Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benler büyümez. sizin ben diye düşündüğünüz başka bir oluşumdur. vakit kaybetmeden bir cildiye uzmanına gidin.
cildiye ye mi gideyim? hangi branşa gitmem gerekli emin olamadım. benim öle hemen büyümedi. zaman içersinde. çocukken mesela normal bir bendi. göğsüm çıktıkça zaman geçtikçe o ben de büyüdü. şu an çok büyük sayılmaz. pirinç tanesi kadar büyüklüğü. ama ağrı gibi olan o tuhaf durum beni endişelendiriyor.
birde bebek tedavisi göreceğim. o ilaçlar falan beni daha kötü yapar mı acaba. duruma göre belki östrojen verebilir doktor tedavi için. bu kötü etkiler mi bilemiorum
Canım fazla beklemeden ve kurcalamadan GENEL CERRAHİ ye git.Üniversite hastanelerinden birine gitmen daha sağlıklı bir sonuca ulaşmana yardımcı olur.Sakın ihmal etme inşallah kötü birşey çıkmaz.Ama değişiklik olmasını düşünerek acele etmende faide var.
Ben olsam cildiyeye giderdim geçmiş olsun
Aynı durum bendede var acaba ameliyat oldunuzmu merakettim baya olmuş gerçi bende bebek emziriyorum benim dağılıyoruz ve acıyo korktum sizin topiginizi gorunce merakettim sonuc ne oldu insallah saglıgınız iyidirbugün cildiyeye gittim.
kadın masasından kalkmadı bile. orda göstermemi istedi. cam açıktı dışarısı gözüküyordu. rahatsız oldum. açık cam dedim. görmez kimse, kimse yok dedi ama baya bina vardı. kalkıp muayene masasına gelemior yani.
neyse baktı. benler ağrı yapıosa alınması lazım genel cerrahiye git dedi. hiç incelemedi bile.
tek iyi tarafı , hiç değilse muayeneyi iptal ettirdi. en azından boşa muayene parası kesmezler. zaten muayene etmedi.
demek ki böle durumda genel cerrahi ye gitmek gerekiomuş
Konu 2 yıllık ve 2 yıl önce gitmiş cildiye doktoruna.melanom olabilir derhal bir cildiyeye gidin dikkate alın lütfen.