Bence okumuş olabilir bazi erkekler meraklı az biraz giydirseydi konu sahibi egosu zedelenir takıntı yapabilirdi.İyi niyetten değil ki adamı etkilemeye çalışmış. Ama anlamadığı çocuğun ilk cümleyi okuyup öff sıktı haaa diyip kapattığı.
Yani evet boşluktayım ama asla kimseye bu kadar yüreğimi açmadım..O kadar çok şey anlattı ki bana..Hatta bir ara kendime terpist misin sen mutlu dedim..Ailesini,sorunlarını ,sosyal çevresinin az olduğunu..Yani diyelim ki hödük,ama online da insan biraz daha güzel gösterir kendini.Ne bileyim..Dediklerin bir ihtimal olabilir.Ama hem zayif,hem kısa,hem de kendine değer vermeyen bir hödük için kendini üzme.Sen eminim güzelsindir hödüğün iki değer verince müsait yerleri kalkmıs.Linçlerler beni ama umrumda onun seçme lüksü mü varmış zargana hödük
Okuduyda da üstteki üyenin dediği gibi ne saçmalıyor bu diyerek okumuştur.Bence okumuş olabilir bazi erkekler meraklı az biraz giydirseydi konu sahibi egosu zedelenir takıntı yapabilirdi.
Ben buraya kendimi rahatlatmak için yazdım.Soğumam gerekir biliyorum.Belki de bu adamı hayalime sığdırdım ve o hayale yazdım..Sanırsam boşluktan.Cevabınız ğçin teşekkür ederim.Balık veya yengeç burcu musunuz?
Çok fazla anlam yüklemişsiniz. O mesaj çok gereksiz olmuş. Drama yaratmışsınız durduk yere. Adam muhtemelen ne saçmalamış bu kadın diyerek okumuştur. Sizi incitmekten, üzmekten korktuğu falan yok. Bariz kaba, öküzün önde gideni. Daha ilk buluşmada kilo sorulup, fotoğraflardakinden daha irisin denilir mi? Erkeklere bu kadar anlam yükleyip üzülmeyin. O uzun vadeli ilişkisinde de eminim bir hanzoluğu yüzünden kız terk etmiştir.
Kendinize değer verin ve sevin önce. Böyle gereksiz tipler için üzülüp, anlam yüklemeye gerek yok. Sahi ilk buluşmada size bunları yapan adamdan soğumadınız mı?
En azindan okuyabilmissin :))Yazdığın mesajı okurken ben utandım.
Siz muhendis misiniz.Ha bir de mühendisler çok mutsuz..
O sevgiyi kendime nasıl yöneltebilirim.Ağlıyorum şu an..Çok acı maaleseff..Her seferinde sevdiğimi sanıp kendimi hırpalıyorum...En azindan okuyabilmissin :))
Böyle şeyler çok çocuksu geliyor.
Ben de kilolu bir ergenlik, gençlik geçirdim. O yüzden de genelde sanal takılmayı tercih ederdim. Bu derece filtrelerde yoktu o zamanlar
Kısaca çocuk beğenmemiş. O kadar muhabbeti de sadece muhabbetine yapmış. Ama insan zihni hep boşlukları doldurmaya çalışır. Olumluya çevirir. Siz o boşlukları hep güzel anlamlar yükleyerek doldurmussunuz.
Olmayacak insanlara olmayacak değeri vermeyin. Baktın buluşmada seni üzecek şeyler söylüyor, işin olacağı yok. İlk mesajı sen at. Kusura bakma ben elektrik alamadım de sen bitir. Böyle mesajlarla olmaz bu iş. Okumaz bile bu mesajı. Bu kadar duygusallığı benim bünyem kaldırmadigi için ben de okuyamadım. Kusura bakmayın. İçinizdeki sevgiyi önce kendinize yoneltip kendiniz için güzel işler yapın sonra çevrenizle güzel ilişkiler kurmaya çalışın derim
O mühendis..Siz muhendis misiniz
Mutsuz olan siz gibisiniz amaO mühendis..
