Bir haftada insan aşık olabilir mi?

"senin acılarını gördüm aydınlığını gördüm korkularını gördüm nezaketini gördüm insanlığını gördüm " müüüüüüüüü
konu sahibi adam kaç kilosun, kilo ver diyen hanzonun önde gideni.otoparka bile seninle zar zor eşlik etmiş. ondan beyaz atlı prens değil ancak at çıkar.
fazla dramatik fazla poz kesen birisin. abartma sanatı vardır edebiyatta, seçmelere katılsan birinci olursun. bu yönünü aşkta kullanma valla bak dünya öyle bir yer değil. hele erkeği bir haftada tamamen tanıdığını iddia etmek inan ki saçmalık. kimseyi tanıyamazsın. 30 yıllık kocam aldattı diye anasayfaya dön konulara bak. kimse kimseyi tamamen tanıyamaz.

Yani insan bir haftada aşık olur hatta bence başka birçok şeyde olurda bu adamla olmaz.
Çok abartmissin bide yolun ışıklarla dolsun falan ne ya kaç yaşındasın? O paragraflar çok saçma geldi maalesef.
Ortada abartı bir durum varsa size göre onun paylaştıkları da abartıydı.Ben konuştuklarımdan yola çıkarak ve bir insan olarak içimden geldiği gibi davrandım..Belki de o çok abarttı..

Sevgi açlığım var kabul ediyorum,ve şnsanlara verdiğim değerden utanmıyorum.!
Tek taraflı verilen değer insanı rezil eder. Bu ikinci konun 1 haftalık biri için, hele senin fiziğini beğenmediği için bütün kibarlığını bırakmış Bi hödük için kendini düşürdüğün durum hiç güzel gözükmüyor.

Bakış açısına göre değişir.Kime göre rezil görğndüğüme bağlı.Bazıları için rezil görğnmek sorun değil..Onlar görebildiklerine şükretsinler,sizin gibi.Saygılar..

Yine mi siz şu eski müdürünüzün akrabası olan kişi mi bu anlattığınız.bence siz azıcık kendinizi sevin önce.adam buluşmada bütün kabalıkları pardon densizlikleri yaptı siz ona aşık olduğunuz mu sanıyorsunuz adam şimdiden size psikolojik şiddet yaptı ona ne kilonuzdan ona ne!sizi siz olduğunuz niçin seven olacaktır sabır yahu.

Bir erkekten böyle hissiyata kapılmayı, karaktere aşık olmayı falan bekleme. Seni beğenmeyince her şey bitmiş apaçık. Ha sen onu beğenmeseydin sen bitirirdin eğri oturup doğru konuşalım şimdi… ama erkeklerde sesini beğenme, yakın karakterler olmaktan etkilenme falan kadınlardaki gibi yoğun olmuyor. Bana sorarsan 15 kilo verilmeyecek bir kilo değil. Neden diyete başlamıyorsun onu anlayamadım

Beni beğenmeyen adama böyle iyi niyetli msjlar ölsem döşemem ağzına mıçsaydın yana yakıla seni arardi emin ol.
Ayrıca herkes herkesi beğenmek zorunda değil ama saygili olmak zorunda ilk buluşmada kg versen daha mi iyi olur demek ne ya? Hödük.... Birak allasen ne aski bal olsa unut bu adami duygusal boşluktasın hissettiğini aşk zannediyorsun.

Sizin bir ara diyetisyen konuları vardı böyle. Kim olsa, kiminle görüşseniz aşık olacak gibisiniz. Bir ilişki istemenizden kaynaklı olabilir bu.
Attığınız mesaja da ksrsi taraf sadece gülmüştür. Engellemenize gerek yoktu, takıntılı bu herhalde deyip,cevap falan vermezdi, normal bir insan.
Size o kadar kaba davranmış ona rağmen methiyeler düzmüşsünüz, yapmayın bunu kendinize.

Kısa boylu muymuş ben olsam kgdan vurunca burdan yürür ağzına mıçardım hem yüz yüze hem msjda egosunu zedelerdim.

Ben beğenmesem de ikinci bir şansı muhakkak veriyorum..En son beğenmediğim çocuğu kırmayayım diye evleniyordum

Diyetsyen meselesini takmıştım ama asla ona yoğun duygular hissetmemiştim.Sonrasında aramasına rağmen hiç bir çağrılarına dönmedim..
Yani kendimi tanıyorsam öyle bir durum içinde değilim..Sadece bu kişi bana online da olsa yüreğini açtı..ortada bşr abartı varsa onunki daha da abartı.Ama ben ona hiç gülmedim burdaki bazı arkadaşların dediği gibi..

Ben beğenmesem de ikinci bir şansı muhakkak veriyorum..En son beğenmediğim çocuğu kırmayayım diye evleniyordum
Ne gerek var… ben vermedim hiç beğenmediğime ikinci şansı. Bana da vermeyenler olmuştu. Anladım ki erkeklerin çoğuna karşı nazik olmak .ötlerini kaldırmak oluyor sadece

Ben de diyorum ki acaba benim korkularımı,beğenmememi fark edip,egosunmu zedelendi.Doğru da olmasa yaptığı kendini yetersiz hissettği için yapmış olabilir mi?Çünkü gerçekten yakışıklı değildi..Kendine değer veren biri de değildi ..Aksine kendini çok yıpratmıştı..

İyi niyetten değil ki adamı etkilemeye çalışmış. Ama anlamadığı çocuğun ilk cümleyi okuyup öff sıktı haaa diyip kapattığı.

Dediklerin bir ihtimal olabilir.Ama hem zayif,hem kısa,hem de kendine değer vermeyen bir hödük için kendini üzme.Sen eminim güzelsindir hödüğün iki değer verince müsait yerleri kalkmıs.Linçlerler beni ama umrumda onun seçme lüksü mü varmış zargana hödük

Hı hı kesin öyle düşünmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…