- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
derin mevzularrrr ....insan ne için yaşar namus için...ister bekar ol ister evli farketmez...herseyin bir yeri ve zamanı vardır...yok benim için farketmez diyorsan buyur açık kapıdan gir içeri...yok farkeder diyorsan orda dur o zaman....evlilik bu bişeye benzemez...kafanı bir kere bulandirdimi o düzelmez artık....bi hayırda bekleme zaten...gönül zarı olsa ne olmasa ne...giden gitmiş kardeşim..anladın sen onu hiç bulaşma...
anlayamadım evlenmeden sevişenler namussuz mu oluyor yani?
evli değilim, senelerdir birlikte olduğum biri var. senelerdir de sevişiriz. şimdi nişanlıyız, yaza da düğünümüz var. bize göre ''yeri ve zamanı'' düğün sonrası değil, birbirimize güvendiğimiz ve canımızın istediği zamandı. biz şimdi namussuz mu olduk yani?
ya da bizim aramızda bazı sorunlar olsa ve ayrılsak, ben ilerde biriyle tanışsam, bu kişi benim hakkımda ''bakire değil sevişmiş bu beni evlenince kesin aldatır'' diye saçma düşüncelere mi kapılmalı? ne hastalıklı bi zihniyet bu böyle?
böyle düşünenlerin yerine ben utanıyorum, bunlarla aynı ülkede yaşıyoruz yahu ne kadar ilerleyebiliriz ki...
Boşver Densiz ezik işte hayatta tek değeri başarısı bu olmuş. Okuyunca ateş sıçradı beynime kadınlar böyle diyorsa erkekler napsın.
Bacım bakire bakire değil aloo millet hayatına bakıyor yol alıyor, birbirilerini olduğu gibi kabul edip seviyorlar sevişiyorlar. Sen bu kafayla o bakireymiş bu değilmiş birbirinizi yer yerinizde sayar durursunuz.
klasik olacak ama elalem aya çıktı bizim ülkede hala zar da zar zar da zar.. ne kan meraklısı bi milletmişiz kardeşim kana susamış vampir gibi bu türk erkekleri.
gerdek gecesi tepesinden aşağı bi kova kanı döküp doydun mu diye soracaksın bunlarahaa bi de kan gelince bakire olduğunu zannedip, kan gelmediğinde de bakire olmadığını zannedecek kadar cahiller keşke ölseler
Hahah.Bir de bu kana kıla takılan sözde çok adam kişilerin karıları bi kaç ay sonra burda konu açmıyor mu "eşim ailesne ezdiriyor kaynım bile üstüme yürüyor" diye. Erkeklik kanla zarla olmaz arkasında durmakla, ezdirmemekle olur.
Şimdi konu sahibine kızıp bakireliğin bir önemi yok diye atarlanan arkadaşların bazıları da konu sahibi gibi feci saçmalamış yalnız.
İlginçsiniz.
bakıre olmamak bırden fazla kısıyle cınsellık yasamak, zorlama olmadıgı hallerde ısteklı yapılan hareketlerdır ve hata değildir, demekkı bayan ıcın bekaret onemsız...Merhaba değerli üyeler
Kafamı bir soru tırmalıyor. kız arkadaşı hakkında bir sorunu var kız çocuğa açıklayamıyor.Aslında kabullenecek ama korktuğu bişey var ben söyledim ama birde buradan fikir alma istediğini ben sundum.Söyleyeceklerini yazıyorum aynen.
Arkadaşlar benim bir tanığım var(kendisi bakir) kız arkadaşı bir veya birden fazla bir hata yapmış yani (bakire değil) mesele bacak arası değil mesele gönül zarının bozuk olabilme olasılığı görünüşte öyle biri değil ama travma yapmış olmalı ki sinirli atarlı ama delikanlı bir kız....
Tek sorun ilerde aldatma yada bu gibi hatalara yeniden düşme ihtimali
Aranızda evlenen var mı bu şekilde ?
Bir yardımcı olurmusunuz gerçekten ama geyik yapmadan kafam başka yerde onu kabullendim itiraf etnmesede ama edecek seviyorumda tek takıldığım bu gibi kişiler ilerde nasıl yaşadığı evlenip mutlu olan yada sorunlar yaşayan birileri var mı?
Açıklarmısınız benimde gerçek cevaplara ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum.
Sen onem vermezsin lakin buna onem veren zihniyete de öyle böyle diyemezsin.Neden?
Bu bir tercihtir.
Ben önem vermem, önem vermeyen biriyle de evlendim.
Bunun nesi saçma?
Sen onem vermezsin lakin buna onem veren zihniyete de öyle böyle diyemezsin.
Dönüp yazılanları okumanı öneriyorum.
Konu sahibi agır saçmalamış ve bazıları da çanak tutmuş bu kadar basit.
Kimseye neden sevişiyorsunuz, ahlaksızsınız,namussuzsunuz demeyecek hatta diyemeyecek kadar sağ duyu sahibiyim.
Amaaaaaa bir kişinin bekareti ile hayali senaryolar üretip haklı olmak için ilginç şeyleri de foruma klavye tezcanlılığı ile yazmakta neyin nesi ?
Sevişen ile sevişmeyenler gibi iki fırkaya ayrılıp birbirini topa tutmak hatta gerici bir zihniyet diye addedip ona göre yazıp çizmek konu sahibinin düştüğü hata ile aynı derecede bana göre.
-Diğeri sevişenler şöyle böyle diyor..
-Öbürü asıl bakireyim deyip ne haltlar karıştıranlar öyle böyle diyor.
Sürekli esktrem örnekler ile konu aydınlatılmaya çalışılıyor, asıl sorun bu değil.
Konunun içeriği bakımından sevişmek/sevişmemek tamamen kişinin iradesiyle alakalı bir durum.Ne sevişene ahlaksız derim ne de sevişmeyene.
Dediğim gibi konuda iki taraftan da agır saçmalayanlar mevcut, umarım düzelirler.
Ben de bir tek ben mi anlamadim konuyu diyordum. Konu sahibi konunun neresinde anlamadim.Kim kimi taniyor, kim kimin arkadasi, kim gercek uye. Konu tuhaf olmus. Mesele bakir olan erkegin bakire olmayan kiza guvenip guvenmemesi ise bu kisiden kisiye degisir. Bireysel cevaplar da cevap veren kisileri baglar. Bakire olmanin extra guven saglamayacagi gibi, bakire olmamanin da guven saglamada herhangi bir negatif etkisi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?