Bir hata yapılmış açıklayamıyor Evlilikte Sorun Yaşar mı ?

Aldatma tarafına nereden vardınız ?
Ayrıca sevişmek hata değildir
Karşınızdaki insan, defolu kazaktır da söküğü devam eder mi gibi bir yaklaşım çok çirkin
İtiraf edecek bilmem ne sanki suçludur kadın
Ayrıca gönül zarı bozuk olan sizsiniz.....

o salak herif evlenmesin zaten kızla böyle düşünüyorsa
zihniyete bak yarabbim, hata yapmışmış, gönül zarı bozuk olabilirmiş, evlenince yine hata yapar mıymış
Ay benim cidden artık cehalete tahammülüm kalmamış onu anladım

Bin kere beğen butonunu hala yapmadılar

Kabullenenlerde var canim ama hem delikanli diosun hemde bakire degil ne alaka bu ben anlamyorum bu ergenleri bzde gecrdik bzde genc olduk ama bu hatalara sukur dusmedk ilerde evlensede esi basina kalkar o oglanasylesin bnce ama eminimki o oglanda kullanr arkadasni ortam cok kotu valla allah kiz cocuk annelerne yardim etsin

Son düzenleme:
Bunlari syleyen arkadasin degilde bnce sensin cnm valla allah o ailelere yardim etsin fukaralarda kizimiz dior delikanli.olsa ne namusu neden bu kadar hafife aliyor bu millet ya bn anlamyorum onemlibolan bacak arasi degilmis sacmaliga bak onmli olan o erkek bnu duysa birde afedersin o yapar kizi kullanr yani erkek milleti bu dogru insan 4 4 luk insan yoktr

1 kişiyle değil de daha fazla kişiyle yattıysa ne olacak?

Çalıştığım işyerinde Bakire evlenip daha sonra müdür, usta yatmadıgı adam kalmayan kadınlar vardı. o dürüst kızla evlenip kıza yazık etmesin

Nebilim ben uzman doktormuyum yapmasaydi arkadas cahilliginde bir snri var ama

Arkadaşlar çözüm yerine sorulara takılmışsınız. Neyse ben zaten kafamda netim sadece danışmak istedim ama daha kötü ettiniz hiç yaşmamış gibi görün

Ay kusura bakmayın ama kendi küçük cevrenizden ibaret değil dünya. Ve tüm erkekleri de taniyamazsiniz.
Bakire değildim evlendigimde kimse başıma falan kalmadı. Haddine de degil bunu da iyi bilir.
Benim çevremde de bakire evlenen yok mesela kocaları da gayet ağzının içine bakıyor emin olun.
Genelleme yapmayın bu nedenle

Allah razı olsun sizden alıntılamışsınız
saf arkadaş da içeriği silince okunamayacak sanmış
ne saçma bir konu bu yaa

mesela evlendikten sonra da kadınların bakirelikleri gidiyor yani gönül zarları yırtılmış ve kocalarını aldatma ihtimali mi doğuyor. bence işe giderken falan güzel bir bekaret kemeri takın kadına aklınız kalmasın!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…