Bir haftada insan aşık olabilir mi?

Balık veya yengeç burcu musunuz?
Çok fazla anlam yüklemişsiniz. O mesaj çok gereksiz olmuş. Drama yaratmışsınız durduk yere. Adam muhtemelen ne saçmalamış bu kadın diyerek okumuştur. Sizi incitmekten, üzmekten korktuğu falan yok. Bariz kaba, öküzün önde gideni. Daha ilk buluşmada kilo sorulup, fotoğraflardakinden daha irisin denilir mi? Erkeklere bu kadar anlam yükleyip üzülmeyin. O uzun vadeli ilişkisinde de eminim bir hanzoluğu yüzünden kız terk etmiştir.
Kendinize değer verin ve sevin önce. Böyle gereksiz tipler için üzülüp, anlam yüklemeye gerek yok. Sahi ilk buluşmada size bunları yapan adamdan soğumadınız mı?

Yani evet boşluktayım ama asla kimseye bu kadar yüreğimi açmadım..O kadar çok şey anlattı ki bana..Hatta bir ara kendime terpist misin sen mutlu dedim..Ailesini,sorunlarını ,sosyal çevresinin az olduğunu..Yani diyelim ki hödük,ama online da insan biraz daha güzel gösterir kendini.Ne bileyim..
Ha online görüşme olmadan direk görüşseydim beğenmezdim net..Ha bir de mühendisler çok mutsuz..

Bence okumuş olabilir bazi erkekler meraklı az biraz giydirseydi konu sahibi egosu zedelenir takıntı yapabilirdi.
Okuduyda da üstteki üyenin dediği gibi ne saçmalıyor bu diyerek okumuştur. Tek Bi görüşme 1 haftalık yazışma için çok anlamsız şeyler yazmış ama söyleyince bana laf sokmaya çalışıyor.

Ben buraya kendimi rahatlatmak için yazdım.Soğumam gerekir biliyorum.Belki de bu adamı hayalime sığdırdım ve o hayale yazdım..Sanırsam boşluktan.Cevabınız ğçin teşekkür ederim.

Yazdığın mesajı okurken ben utandım.
En azindan okuyabilmissin :))

Böyle şeyler çok çocuksu geliyor.

Ben de kilolu bir ergenlik, gençlik geçirdim. O yüzden de genelde sanal takılmayı tercih ederdim. Bu derece filtrelerde yoktu o zamanlar
Kısaca çocuk beğenmemiş. O kadar muhabbeti de sadece muhabbetine yapmış. Ama insan zihni hep boşlukları doldurmaya çalışır. Olumluya çevirir. Siz o boşlukları hep güzel anlamlar yükleyerek doldurmussunuz.

Olmayacak insanlara olmayacak değeri vermeyin. Baktın buluşmada seni üzecek şeyler söylüyor, işin olacağı yok. İlk mesajı sen at. Kusura bakma ben elektrik alamadım de sen bitir. Böyle mesajlarla olmaz bu iş. Okumaz bile bu mesajı. Bu kadar duygusallığı benim bünyem kaldırmadigi için ben de okuyamadım. Kusura bakmayın. İçinizdeki sevgiyi önce kendinize yoneltip kendiniz için güzel işler yapın sonra çevrenizle güzel ilişkiler kurmaya çalışın derim

O sevgiyi kendime nasıl yöneltebilirim.Ağlıyorum şu an..Çok acı maaleseff..Her seferinde sevdiğimi sanıp kendimi hırpalıyorum...

Canım senin egon zedelenmiş vallahi bu aşk falan değil.Daha iyisi her zaman vardir buna emin ol.Sen simdi hırs yapmiş olabilirsin biraz seni beğenmediğini düşünüp belki tipin okeydi ama yüz yüze muhabbet sarmadi elektrik tutmadi bunlar da bir ihtimal.İçinde kaldıysa bazi şeyler döşemeli bir msj at sonra da yoluna bak.

Ben beğenmesem de ikinci bir şansı muhakkak veriyorum..En son beğenmediğim çocuğu kırmayayım diye evleniyordum
Bu tamamıyle çok özür diliyorum ama kilolu insan psikolojisi. Yasdigim için diyorum bunu. Beni beğendi sonuçta ya, biri beni beğendi diye düşününce sonuç bu oluyor. Zamanla doğruyu buldum. Çok şükür çok kirilmadim çok hata yapmadım. Gerçekten kimseye değmez.once kendini sev önce kendin...

Yok atmam artık..

O yüreğini açma şeysi de sizi etkilemek içindir,hassas içli bir insan olduğundan falan değil. Öyle olsa yüz yüzede beğenmese bile kaba olmazdı.
Sizi iyi kıvama getirmis ama beğenmeyince içindeki ayılığı saklayamamış.

Kız bende balık burcuyum tmm duygusalızda bu duygusallık değil. Balık burcu o hissi aldığı an 'hadi abicim hadi kapattık' der. Destan yazmak şöyle dursun parmagını oynatmaz

Başak...O da akrep..

O sevgiyi kendime nasıl yöneltebilirim.Ağlıyorum şu an..Çok acı maaleseff..Her seferinde sevdiğimi sanıp kendimi hırpalıyorum...

Nasıl kendini seversin anlatıyorum bak gerçekten duygularını anladigim için diyorum çünkü senin gibiydim.
Annem kilolu olduğum için bana sürekli seni kimse almaz, evde kalacaksın bu kiloyla deyip durdu. Sonra dil ogrendim hem de dile yetenegimin olmadığını düşünürken yurtdışına gittim orada bir dil gelince ingilizce sonra iki dil daha öğrendim. Bu bende inanılmaz etkili oldu. Çalışıyor musunuz para biriktirin her paranızla gidin dünyayı gezin. Kaybolmazsiniz kendinizi bulursunuz. Kimsenin sizin uzerinizden ego tatmini yapmasına izin vermeyin. Biri vardı online tanıştık. Çok iyi bir yerde iyi bir mühendisti aşırı etkilenmiştim. Zeki adam seven biri olarak vaz gecilmez gibiydi. Her neyse bu bı geldi minnacık. Ben de tontik. Adam baktım beni begenmeyecek ben ondan önce onu begenmedigimi bir şekilde kırmadan ifade ettim. Sonrada biraz soğukluk vs.. ama.icten içten sevsin beni ya diyordum. Sonrasında ne methiyelerini duydum ama artık bana boştu..
Kilo verdim.deli gibi spor yaptım. Sağlıklı beslendim. Gercekten vücudum çok iyi bir duruma geldi ki benim verdiğim 20 kilo kadardı.
Evlendim deli dehşet aldım. Baktım özgüven sıkıntısı yaşıyorum. Kiloyu da veremiyorum çoluk çocuk yillar olmuş kendimden vazgecmedim. Gittim ameliyat oldum. Yine verdim her gün hala yürüyüş spor mutlaka yapıyorum. Kendime ayirdigim saatler en özel saatlerim.
Kendimi seviyorum, saygı duyuyorum. Yapılan saygısızlığı da kaldıramıyorum. İzin de vermiyorum. Kavgam varsa bundan :)

Lütfen kendine yatırım yap. Kendine değer kat. Kendin için kilo ver ve koru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…