimiz arkadasim guvenlik sorusturmasindan gecemedi.
daha evvel siyasi olaylara karismiti.
bi sorun olmaz merak etmeyin.
hala gorusurum o arkadasimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…