Bir hafta önce nişan attık

bir hafta öncesinde nişan attık. nişanlım istanbulda oturuyor, ben adapazarında. burun eti ameliyatı olmuştu yanına gittim işyerinden izin alarak. kahvaltı hazırladım ettim açıp kurtlar vadisi izledi. neyse dedim hasta agzımı açmiyim. mutfakta her seye karısıyor yumurtaya domatesin kabuguna cok takıntılı ama önceleri böyle degildi. ben de hatalıyım cok sabrını sınadım. haksız demiyorum. neyse işte kahvaltı yaptık forum istanbula gidiyorduk apartmanda ses yapma şöyle yürü böyle yürü diye bana emir verdi. yolda da aynı sekilde. sonra avmde de yaptı aynısını ben seninle yapamıcam dedim. o da anlasamıyorsun dimi? benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ben de hayır dedim. aglıyordum annemi aradım neden anneni arıyorsun hemen söyleme gibi seyler söyledi yüzügü verdim yüzügü verme sen de dursun bütün takılarla yollarsın dedi ne alaka dedim verdim. eve dönerken telefon numaramı degistirdim. 2 gün sonra annesi annemi aradı anlatmamıs ayrıldıgımızı ben yazdım yeni numaramdan annemi arayın bittigini söyleyin diye yeni numaramı kaydetmiş. bütün sosyal medya hesaplarını silmiş ama numaramı silmemiş. onu çok seviyordum terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
Adam siz nişanı atın diye uğraşmış zaten karaktersiz silin aklınızdan o densizi. Daha iyileri sizi bulacaktır üzülmeyin

onun istedigi seyleri giyicem onun istedigi seyleri yapıcam tutumlu değilim para harcamam yasak makyaj yapmamdan hoşlanmaz namaz kılmalıyım. mesela beyaz corapları hep beyaz olmalı. araba sürerken aldıgı yeni ayakkabıyı giymez terlik giyer. yolda giyecegi tişört farklıdır araba sürerken farklı. cimlere oturmaz illa bir sey sermesi gerekir vs gibi

Tam ağzına kürekle vurulmalık bir ruh hastası.

"benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi"

Şu lafa çok takıldım kurtlar vadisi aşırı izlemekten heralde beyni memati olmuş. 😂😂😂 Bunla ömür geçirilmez isabet olmuş akıllılık etmişsiniz alışkanlık olabilir özlersiniz ama unutursunuz evlilikte hayat çok değişiyor.

Gölgem altında bana itaat ediceksin nedir yaaaaa? Farkında msıın adam psikopat. Seni sevdiğim için adapazarına geliyorum laflarıda seni manipüle etmek için adam belli bariz narsist.
Evet ısrar etsen barşırsınız belki ama yine aynı şeyleri yaşarsın emin ol. Çünkü bu adam böyle huyu değişmez sadece anlık davranışı değişir. Ama sonra yine aynısını yapar

"benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi"

Şu lafa çok takıldım kurtlar vadisi aşırı izlemekten heralde beyni memati olmuş. 😂😂😂 Bunla ömür geçirilmez isabet olmuş akıllılık etmişsiniz alışkanlık olabilir özlersiniz ama unutursunuz evlilikte hayat çok değişiyor.
aynen kurtlar vadisi etkisi😅😅😅

Takıları geri gönder.
Çok isabetli karar vermissiniz.
Bu takıntılarıyla evlensenizde boşanırsınız.

Back
X