Bir hata yapılmış açıklayamıyor Evlilikte Sorun Yaşar mı ?

Bunun saçma bir fake hesap olduğuna inanmak istiyorum. Okurken bunu yazan erkek mi, kız mı, kendisi mi, arkadaşı mı diye bin kez düşündüm. Eğer fake hesap değilse ve bu olay gerçekse bu olayın kadın kahramanına sesleniyorum. Kendine bir ADAM bul. Böyle zihniyete sahip insanlarla ömrünü harcama.

anlayamadım evlenmeden sevişenler namussuz mu oluyor yani?

evli değilim, senelerdir birlikte olduğum biri var. senelerdir de sevişiriz. şimdi nişanlıyız, yaza da düğünümüz var. bize göre ''yeri ve zamanı'' düğün sonrası değil, birbirimize güvendiğimiz ve canımızın istediği zamandı. biz şimdi namussuz mu olduk yani?

ya da bizim aramızda bazı sorunlar olsa ve ayrılsak, ben ilerde biriyle tanışsam, bu kişi benim hakkımda ''bakire değil sevişmiş bu beni evlenince kesin aldatır'' diye saçma düşüncelere mi kapılmalı? ne hastalıklı bi zihniyet bu böyle?

böyle düşünenlerin yerine ben utanıyorum, bunlarla aynı ülkede yaşıyoruz yahu ne kadar ilerleyebiliriz ki...

Boşver Densiz ezik işte hayatta tek değeri başarısı bu olmuş. Okuyunca ateş sıçradı beynime kadınlar böyle diyorsa erkekler napsın.

Bacım bakire bakire değil aloo millet hayatına bakıyor yol alıyor, birbirilerini olduğu gibi kabul edip seviyorlar sevişiyorlar. Sen bu kafayla o bakireymiş bu değilmiş birbirinizi yer yerinizde sayar durursunuz.

klasik olacak ama elalem aya çıktı bizim ülkede hala zar da zar zar da zar.. ne kan meraklısı bi milletmişiz kardeşim kana susamış vampir gibi bu türk erkekleri.

gerdek gecesi tepesinden aşağı bi kova kanı döküp doydun mu diye soracaksın bunlara haa bi de kan gelince bakire olduğunu zannedip, kan gelmediğinde de bakire olmadığını zannedecek kadar cahiller keşke ölseler

Hahah. Bir de bu kana kıla takılan sözde çok adam kişilerin karıları bi kaç ay sonra burda konu açmıyor mu "eşim ailesne ezdiriyor kaynım bile üstüme yürüyor" diye. Erkeklik kanla zarla olmaz arkasında durmakla, ezdirmemekle olur.

o ne ki ''eşim beni arzulamıyor, cinsel hayatımız kötü vs'' diye konu açanlar da var. işte böyle evlenmeden olmaz triplerine girip sonra da ten uyumunu yakalayamıyolar iş boşanmaya kadar gidiyor

Şimdiden bunlar düşünülüyorsa kadın erkek olmanız hiç farketmez.. Karsı tarafa huzursuzluk vereceğiniz kati.. Yol yakınken kafanızdaki soruları bastırın yada ayrılın derim..

İğrençsiniz.
Ben en çok o kıza acıdım. Umarım gözü açılır da o erkekten kurtulur. Böyle iğrenç fikirleri olan biriyle ömrünü yakmaz.
Aşk nedir biliyor musunuz siz sahi?
Aşk ve sevgi varsa güven, bağlılık ve sadakat olur. Bunun daha önce ne yaptısı olmaz haliyle!
Güvenmiyorsanız, aklınıza böyle iğrençlikler geliyorsa kimsenin başını yakmayacaksınız.
Dürüst bir kadın gerçekten aşık olmuşsa sevmişse zaten hayat arkadaşını aldatmaz düşünmez bile bunun bakiresi sevişmişi olmaz.
Allah tüm kadınları bu tip pis insanlardan korusun cidden.
Evlenmesin de soyu kurusun bu zihniyetlilerin.
Evlenmesin o.
Sabah sabah sinirlerim hopladı ya

Şimdi konu sahibine kızıp bakireliğin bir önemi yok diye atarlanan arkadaşların bazıları da konu sahibi gibi feci saçmalamış yalnız.
İlginçsiniz.

bakireler aldatmaz
bakire olanlar mı aldatır?
eğer içinde yapacak duygusu varsa her türlü yapar

bence gönlünü dinlesin

bakıre olmamak bırden fazla kısıyle cınsellık yasamak, zorlama olmadıgı hallerde ısteklı yapılan hareketlerdır ve hata değildir, demekkı bayan ıcın bekaret onemsız...
bakıre olmayıpta evlenmesı esını aldatacagı anlamına gelmez, aldatan her sekılde aldatır...
sınırlılıgı karakterı ıle ılgılı bır durumdur...
son olarak arkadasınız o kızla yapamaz neden mı kafası ona uygun degıl ....
evlendıgımde ne ben bakıreydım ne esım bakir

Neden?
Bu bir tercihtir.
Ben önem vermem, önem vermeyen biriyle de evlendim.
Bunun nesi saçma?
Sen onem vermezsin lakin buna onem veren zihniyete de öyle böyle diyemezsin.
Dönüp yazılanları okumanı öneriyorum.
Konu sahibi agır saçmalamış ve bazıları da çanak tutmuş bu kadar basit.
Kimseye neden sevişiyorsunuz, ahlaksızsınız,namussuzsunuz demeyecek hatta diyemeyecek kadar sağ duyu sahibiyim.
Amaaaaaa bir kişinin bekareti ile hayali senaryolar üretip haklı olmak için ilginç şeyleri de foruma klavye tezcanlılığı ile yazmakta neyin nesi ?
Sevişen ile sevişmeyenler gibi iki fırkaya ayrılıp birbirini topa tutmak hatta gerici bir zihniyet diye addedip ona göre yazıp çizmek konu sahibinin düştüğü hata ile aynı derecede bana göre.
-Diğeri sevişenler şöyle böyle diyor..
-Öbürü asıl bakireyim deyip ne haltlar karıştıranlar öyle böyle diyor.
Sürekli esktrem örnekler ile konu aydınlatılmaya çalışılıyor, asıl sorun bu değil.
Konunun içeriği bakımından sevişmek/sevişmemek tamamen kişinin iradesiyle alakalı bir durum.Ne sevişene ahlaksız derim ne de sevişmeyene.
Dediğim gibi konuda iki taraftan da agır saçmalayanlar mevcut, umarım düzelirler.

Ben yorumlarda dediğiniz gibi bir şey okumadım. Sadece bakire değilse aldatır denilmesine tepki gösterildi. Tepkilerde bakirelere değil aldatır diyen erkek kimse onaydı.

Ben de bir tek ben mi anlamadim konuyu diyordum. Konu sahibi konunun neresinde anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…