Bir halt yedim :(( ne yapacim bilmiyorum...

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
53
Arkadaslar eski konularimdan bakabilirsiniz auan 6 aylik evliyim ama son bir aya kadar evlilugim esimede banada zehir oldu benim ailemin hatalarina esimin fazla takilmasi sebebiyle ama sim sukurler olsun cok iyiydik.. dun esim saat 2 ye kadar calisiyor normalde saat 1 de geldi cok terledim uzerimi degistrcem diye bide bisey birakmasi gerekiyordu bende dedm bir saat sora geliceksin zaten oda terledimboylemi geziyim hem ayakkabi almis onu birakti falan gitti.. esimin aslinda suphe edecek bi durumu yok gizlisi saklisi ama ben birazda burda okuduklarimdan etkilendim galiba icime kurt dustu surat yaptim neyse eim gitti 2 bucukta geldi ben bise olnamis gibi davrandm cnki luzumsuzdu.. neyse esim dysa girince onun teline baktim biriyle 23 dk konusulmus.. kendi telime numarayi yazdm arkadasimizmi diye bakarken yanlislikla numarayi aradim.. sonra o numara bwni aramaya basladi acmadim bu sirada da bi arkadasla disari cikicaz hazirlaniyoruz neyse gidecegimiz yere gittik avm ye onlar biseler yiyelim dedi bende bisiler bakayim asagida dedim magazaya giderken baktim o numara aramis yine bende aradim dedim yanlislikla aramisim bugn sizi kusura bakmayin dedim kapattim erkekti acan.. o gerizekali esimin lise arkadasiymis benimnumarami sorgulamis ismimi bulmus ben konustuktan sora esimi aramis esin sabahtan beri beni aradi 3 kere sira yanlis aradim dedi bende uc kezmi yanlis aradon falab dedim demis terbiyesiz halbuki yalannn.. sonra esim ben magazadayken beni aradi yanindada disari ciktigimiz arkadas var,bana dioki sen bugnn kimi aradin bnde babanin numarasina bakcaktm yanls aradim demekki diorum yanindaki yanlis anlama s in die esimde konuyu kapatmiyor hala uzerime geliyo yok babn numarasi sende yokmu falan yalanimi ortaya cikarmaya calisiyo neyse yanima geldiler arabaya bindik dedim ara su dengesizi banaver nasil sabahtan beri aramisim o bana oyle demis ac mikrofonuda dedim arattirmadi o arkadasin yannda benle tartisti bende itiraf ettim soonra iste bana sen nasil telimi karistirirsin bana sorsan soylerdim uzerimi degistirdim diye marazlandin ne olmasini umuyosun falan saydi bende bise demedim en son arkadasimiza dondu iste evlilikler bu yzden bitiyo dedi... cok kotu oldum o konuyu bi sekilde kapatip evde benlee tartisabilirdi beni yerin dibine soktu tamam bende ob kotu duruma dusurdum ama bilmiyorum gece geldik ben direk yattim o tv izledi yatti konusmadik oglende bi cenazeye gitti sizce geldiginde ne yapmaliyim :(((

özür dilemelisin, hiç kusura bakmayın bayanız evet ama yanlışıda savunmak olmaz,hatalısınız ,arkadaşlarımın yanında yalanımı ortaya çıkardı falan demişsiniz ama siz yalan üstüne yalan söylemişsiniz! eşiniz sizi arayıp bugün kimi aradın ? dediğinde sakince evde anlatırım hayatım deseydiniz sanıyorum ki eşinizde üstünüze gelmezdi,babanın noya bakcaktımda bilmem ne.. gereksiz ve zaten eşinizin eve erken gelmesinden surat asmanızda pek doğal değilde neyse ne yapayım demişsiniz özür dilemelisiniz bence

Hatalı olan sizsiniz küs durmayın daha kötü olur ,geldiginde özür dileyin şirinlik yapın biraz erkekler hemen yumuşar cilveye dayanmazlar,olur boyle şeyler dert etmeyin sadece hatanızı kabul edip özur dileyin yeter...

cnm özür dile kendisine güvendğini nasıl olduğunu anlamadan yaptını anlat ve ark aramadığını ekle sarıl kocana affettir kendini evliligin her evresinde olur bunlar haaa kontrol etceksen de çaktırmadan yap :34:

evlilikler bu yuzden bozuluyor iste
ortada bir sebep yok
bende kk da hergun neler okuyorum hic etkilenmyorum
birgun esimin telina bakmak aklimdan gecmedi

simdi esinizi sizin ona guvenmediginizi dusunuyor olmali
ee size nasil guvenecek
ve bu sekilde evlilik nasil etkilenmeden devam edecek

