Bir hafta önce nişan attık

değiştirdiğiniz numarayı neden tekrar ona belli ettiniz
ayrıldığınıza pişman olduğunuz burda belli

ama itaat edeceksin şöyle böyle yapacaksın diyen adamdan evlenince 124246325 defa pişman olursunuz
unutmayın
pişman olmadım sadece bir anlık sinirle yazdım yazdıgıma pisman oldum sadece

sevgililik döneminde her şey daha güzeldi. hediyeler jestler en zor gecirdigim günde istanbuldan gelip bana evlenme teklifi etmişti bu kadar beni terslemiyordu anlamıyorum o yüzden
Narsist birey özellikleri ilişkinin başlarında seni bulutların üzerine çıkarır ,şık hediyeler alır, geleceğe yönelik planlar yapar, aşırı ilgi gösterir bu sırada senin hayatında en önemli kişi olabilmek için çabalar sen onun senin ruh eşi olduğuna inan ister ,onsuz mutlu olamam de ister. Duygusal olarak seni baskı altına alır. Senin tek ilgi odağın o olsun ister. İlgi odağın değiştiğinde veya onu eleştirdiğinde seni suçlu hissettirir sevgisini ilgisini geri çeker görmezden gelir duygusal olarak seni istismar eder. İlişki biraz yol aldıktan sonra her şey bir anda tersine döner, sense narsist partnerine bağımlı hale geldiğin için tüm olumsuzluklara rağmen ilişkiyi sonlandıramazsın. Sürekli kendini sorgular kabahat ararsın. Zamanla kendini bağımlı sevgiye muhtaç o olmadan yapamayacağına inandırırsın.

Narsist birey özellikleri ilişkinin başlarında seni bulutların üzerine çıkarır ,şık hediyeler alır, geleceğe yönelik planlar yapar, aşırı ilgi gösterir bu sırada senin hayatında en önemli kişi olabilmek için çabalar sen onun senin ruh eşi olduğuna inan ister ,onsuz mutlu olamam de ister. Duygusal olarak seni baskı altına alır. Senin tek ilgi odağın o olsun ister. İlgi odağın değiştiğinde veya onu eleştirdiğinde seni suçlu hissettirir sevgisini ilgisini geri çeker görmezden gelir duygusal olarak seni istismar eder. İlişki biraz yol aldıktan sonra her şey bir anda tersine döner, sense narsist partnerine bağımlı hale geldiğin için tüm olumsuzluklara rağmen ilişkiyi sonlandıramazsın. Sürekli kendini sorgular kabahat ararsın. Zamanla kendini bağımlı sevgiye muhtaç o olmadan yapamayacağına inandırırsın.
yengeç burcu=narsist insan diyebilir miyiz?

bir hafta öncesinde nişan attık. nişanlım istanbulda oturuyor, ben adapazarında. burun eti ameliyatı olmuştu yanına gittim işyerinden izin alarak. kahvaltı hazırladım ettim açıp kurtlar vadisi izledi. neyse dedim hasta agzımı açmiyim. mutfakta her seye karısıyor yumurtaya domatesin kabuguna cok takıntılı ama önceleri böyle degildi. ben de hatalıyım cok sabrını sınadım. haksız demiyorum. neyse işte kahvaltı yaptık forum istanbula gidiyorduk apartmanda ses yapma şöyle yürü böyle yürü diye bana emir verdi. yolda da aynı sekilde. sonra avmde de yaptı aynısını ben seninle yapamıcam dedim. o da anlasamıyorsun dimi? benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ben de hayır dedim. aglıyordum annemi aradım neden anneni arıyorsun hemen söyleme gibi seyler söyledi yüzügü verdim yüzügü verme sen de dursun bütün takılarla yollarsın dedi ne alaka dedim verdim. eve dönerken telefon numaramı degistirdim. 2 gün sonra annesi annemi aradı anlatmamıs ayrıldıgımızı ben yazdım yeni numaramdan annemi arayın bittigini söyleyin diye yeni numaramı kaydetmiş. bütün sosyal medya hesaplarını silmiş ama numaramı silmemiş. onu çok seviyordum terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
'' Gölgem altında bana itaat edeceksin....'' hımm... demek öyle.. acaba sadrazamın sol büllüğünden düşen ilk altın sperm damlası mı kendisi. ?. Devam etmeyeceksin inşallah bu amiple??
Ve hayır düzelmez cünkü kendisinde kusur bulmuyor sizi adeta bir bez gibi sıkıp tüm hayat enerjinizi kadınlık auranızı emcükleyecek yıllarınızı calacak sizi aklınızdan süpheye düşürene kadar devam edecek. Şanslı iseniz cocuksuz kurtulursunuz.

