Bir haftalık hamilelik belirtisi için ??

Esmerbayan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
28
10
3
26
Merhaba hanımlar ben yeni katılıyorum sırf soru sormak için üye oldum :)
Eşimle 12-13 mayıs peş peşe birlikteliğimz oldu ve çocuk istiyoruz. 1 ay önce akıntım için fitil hap kullandım. Şu an benim kasık ağrım yok ama alt karın sanki içerden kasılıyor bir tuhaf bir his hiç bir şeklde belirtim yok sizce hamile olabilir miyim cevaplarınızı bekliyorum~

Yumurtlama üzerinden bi 12-14 gün geçmesi gerekiyor ki o zaman bile belli olmayabiliyor ne 1 haftada belirtisi canım benim

Yumurtlama üzerinden bi 12-14 gün geçmesi gerekiyor ki o zaman bile belli olmayabiliyor ne 1 haftada belirtisi canım benim
4 yaşında bir oğlum var canım tam olarak hatırlayamadığım için ve sabırsız olduğum için dayanamadan yazdım işte ya :) tuhaf hissediyorum inşallah pskolojik değildir yani :/

Biz yengemde reglne daha varken kaset testlerden öğrenmiştik ilişkiden çok kısa süre sonra adetininde bırak gecikmesini süresi de vardı bayağı onda belirtiler yorgunluktu

Oturduğu yerde uyukluyordu
Bende sabahları üşengeç oldum erken saatlerdenhiç bişey yapasım gelmiyor akşama doğru kendime geliyorum ondan mı acaba :) bu şeklde telaş etmemin sebebi geçen ki adetimden önce fitil hap kullandım bir hafta kesin hamile kalıcam diye düşünüyorum

Sadece psikolojik olarak bazen insan kendini hamile sanabiliyor bütün belirtiler var sanıyor kendinizi her iki duruma da hazırlayın öyle görmek istiyor oladabilirsiniz yada hamilede olabilirsiniz

4 yaşında bir oğlum var canım tam olarak hatırlayamadığım için ve sabırsız olduğum için dayanamadan yazdım işte ya :) tuhaf hissediyorum inşallah pskolojik değildir yani :/
Ben de sabırsızım bu konularda anlıyorum seni :) yumurtlama takibi yaptıysan yumurtlamandan 2 hafta sonra bi test yap canım adet zamanına denk geliyor gerçi bu zaman ama :))

Ben de sabırsızım bu konularda anlıyorum seni :) yumurtlama takibi yaptıysan yumurtlamandan 2 hafta sonra bi test yap canım adet zamanına denk geliyor gerçi bu zaman ama :))
Mantıkda o zaten kuzum :) adet zamanı adet olmuyorsam zaten mecbur test yapma pskolojisine girmem lazım :) ben her gün her saniye test modundayım acaba yapsam mı yapsammı diye kendimi zor tutuyorum zaman geçmek bilmiyor inşallah olmuştur bebiş :)

Mantıkda o zaten kuzum :) adet zamanı adet olmuyorsam zaten mecbur test yapma pskolojisine girmem lazım :) ben her gün her saniye test modundayım acaba yapsam mı yapsammı diye kendimi zor tutuyorum zaman geçmek bilmiyor inşallah olmuştur bebiş :)
İnşallah :)

Back
X