Ama biz cok calkantili dobemler yasadik bosanmaya kadar varacakken son anda duzelttik.. haa oyle donemlerde bile cek git dedigim haldr bile evinden baska yere gitmedi,ise gitti evine geldi yani essimin elle tutulur herhangibir acigini gormrdim hicbizaman ama aklima hep acabalar soktu yani yapmasada yapmayacak olsada yapcakmis gibi hissettirdi bana kotu hissettirmek icinmi bilmiyorum yoksa ben paranoyak degilim.. bide biz kavgali dobemlerimizde ben hep dua ettim allahim eger bana ihanet ettiyse bana bi sekilde goster ruyamdada olsa goster diye hersey duzeldi ben 3 kez esimi baska kadinlarla goruyorum sacma belki ama diyorum ya cok buyuk hengamelerden gectk

adamların aklına zorla karpuz kabugu sokuyoruz valla
bak şuçuda yokmuş
özür dile
ortalıgı yumuşatmaya çalış

senin yaşadığına benzer ben de yaşadım bi dönem..burda yazılanları okuyup kafamdan kuruyordum her fırsatta telini pc sini kurcalıyordum (ha bu arada evli değilim,sevgilime yapıyordum yani) sonra bi gün çok pis kavga ettik,o bi yere çıktı telini masaya bırakmıştı bende bu fırsat aldım meğer hemen geri dönmüş yakaladı beni :1: canımı okudu baya tartıştık falan kızdı bana neden hep bunu yapıyorsun diye,ben sana bu kadar güveniyorken sen neden güvenmiyorsun sorunun ne dedi..biraz düşündüğümde gerçekten abarttığımı fark ettim..sonra zaten normale döndüm..ama bence sen özür dilemelisin gerçekten bişey yapmış olsa neyse dicem ortada bişey yokken bence aranızı bozmayın sonra bin pişman olursun.hem onun yerine koyup düşünsene bi,aynı şeyi o sana yapsa çok da güzel bi manzara olmuyor ..

6 aylık evlilikte çokça boşanma kararı almanız gercekten o evlilikte başka problemlerin olduğunu gösterir,yaptığınız şeyde haksızsınız bu kadar şüpheci olmak insanı ve ilişkileri yıpratır ve sonunda paranoyak bir insan haline gelirsiniz,madem kk dan bu kadar etkileniyorsunuz bir derdim var topiğine takılmamanız sizin ve evliliğinizin selameti için iyi olacak diye düşünüyorum

Son düzenleme:
bence bunları evlenmeden önce yapacaktınız evlendiğin adama, şüphelenecek hareket yapmadıysa
sen yanlışdasın , güvensizlik boşanmaya kadar gider

özür dileyin. Olayı düzeltmek için birşeyler yapın pişman olduğunuzu anlasın :18:

Her şeye rağmen yanınızda başka biri var iken tartışmak iyi olmamış :31:
Evde çözmek daha doğru olurdu sen de o da rahatça hesaplaşabilirdiniz.

Bunun dışında açık aramaya çalışırsan bulursun derler. O yüzden fazla şüpheci olmayın.
Bu konuyu eşiniz eve geldiğinde tekrar açın ve sakince konuşun özür dileyin. bunun dışında başkalarının yanında tartıştıgı için kırıldıgınızı da söyleyin ki size özel olan size kalsın sürekli:34:

sen hatalısın özür dile eşinden
ama onunda başkasının yanında böyle davranması hoş değil

karşıdaki niye hemen eşine yetiştirmiş onu anlamadım ben asıl
bi de yalan söylemiş beni arayıp duruyo diye amacı neymiş bunu söylerken çok sinirlendim ya
eşin kesinlikle görüşmesin bi daha o pislikle

