Bir hata yapılmış açıklayamıyor Evlilikte Sorun Yaşar mı ?

Konuyu yazarken kendiniz ayrimcilik yapmissiniz burdan da fikir istiyorsunuz

Önemli olan da hakikaten "gönül zarı" ama.. Kişinin ruhu temiz olsun gerisi hallolur..

Konu sahibinin anlatmak istediği benzetmeyi anladık da olur olmaz şeylere bu kadar aşırı anlamlar yüklenince böyle saçma benzemeler, deyimler oluşuyor. Gereksiz ucuz bir romantizm.

İşte çirkin ama sempatik gibi. Kızlık zarı bozuk ama gönül zarı sağlam gibi saçma kotarmalar.

Kız kendine adam gibi birini bulsun hayatını yakmasın.

kız arkadaşı hakkında bir sorunu var
Kimin kız arkadaşı?3
Arkadaşlar benim bir tanığım var(kendisi bakir) kız arkadaşı bir veya birden fazla bir hata yapmış
tanıdığın oğlan mı kız mı? Kimin adına soruyorsun?
kafam başka yerde onu kabullendim itiraf etnmesede ama edecek seviyorumda
sanane? Sen niye kabulleniyorsun erkek arkadaşının kız arkadaşını, senin neden kafan başka yerde?

Sen erkek misin, kız mısın, tanıdığın kim, kendi kendini mi trollüyorsun ben anlamadım ya

Soru çok saçma ve çirkin. Bunun konuşulması bile saçma bence. Biriyle sevgili olduğunuzda, sen kaç kere yaptın? 1 mi 2 mi? gibi sorular mı soruyorsunuz? Yani bana çok abuk geldi böyle bir sohbet nasıl dönüyor hayal edemedim.

Belli ki erkek bunlara takık biri, (soran o erkek mi onu da anlamadım) ki saygıyla karşılanması gerekiyor kimi önem verir kimi vermez ama madem ki buna bu kadar takılmış ve acaba 2 kere yaptığı için ilerde beni aldatır mı diye soruyor kendine, o zaman o kızla hiç olmasın,kıza yazık. Kendi kafa yapısına uyan birini bulsun daha önce ''hata'' yapmayan.
Tehlikeli geldi bana erkeğin kafa yapısı, şuan bunu sorguluyorsa yarın öbür gün kızın her bir hareketini farklı yorumlayıp acaba aldatıyor mu diye paranoyaya bağlayabilir.

Gönül zarı çok iyiymis. Çok iyi TV program adı olur bak. sibel baciniz gönlümüzün zarını cart diye yirtmaya geldi ayol. Haydi siz de bakire gönüllerle vedalasin kanasin kanasin bırakın gönlüm kanasiiiin. Aha vallaha da program buldum.

Arkadasiniz "ben bakire kadın isterim " diyen adamlardan daha geri zekalı. O minnak beyni ile muhtemelen aynı minnakliga sahip pipisi yetersiz olduğundan "yahu kadın benden daha iyi sevisen biriyle olduysa beni aldatır " diye dusunuyor. Aldatilma korkusu bu yüzden. O arkadaşa söyleyin kızla evlenip kıza yazik etmesin. Zira her kızın iyi sevişen bir koca ile evlenmeye hakkı var.

''bakire olmayan ilerde aldatır'' çok çok çok yanlış bir düşünce.

o erkek arkadaş, bunları kafasına takıyor bunları düşünüyor ama bakirelik önemli de degil diyor :S
allahtan önemli degilmiş bakire olmayan ilerde aldatabilir, kötü huylu olabilir diye düşünüyor :)

güvensin arkadaşım güvensin, karşısındakine güvenmiyorsa hiç yola çıkmasın kimseyi üzülmesin.

o erkek arkadaş bence dengini istiyor ama kızdanda vazgeçmek istemiyor,
bakir bir erkektir dengini istiyordur ama bunu söyleyemiyor bence

derin mevzularrrr ....insan ne için yaşar namus için...ister bekar ol ister evli farketmez...herseyin bir yeri ve zamanı vardır...yok benim için farketmez diyorsan buyur açık kapıdan gir içeri...yok farkeder diyorsan orda dur o zaman....evlilik bu bişeye benzemez...kafanı bir kere bulandirdimi o düzelmez artık....bi hayırda bekleme zaten...gönül zarı olsa ne olmasa ne...giden gitmiş kardeşim..anladın sen onu hiç bulaşma...

evlilikten önce sevişmiş biri evlendikten sonra başkalarıyla sevişecek mi diye soruyorsun?

bu ne kadar ahlaksızca bir soru ya. kadınlara ne kadar önyargılısınız. bakire kadın kocasıyla sevişince bakire kalmıyor ee o da mı aldatabilir kocasını?

bu nasıl bir kafanın ürünüdür? insanları ne kadar kolay yaftalıyorsunuz. şu kadınları artık zarlarına göre ayırmasanız, gönül zarı yerine beyin zarı var mı diye baksanız? ha?

Anladığım kadarıyla kiz daldan dala atlayan cok flortoz biri. (Gönül zarindan kasıt bu) Bu durumdan dolayı erkek arkadaşı tedirgin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…