Son düzenleme:
bir hafta öncesinde nişan attık. nişanlım istanbulda oturuyor, ben adapazarında. burun eti ameliyatı olmuştu yanına gittim işyerinden izin alarak. kahvaltı hazırladım ettim açıp kurtlar vadisi izledi. neyse dedim hasta agzımı açmiyim. mutfakta her seye karısıyor yumurtaya domatesin kabuguna cok takıntılı ama önceleri böyle degildi. ben de hatalıyım cok sabrını sınadım. haksız demiyorum. neyse işte kahvaltı yaptık forum istanbula gidiyorduk apartmanda ses yapma şöyle yürü böyle yürü diye bana emir verdi. yolda da aynı sekilde. sonra avmde de yaptı aynısını ben seninle yapamıcam dedim. o da anlasamıyorsun dimi? benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ben de hayır dedim. aglıyordum annemi aradım neden anneni arıyorsun hemen söyleme gibi seyler söyledi yüzügü verdim yüzügü verme sen de dursun bütün takılarla yollarsın dedi ne alaka dedim verdim. eve dönerken telefon numaramı degistirdim. 2 gün sonra annesi annemi aradı anlatmamıs ayrıldıgımızı ben yazdım yeni numaramdan annemi arayın bittigini söyleyin diye yeni numaramı kaydetmiş. bütün sosyal medya hesaplarını silmiş ama numaramı silmemiş. onu çok seviyordum terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
Manyak mısın ya niye pişman olsun inşallah olmaz dereyi geçene dek ayıya dayı der sonra yine gölgem altında bidi bidi bidi .... 5 yıl.sonra 3 yaşında kızım var ama yapamıyorum konusu mu açmak istersin kurban kes kalk şükür namazı kil

verdiğim 3 buçuk seneye üzülüyorum sadece
Sonra barışıp kaybettiğim 13,5 seneye yanıyorum derdin yapma yapma yapmaaaaaaaa!!!!!! 3,5 ay sık dişini hiç fotolara bakma aklını başka şeyle oyala başka erkeklerle tanıs dertleş bak o bile daha iyi seçenek sonra geçecek kimse ile sevgili olma ama kucuk flortlere kapatma kendini sosyalles gez toz eğlen ve veda et yapma yanarsin

Bildiğin saygısızlık etmiş seni kaybetme korkusu da yok galiba narsist mi bencil mi bilemedim ama itaat edeceksin de ne demek sizi kölesi mi sanmış köle mi satın alıyor kendine yoksa hayatını paylaşacağı eş mi hayat arkadaşı mi ? Ben olsam iltimas tanimazdim saygı yoksa bir ilişkide o ilişkiden bir cacık olmaz ya kendisiyle ciddi sorunları var bu adamın yada sizi karşı duyduğu hislerde sıkıntı var ama siz hiçbir annenin oğlunun rehabilitasyon merkezi değilsiniz siz onu iyi edemezseniz sizde severse düzelir sevgi onu iyileştirir gibi hislere kapılmayın bence. Kimsenin psikoloğu olmak zorunda değilsiniz.

kavga ediyorduk barışıyorduk o daha cok alttan alıyordu hatta ayrılmadan önceki hafta da biraz kavga etmistik ama yine de geldi adapazarına seni sevmesem gelmem dedi emir vererek konuştuğum için özür dilerim demişti söz verdi yine aynısını yaptı.
Seni sevmesem vs laflarına bakmayın size nasıl davrandığına bakın ...

Tamam sevdiniz ,gezdiniz psikolojik şiddete maruz kaldınız hepsi bitti.
Pişman olmaz.
Yeni kurbanlar arayacak,tuzağına düşene kadar muhteşem Süleymanı oynayacak sonra ,sonrası size yaptığı gibi ağlamanızla hedefine ulaşıp mutlu olmaya devam edecek.
Ağlamanıza karışmadı mı,öyle ağlama demedi mi?

Diğer altınlarla gönderirsin mi dedi?
Yani öyle bir durumda bu cümleyi mi kurdu?
Son cümlenize kadar sizi anlamıştım ama o son cümleden sonra çok şaşkınım.
Pişman olmasından size ne?
Emin olun siz hiç pişman olmayacaksınız nasılsa.

onun istedigi seyleri giyicem onun istedigi seyleri yapıcam tutumlu değilim para harcamam yasak makyaj yapmamdan hoşlanmaz namaz kılmalıyım. mesela beyaz corapları hep beyaz olmalı. araba sürerken aldıgı yeni ayakkabıyı giymez terlik giyer. yolda giyecegi tişört farklıdır araba sürerken farklı. cimlere oturmaz illa bir sey sermesi gerekir vs gibi
Ohaaaaa bu ne böyle şaka gibi😱. Son durumunuzu merak ettim inşallah barışmamışsınızdır

Nişanlılık döneminde olanlar evlenildiginde iki katı olurmuş.Ona göre evlenin.Kibirli kendini beğenmiş buldum ben bu kişiyi.Cok zorlanırsınız.

Back
X