Canım senin egon zedelenmiş vallahi bu aşk falan değil.Daha iyisi her zaman vardir buna emin ol.Sen simdi hırs yapmiş olabilirsin biraz seni beğenmediğini düşünüp belki tipin okeydi ama yüz yüze muhabbet sarmadi elektrik tutmadi bunlar da bir ihtimal.İçinde kaldıysa bazi şeyler döşemeli bir msj at sonra da yoluna bak.Yani evet boşluktayım ama asla kimseye bu kadar yüreğimi açmadım..O kadar çok şey anlattı ki bana..Hatta bir ara kendime terpist misin sen mutlu dedim..Ailesini,sorunlarını ,sosyal çevresinin az olduğunu..Yani diyelim ki hödük,ama online da insan biraz daha güzel gösterir kendini.Ne bileyim..
Ha online görüşme olmadan direk görüşseydim beğenmezdim net..Ha bir de mühendisler çok mutsuz..
İkimiz de galiba..Mutsuz olan siz gibisiniz ama
Bu tamamıyle çok özür diliyorum ama kilolu insan psikolojisi. Yasdigim için diyorum bunu. Beni beğendi sonuçta ya, biri beni beğendi diye düşününce sonuç bu oluyor. Zamanla doğruyu buldum. Çok şükür çok kirilmadim çok hata yapmadım. Gerçekten kimseye değmez.once kendini sev önce kendin...Ben beğenmesem de ikinci bir şansı muhakkak veriyorum..En son beğenmediğim çocuğu kırmayayım diye evleniyordum
Yok atmam artık..Canım senin egon zedelenmiş vallahi bu aşk falan değil.Daha iyisi her zaman vardir buna emin ol.Sen simdi hırs yapmiş olabilirsin biraz seni beğenmediğini düşünüp belki tipin okeydi ama yüz yüze muhabbet sarmadi elektrik tutmadi bunlar da bir ihtimal.İçinde kaldıysa bazi şeyler döşemeli bir msj at sonra da yoluna bak.
O yüreğini açma şeysi de sizi etkilemek içindir,hassas içli bir insan olduğundan falan değil. Öyle olsa yüz yüzede beğenmese bile kaba olmazdı.Diyetsyen meselesini takmıştım ama asla ona yoğun duygular hissetmemiştim.Sonrasında aramasına rağmen hiç bir çağrılarına dönmedim..
Yani kendimi tanıyorsam öyle bir durum içinde değilim..Sadece bu kişi bana online da olsa yüreğini açtı..ortada bşr abartı varsa onunki daha da abartı.Ama ben ona hiç gülmedim burdaki bazı arkadaşların dediği gibi..
Kız bende balık burcuyum tmm duygusalızda bu duygusallık değil. Balık burcu o hissi aldığı an 'hadi abicim hadi kapattık' der. Destan yazmak şöyle dursun parmagını oynatmazBalık veya yengeç burcu musunuz?
Çok fazla anlam yüklemişsiniz. O mesaj çok gereksiz olmuş. Drama yaratmışsınız durduk yere. Adam muhtemelen ne saçmalamış bu kadın diyerek okumuştur. Sizi incitmekten, üzmekten korktuğu falan yok. Bariz kaba, öküzün önde gideni. Daha ilk buluşmada kilo sorulup, fotoğraflardakinden daha irisin denilir mi? Erkeklere bu kadar anlam yükleyip üzülmeyin. O uzun vadeli ilişkisinde de eminim bir hanzoluğu yüzünden kız terk etmiştir.
Kendinize değer verin ve sevin önce. Böyle gereksiz tipler için üzülüp, anlam yüklemeye gerek yok. Sahi ilk buluşmada size bunları yapan adamdan soğumadınız mı?
Başak...O da akrep..Balık veya yengeç burcu musunuz?
O sevgiyi kendime nasıl yöneltebilirim.Ağlıyorum şu an..Çok acı maaleseff..Her seferinde sevdiğimi sanıp kendimi hırpalıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?