Son düzenleme:
Arkadaslar eski konularimdan bakabilirsiniz auan 6 aylik evliyim ama son bir aya kadar evlilugim esimede banada zehir oldu benim ailemin hatalarina esimin fazla takilmasi sebebiyle ama sim sukurler olsun cok iyiydik.. dun esim saat 2 ye kadar calisiyor normalde saat 1 de geldi cok terledim uzerimi degistrcem diye bide bisey birakmasi gerekiyordu bende dedm bir saat sora geliceksin zaten oda terledimboylemi geziyim hem ayakkabi almis onu birakti falan gitti.. esimin aslinda suphe edecek bi durumu yok gizlisi saklisi ama ben birazda burda okuduklarimdan etkilendim galiba icime kurt dustu surat yaptim neyse eim gitti 2 bucukta geldi ben bise olnamis gibi davrandm cnki luzumsuzdu.. neyse esim dysa girince onun teline baktim biriyle 23 dk konusulmus.. kendi telime numarayi yazdm arkadasimizmi diye bakarken yanlislikla numarayi aradim.. sonra o numara bwni aramaya basladi acmadim bu sirada da bi arkadasla disari cikicaz hazirlaniyoruz neyse gidecegimiz yere gittik avm ye onlar biseler yiyelim dedi bende bisiler bakayim asagida dedim magazaya giderken baktim o numara aramis yine bende aradim dedim yanlislikla aramisim bugn sizi kusura bakmayin dedim kapattim erkekti acan.. o gerizekali esimin lise arkadasiymis benimnumarami sorgulamis ismimi bulmus ben konustuktan sora esimi aramis esin sabahtan beri beni aradi 3 kere sira yanlis aradim dedi bende uc kezmi yanlis aradon falab dedim demis terbiyesiz halbuki yalannn.. sonra esim ben magazadayken beni aradi yanindada disari ciktigimiz arkadas var,bana dioki sen bugnn kimi aradin bnde babanin numarasina bakcaktm yanls aradim demekki diorum yanindaki yanlis anlama s in die esimde konuyu kapatmiyor hala uzerime geliyo yok babn numarasi sende yokmu falan yalanimi ortaya cikarmaya calisiyo neyse yanima geldiler arabaya bindik dedim ara su dengesizi banaver nasil sabahtan beri aramisim o bana oyle demis ac mikrofonuda dedim arattirmadi o arkadasin yannda benle tartisti bende itiraf ettim soonra iste bana sen nasil telimi karistirirsin bana sorsan soylerdim uzerimi degistirdim diye marazlandin ne olmasini umuyosun falan saydi bende bise demedim en son arkadasimiza dondu iste evlilikler bu yzden bitiyo dedi... cok kotu oldum o konuyu bi sekilde kapatip evde benlee tartisabilirdi beni yerin dibine soktu tamam bende ob kotu duruma dusurdum ama bilmiyorum gece geldik ben direk yattim o tv izledi yatti konusmadik oglende bi cenazeye gitti sizce geldiginde ne yapmaliyim :(((
Ne gerizekalı arkadaşı varmış asıl arayıp durmuş sorgulattığı halde öküz herif bide yalan atmış arıyıp duruyo diye yerinde olsam kocan gelince o adamı arar mikrofonu açar derdim ki kardeşim numaranı eşimin telefonunda gördüm kim diye arıyım dedim bende kayıtlı mı diye çalmış senin tel sonra sen niye tuz bulmuş hıyar gibi arayıp duruyosun yanlış oldu dediğim halde bide eşime de yalan söylüyosun utanmıyomusun karı kocanın arasını bozmaya terbiyesiz ahlaksız derdim
Bide senin özür dilemen lazım arkadaşım ama şuna da vesile olmuş oldu eşin hayatının 23 dakikasını bi mala harcadığını öğrendi:51:

eşinle sakince konus bol bol özür dile...

bir hata yaptım düzelteyım derken battıkca battım.. de

gönlunu yapmaya calıs işte eşin sana bunu yapsaydı nasıl davranmasını ısterdın sende öyle davran..

Yapicaktim dedigini canim ama esim izin vermedi

iyi de arkadaşının söylediği şey tuhaf değil mi
direk yalan söylemiş
sen bi kere yanlışlıkla arayıp kapatmışsın sonra sürekli arayan o
sen de aramaları görünce yanlış aramışım kusura bakmayın diyip kapatıyosun
normal bi insan üstüne bile durmadan geçer hatta görse de bi kere arar açmıyosa bi daha aramaz
ama bu senin kim olduğunu sorgulatıyo buluyo eşine yetiştiriyo hem de eşinin şüpheleneceği bi üslupla yalan söyleyerek
çok tuhafıma gitti doğrusu
amacı ne ki böyle birşey yapıyo
bence yüzleştirseydi keşke de haddini bildirseydiniz

Son düzenleme:
telefon geçmişini göster.. kesinlikle özür dile.. eğer eşin sana yok yere güvenmese sen ne hissederdin.. şahsen nişanlım bana böyle birşey yapsa ben de sinirlenip milletin yanı falan demeye bilirdim(demek lazım ama o da arkadaşının gazına gelmiş olabilir) ama daha 6 aylık evliyken niye bu sorunlar :s bu olayları sıkça mı yaşıyorsunuz? yani güvensizlik vs mi var :(

Back
X