Bir haftada insan aşık olabilir mi?

Yok ya okumadım atlaya atlaya aralarda gördüm senin kayboluşunu gördüm bulunuşunu gördüm falan.

Başlığa istinaden; ilk görüşte Aşk olmaz. Hoslanma olur, beğenirsin, çekilirsin ama aşk olmaz. Aşk olur diyenleri ben açıkçası çok ütopik buluyorum. İlk görüşte hal ve tavırdan-fiziksel özelliklerinden hoslananlar buna aşk diyor halbuki alakası yok. Aşk farklı bir bilinç boyutu.

Size gelecek olursak duygusal bosluktaymıssınız ve bu boslukta tıpkı açken markette aslında normalde yiyemeyeceğimiz şeyleri alma isteğimiz gibi; siz de o adamın ilgisine tav olmussunuz. Gereksiz anlam yuklemissiniz. 1 haftada üstelik bir de online yazıstıgın birine “aşık oldum” demek ciddi bir illüzyonda oldugunun işareti.

Arkadaşlar değerli mesajlarınız için çok teşekkür ederim.Sayenizde farkındalık kazandım.
Maalesef duygusal anlamda çok yorgunum..Ailemden de kaynaklı.Zor bir çocukluk geçirdim.Duyguslamboşluğumu yiyerek doldurdum.
Yiyemediğimde acı çektim..
Böyle böyle yol katediyorum..
Bu da benim için bir aydınlamma oldu..
Dip not:Umarım arar ve sen bir hanzosun derim..

Ay bide agzini yamultarak dis gorunuse onem vermem ici guzel olsun derler ya . Iki yuzlu pislikler
Bence senin kilonu takinti etmis birisi icin cok bile yazmisin. Adami pof poflamisin ben oyle hissettim..
Seni boyle kabul etmeyen gule gule bay bay kisa ve net ....

Eğer ararsa hiçbir şey demeyin, telefonunu bile açmayın, bence en güzel tepki yok saymak

O sevgiyi kendime nasıl yöneltebilirim.Ağlıyorum şu an..Çok acı maaleseff..Her seferinde sevdiğimi sanıp kendimi hırpalıyorum...

Alt tarafı bir cücük için 2. kez konu açışın konu sahibesi değer mi? Altı üstü cücük için amma üzüldün lütfen bırak artık valla ben üzüldüm burdan senin için.

Kaç kilosun demek nedir yahu ilk kez gördüğün kişiye adam çok kaba geldi bana tavrı bir daha görüşmek istemeyisi belli ki dis görünüşe önem.veriyor. üzülme doğru olani yapmışsın seni sen olduğun için seven elbet çıkacaktır

Bir haftada hatta bir anda aşık olmak gerekiyorsa bu anca bir kedi olabilir çok rica ediyorum sorgulamaya kilondan başlayan bir hıyar için bu kadar dertlenme. Yazdıkların da hata olmuş, okumadığına eminim okuduysa da totosu arşa değmiştir, yapmayın pırlanta gibi gençler yahu vaktinize acıyın

1) kendi kafanda yarattığın karakteri bu adama kondurmussun. Sana yuzyuze bunları söyleyen, görmeden henüz aşk nağmeleri düzen, görüşmek istemediğini nazik bir dille söylemek yerine ortadan kaybolmayı seçen adam senin sandığın kişi değildir. Öyle büyük acıları da yoktur emin ol. Hassas kalpli biri değil. Bi tanısan hiç sevmezdin.

2) yazdıkların çok anlamlı ve duygusal şeyler. Ama karşı taraf için bisey ifade etmiyor. Adamın seni ghostlama sebebi korkuları falan değil. Seni beğenmemiş olabilir ama hadsizce bir de eleştiride bulunmuş fiziksel görüntüyle alakalı. Kendisinin model olmadığına eminim. Ama bahane bulmamalisin. Adam seni beğenmedi, görüşmek istemedi. Bu olabilir. Bir kere çok kilolu ve kel bir adam benim kilolu olduğumu söyleyip saçlarımı ince telli bulmuştu. Bir süre sonra bana bakmaz dediğim başka bir adam beni çok beğenmişti. Herkesin zevki farklı.

3) bir haftada aşık olunmaz. Önceki duyguların yalnızlık kaynaklı idi. Realiteye dönünce korkular başladı sende buluşma öncesi. Çünkü aradığın ilişkinin bu olmadığını ruhun biliyordu. Ama karşı taraf senden önce davranıp begenmeyince egon devreye girdi. Hepsi bu. Zaman ver kendine geçecek.

4) bir daha böyle bir durum yaşarsan kimseye mesaj atma. Hatta ilk buluşma sonrası adam yazana kadar asla mesaj atma. Gece mesaj atarsa teşekkür ederim yaz ve ertesi gün mesaj gelmezse next de. Hayatının aşkı olsaydı hala bu dünyada dolanıp sensiz kalmayı seçmiş biri olmazdı. Tanimaya ve denemeye devam et insanları. Elbet karsina çıkacak. Ve buluşma sonrası eve dönerken bile yolda seni arayıp özlediğini soylecek.

5) şimdi silkin ve kendine gel. Kilodan rahatsizsan aralıklı oruç yapabilirsin ben iki ayda 10 kilodan fazla vermistim. Ama balık et kadına yakışıyor bence. Senin bedenin Senin kararın. Kimse sana ne yapacağını söyleyemez, kimse seni asagilayamaz, kimse saygısızlık yapamaz. Bu adam gibi toksik kişiler seni bulmuyor emin ol. Onlar herkese gider. Sadece bazı kadınlar bunlara sinir cizmeyip kalmalarına izin verdikleri için kalmaya devam ederler. Sen bir kralicesin unutma. Kendinin en iyi versiyonu ol ve henüz olamadiysan da en iyi versiyonum olan mutlu napardi nasıl davranırsın bu durumda diye düşün ve buna göre bu adamla alakalı kararını ver.

