Bir hafta önden giden hamilelikte cinsiyet

Mor hayaller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
136
64
98
35
Arkadaslar Merhaba
8+5 günlük hamileyim adetlerim düzensiz olduğu için normalde 9 hafta olmasi gerekirken bir hafta geri gibi ama sorun etmiyorum şu anda kalp atışlarını duyduk çok mutlu oldum:KK49:bir şey sormak istiyorum arkasımda 9 haftalik ama doktoru bebeğin bir hafta önden gittiğini söylemiş ben biraz araştırdım da böyle olunca cinsiyet genel de erkek olurmuş acaba doğru mudur. Sadece merak :nazar:

Arkadaslar Merhaba
8+5 günlük hamileyim adetlerim düzensiz olduğu için normalde 9 hafta olmasi gerekirken bir hafta geri gibi ama sorun etmiyorum şu anda kalp atışlarını duyduk çok mutlu oldum:KK49:bir şey sormak istiyorum arkasımda 9 haftalik ama doktoru bebeğin bir hafta önden gittiğini söylemiş ben biraz araştırdım da böyle olunca cinsiyet genel de erkek olurmuş acaba doğru mudur. Sadece merak :nazar:
Öyle bir şey yok bence ilk başlarda benm bebegm 2 hafta geriden geliyo ama ogluşum olucak kızıma hamileykende geriden geliyodu oda kızdı zaten yanlış bilgi bence canım

B
Arkadaslar Merhaba
Benim hala 1 hafta önde ve cinsiyet kız canim

Erken dollenme olabilir. Bu yuzden onden gidiyor olabilir.bazi bebekler iri olaviliyor 4 hatta 4.5 kilo ve uzeri dogabiliyor bu yuzden de onden gidiyor olabilir. Ama iri bebekler 20. Haftadan sonra belli olurmuş. 9 haftalikken benimki de ondeydi neden dedim erken dollenmis de olabilir dedi

Arkadaslar Merhaba

Benim de en başından beri 1 hafta önde gidiyor ama kız :)

Boyle seylere inanmayin ya. Cinsiyet tahmini hurafelerinin hepsi bos cikti bende. Tatlidan tiksindim hep eksi cnm cekiyor. Karnim sivri degil yayvan. Ama oglum olacak

Arkadaslar herkese merhaba,allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi olmayanlarada tez zamanda vermesini dilerim insallah...benim bir sorum olacak bu ultrason kagidina baktigimda 12+1 yaziyor hamilelik ama
Benim kendi hesabima gore daha dogrusu sata gore 11+2 ydi hangisi gecerli acaba?
Yani bebek hemen hemen 1 hafta onden mi gidiyor? Bu konuda bilgisi olan beni aydinlatabilir mi?

Eklentiler

• DB1F2060-AEE8-4790-92B3-A1782DA6876F.webp
    DB1F2060-AEE8-4790-92B3-A1782DA6876F.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 153
Back
X