bir hafta sonra istemeye gelicekler yardım edin bayanlar !

Suizleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
52
18
Merhabalar :KK52:;önümüzdeki hafta pazar beni istemeye geliyolar ay çok heyecanlıyım.elbisemi aldım ama saç modeli bulamıyorum.kolları uzun dantelli kayık yaka çok tatlı bi elbise aldım ama saç modeli nasıl olcak.saçım göğüslerim hizasında ne yapıcam bilmiyorum fikrinizi istiyorum.
diğer bir sorum;çevremde hiç böle sözdü falan şahit olmadım duymadım yüzük olarak erkek ve kız ne takılıcak.tek taş sanırımda erkek ne takıyo.erkeğin yüzüğünü kız tarafımı alıyo.söz tepsisini erkek tarafımı getirir.eve geldiklerinde kahve ne zaman vericem ayy sorular sorular aklımda deli sorular:KK47: ay dökerimde ben milletin üstüne :KK71: işte böle kafam karışık bilmiyorum bişey ufak önerileriniz çok işime yarayacağından eminim :KK68:

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :)
nice güzel adımları da böyle tatlı yaşamayı nasip etsin Allah...

kendimden örnek vereyim ((her yörede her maddi duruma göre değişebilir elbette ...))

sözde kayınvalidem ve kayınpederim söz bileziği taktılar 2 tane,
nişanlım da tek taşımı taktı...
erkeğe bir takı olmadı..
kimi çiftler sözde de geçici bir alyans takıyor, ama biz tercih etmedik...
alyanslarımızı nişanda taktık.. dolayısıyla sözde tüm takılar banaydı :KK48:
genelde de çevremde gördüğüm hep böyle oluyor...

sizin söz ve nişan bir arada mı olacak ? olacaksa alyansları almanız gerekir..
ve evet bu durumda erkeğin alyansını kız alır..
yok sonraysa eğer söz de erkeğe bir takı takılmıyor benim bildiğim...

söz tepsisinden kastınız nedir?
mendil vs konularak bohça gibi gelen tepsiler mi ? yoksa yüzük koymak için mi?
ama eğer nişan sonraysa zaten yüzük koymalık tepsiye şimdilik gerek yok...

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :)
nice güzel adımları da böyle tatlı yaşamayı nasip etsin Allah...

kendimden örnek vereyim ((her yörede her maddi duruma göre değişebilir elbette ...))

sözde kayınvalidem ve kayınpederim söz bileziği taktılar 2 tane,
nişanlım da tek taşımı taktı...
erkeğe bir takı olmadı..
kimi çiftler sözde de geçici bir alyans takıyor, ama biz tercih etmedik...
alyanslarımızı nişanda taktık.. dolayısıyla sözde tüm takılar banaydı :KK48:
genelde de çevremde gördüğüm hep böyle oluyor...

sizin söz ve nişan bir arada mı olacak ? olacaksa alyansları almanız gerekir..
ve evet bu durumda erkeğin alyansını kız alır..
yok sonraysa eğer söz de erkeğe bir takı takılmıyor benim bildiğim...

söz tepsisinden kastınız nedir?
mendil vs konularak bohça gibi gelen tepsiler mi ? yoksa yüzük koymak için mi?
ama eğer nişan sonraysa zaten yüzük koymalık tepsiye şimdilik gerek yok...

ben erkek arkadaşımında bi yüzük takmasını istiyorum ben yüzük takarken o bekarmış gibi gezmesin :KK70:nişanı dışarda yapmayı düşünüyorum o yüzden isteme sadece söz yani.söz tepsisi derken işte makastı yüzük kutusu konuyo ya hani onu benimmi almam lazım yoksa isterken getiriyolarmı acaba.erkek arkadaşımada bi söz yüzüğü tarzında sade bişey alalım ozaman olurmu acaba alyans değilde başka bişey ne olur bilemiyorumda artık :110:

ben erkek arkadaşımında bi yüzük takmasını istiyorum ben yüzük takarken o bekarmış gibi gezmesin :KK70:nişanı dışarda yapmayı düşünüyorum o yüzden isteme sadece söz yani.söz tepsisi derken işte makastı yüzük kutusu konuyo ya hani onu benimmi almam lazım yoksa isterken getiriyolarmı acaba.erkek arkadaşımada bi söz yüzüğü tarzında sade bişey alalım ozaman olurmu acaba alyans değilde başka bişey ne olur bilemiyorumda artık :110:

Anladım, öyleyse gümüş bir yüzük alabilirsiniz.. alyanslara kadar geçici bir süre takması için..
evet normalde erkek tarafı getirir tepsiyi, yüzüklerle birlikte...
beraber bir alışverişe çıkacaksanız artık çok değişik söz nişan tepsileri var, onlardan aldırabilirsiniz.. kendi zevkinize göre, daha sonra da nişanınız da kullanırsınız..
hatta söz ve nişan tepsisi olarak set halinde satılıyorlar iki tane...

erkek arkadaşınızla konuşun bu meseleyi, tepsi konusunu karşı taraf biliyor mu ?
genelde erkek tarafı getirir evet de bilmiyorlarsa o gün tepsi nerede diye bir kriz yaşamayın :)

Anladım, öyleyse gümüş bir yüzük alabilirsiniz.. alyanslara kadar geçici bir süre takması için..
evet normalde erkek tarafı getirir tepsiyi, yüzüklerle birlikte...
beraber bir alışverişe çıkacaksanız artık çok değişik söz nişan tepsileri var, onlardan aldırabilirsiniz.. kendi zevkinize göre, daha sonra da nişanınız da kullanırsınız..
hatta söz ve nişan tepsisi olarak set halinde satılıyorlar iki tane...

erkek arkadaşınızla konuşun bu meseleyi, tepsi konusunu karşı taraf biliyor mu ?
genelde erkek tarafı getirir evet de bilmiyorlarsa o gün tepsi nerede diye bir kriz yaşamayın :)

aynen çok mantıklı geçici süre gümüş alalım ona :) tepsi konusunu biliyolarda ben bilmediğim için sordum eğer biz alıyosak onlar üstlenmiş gibi olupta mahçup olmayayım.çookkk teşekkür ederimm allah herşeyi kalbine göre versin bazı şeyler netleşti kafamda :KK15:

İki hafta sonra istemeye geliyorlar hic bi hazirligim yok :// nekadar masraf edicem en uygun nasıl yapabilirim nekadar tutar masayı dekoru yardımcı olabilirmisiniz

X