Çok fazla romantize ve dramatize etmişsiniz.
Görünen o ki o kişi sizin sandığınız y da anlattığınız kişi değil.
Bir haftalık mevzu yahu.
O kadar acı çekmiş düzgün adam kiloya filan takılmaz. Bu kadın beni gönlünde dinlendirir der ve sığınır.
Son mesajla bastığınız ekstra hava için de tebrik ederim. Cücük gibi oğlan çocuğunu adam yerine koymuşsunuz.

Merhaba, konunuzu en baştan okudum sonra buralara kadar geldim. İnsan özellikle duygusal boşluktayken çok saçma sapan insanları gözünde büyütüyor. Bence sen öyle bir dönemindesin. Elin oğlu için bu kadar detay düşünmene gerek yok. Yani senin beğenmemeli fark esip egosunun zedelenmesi durumu varsa bile bu onun problemi neden kafana bu kadar takıyorsun ki? Ayrıca beğenmemek doğal bir şey, o da seni beğenmemiş olabilir, sen de onu beğenmeyebilirsin. Beğenilmediği anda herkes yoluna bakabilir sonuçta.

Dip not:Umarım arar ve sen bir hanzosun derim..

Bak hala çocuktan bir hareket bekliyorsun kendin de intikam almak istiyorsun. Bunlar çok çocuksa düşünceler. Biraz havalı ve özgüvenli davran kız. Ararsa açma ve hayatına devam et. Ki o saçma mesaj ve engellemeden sonra arayacağını pek sanmıyorum…

Güzel kardeşim, bu mesaj ne kadar dramatik ya.
Sence de nette tanışıp bir hafta online konuşmaya , sonra kaba bir buluşmaya fazla değil mi?
bir de sözlere özendiğin kadar yazıma da ozenseydin keşke, onbeş kelime harfi yanlış yazılmış. İnsan okur okur duzenler, beş kere daha okur,biraz daha düzenler öyle atar
Konuya gelince. Adam klasik, onlinedan kız arayan , kana bir adam. Biri kilolu bile olsa bu ona söylenmez.
"Fotolardan farklı çıkmışsın" denir en fazla.
Allah'ın ayısı.
Senin adamı koyduğun yer farklı, adam fasfarkli..
Boşver şu denyoyu. Ayrıca neden kimsenin sohbetinden zevk almıyorsun ki? Erkekler de gayet eğlenceli insanlar. Bence sen sevmeye hazirsin. Bol bol yeni ortamlara gir, genelde internetten tanışıyorsan sayfana güzel resimler yükle- başka sayfalara falan yorum at. Bir şekilde ortamlara gir ki daha çok insanla iletişime geç.elbet hoşuna giden birileri cikar

Şunu da söyleyeyim de içimde kalmasın.
Erkek beyni o kadar çalışmıyor. Temel ihtiyaçlar sadece, uyu, ye, seviş.
Bazen annelerinin pırlanta gibi yetiştirdiği eekekler oluyor ki onlar da sosyal medyada yabancı birine "böhüğ çok dertliyim" demez

duruma bakılırsa olmayan birini yaratmışsınız kafanızda. süslü cümlelere hiç gerek yok. adam bildiğin klasik denyo erkek. fiziksel olarak beğenmemiş bütün şairane tarafı kaybolmuş. olay bundan ibaret. pembe cümlelerle süslemek bu gerçeği değiştirmiyor maalesef. yolunuza bakın bence

ammmannn ne güzel yazmışın kızzz perfecto

Kız bende balık burcuyum tmm duygusalızda bu duygusallık değil. Balık burcu o hissi aldığı an 'hadi abicim hadi kapattık' der. Destan yazmak şöyle dursun parmagını oynatmaz
Hem balık burcuyum hem mühendisim hatta 10 kilo fazlam var
Mutsuz da değilim duygusalım diye mantıksızda değilim
Benim annemde konu sahibi gibi kendi kendine triplere girmeye bayılır showgirl dür lakabı, teatral laflar tavırlar….kendince anlayıp yorumladığı karşılık verdiği birşeyin doğru çıktığını hiç görmedim
Adam bariz sıkmış sallamış tavlamış bunu yüzyüze gelince bakmış tipi değil yatağa atmak istememiş uzamış, bu kadar net
O mesaj nedir ya 20 yıllık kocam yazsa bana bunları hastamısın sarhoşmusun derim

Siz yüreğinizi açmışsınız da onun gram umrunda değil, dua edin başka yerler açılmadan vınlamış. Uzun sürseydi, ilişki boyutuna gelseydi bi de cidden aşık olsaydınız da sonradan gözünüz açılsaydı ne biçim üzülürdünüz tahmin bile edemiyorum. Tanımadığınız at hırsızının biri işte, beleşten kafayı boşaltmış dertliyim kederliyim mutsuzum diye kız tavlamak çok eski taktik. Mutsuzsa gitsin uzmandan yardım alsın, para ödesin.
Ya insan selam naber dedikten sonra düşünceli biri olmuş olsa rencide Etmez. o kadar hatır saysa, tanımış olsa, söylediğiniz gibi ruhunuzu falan bilse kırmamaya çalışır. Fıs fıs İsmail gibi bi uşakmış (dizi karakteriydi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…