Bir halt yedim :(( ne yapacim bilmiyorum...

Özür mözür dilemene gerek yok. Telefonunu karıştırma ihtiyacı duyduysan oturup sana verdiği güveni ölçüp biçsin.

Bir de o tıynetsiz arkadaşıyla ilişkisini tabii.

Daha cok yeni evlisiniz üzüldum boyle olmaniza dogrusu..
ayrica burdaki konulardan etkilenip esinize guvenmemeniz
Ayri bi konu..

telefonu karistirmanizda yanlis , keske once sorsaydiniz..
bence hemen OZUR DILEMELISINIZ . Durumu duzeltin.

Siz esinizi, esiniz de sizi rezil etmis. Cok gereksiz...

Zorla Yaptıracaksınız Adama Sizde Yani Ha!

Bunu mu İstiyorsunuz Aklına Zorla Getiriyorsunuz Yapmayın Size Rahat Batıyor Bu Belli:19:

Yazmayı Unutmuşum O Eşinin Arkadaşı Çok Adi Bi Erkekmiş Bence Görüşmeyi Kessin Onla Aranıyor O Belliki Başınızı Çok Ağrıtır O Sizin Söyleyim Herşeyi Dosdoğru Anlatın Bence Görsün O Adi Arkadaşını :41:

Ouvv çok kötü olmuş..
Ama kötü olan başka bir şey de eşinin boşanmayı ağzına alıyor alabiliyor olabilmesi.
Benim en çok dikkatimi çeken şey bu.

Yazmayı Unutmuşum O Eşinin Arkadaşı Çok Adi Bi Erkekmiş Bence Görüşmeyi Kessin Onla Aranıyor O Belliki Başınızı Çok Ağrıtır O Sizin Söyleyim Herşeyi Dosdoğru Anlatın Bence Görsün O Adi Arkadaşını :41:

Adama ben de kıl oldum.
Beyefendi bi kişiliğe sahip olmadığı apaçık ortada...

Adama ben de kıl oldum.
Beyefendi bi kişiliğe sahip olmadığı apaçık ortada...

Bence O Adamı Araştırmak Gerek :37: Neler Çıkar Kimbilir Ha :15:

Ayırmak İstiyor Bence Konu Sahibini Eşinden Gibi Geldi Bana :44: Sanki Konu Sahibinin Açığını Arıyor Gibi

Merhaba arkadaslar gelismeleri yazmakistedim :)))
Dunesim.geldi bende ozur diledim,tortellini makarnayi cok sever elceezlerimle tortellini yaptim bide :)))) konu ile ilgilide hic konusmadik ve konu kapandi simdi iyiyiz...
Hepinize cok tsk ederim yorumlariniz icin yoksa ozur dilemeyebilirdim.nefsime yenilip bende kirildim diye ama olaya ben sebebiyet verdim.sonucta...
O serefsiizlede zatten.esim gorusmez haddinide bildirir soylememe bile gerek yok beni kimseye ezdirmez. Ayrica bana guvenir yani farkli bi niyetim oldugunu dusunmez bile ki o arkadasini sadece dugunumde gordum okadar..bende ayni durumda ona guvenirim ama yersiz suphecilikmi nedir iste :((( durumlar boyle yani tekrar tesekkurler hepinize :))))

Ama biz cok calkantili dobemler yasadik bosanmaya kadar varacakken son anda duzelttik.. haa oyle donemlerde bile cek git dedigim haldr bile evinden baska yere gitmedi,ise gitti evine geldi yani essimin elle tutulur herhangibir acigini gormrdim hicbizaman ama aklima hep acabalar soktu yani yapmasada yapmayacak olsada yapcakmis gibi hissettirdi bana kotu hissettirmek icinmi bilmiyorum yoksa ben paranoyak degilim.. bide biz kavgali dobemlerimizde ben hep dua ettim allahim eger bana ihanet ettiyse bana bi sekilde goster ruyamdada olsa goster diye hersey duzeldi ben 3 kez esimi baska kadinlarla goruyorum sacma belki ama diyorum ya cok buyuk hengamelerden gectk

cnm şu erkekleri anlamak mümkün değil. benim eşimde yapacakmış gibi yapıyodu bi dönem. eşimde yapacak insan değil ama öyle hissettirirdi. kıskanmayacaksakta zorla kıskandırıyolar.

yok pastanede kız buna asılmış. yok arkadaşı dost tutmuş bundan eşye istemiş. yok kızlar olgun erkeklerden hoşlanırmış, yok işyerince bi erkek için iki kadın saç başa girmiş, benim yanımda markette mağazada kızlarla muhabbet kahkaha. ,eski sevgilisini çok sevdiğinden bahsetmeler

bu ne yaa dedim . telini fln karıştırıyodum. ama paranoyak olmuştum. her şeyden şüpheleniyodum. en sonunda bende ona aldatan kadınlardan bahsettim. mecbur kalan kadınların aldatmasında mahsur görmediğimden bahsettim. umursamaz oldum. ne telini elime alma ne başka bişi. oda bunu anladı. şimdi pek anlatmıyor

bence o konuyu kapat normal davran . surat asma. muhabbet fln. ama özür dileme bence oda hatalı çünkü seni herkesin önünde rezil etmiş. evde de tartışabilirdi senle (özür dileyip alttan alırsan üste çıkar, haa dahada uzatırsa konuyu küslüğü , cnm sende beni herkesin önünde rezil ettin ödeştik de gitsin

iyi neyse düzeltmişsiniz
olur bazen böyle şeyler
özür dilemekle iyi yapmışsın canım
arkadaşı da dangozun önde gideniymiş ...

Back
X