• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir hata yaptım şimdi napacağımı bilemiyorum:((

sen sen ol bir daha asla görümcenle kendini kıyaslama.bunu sana hem gelin hem de görümce olan biri olarak yazıyorum.elti olsa anlarım ama görümce farklı bir şey biri el kızı biri kendi kızı bu noktada kayınvalidenin tepkisini çekersin.ayrıca burda asıl hatalı erkek arkadaşın. erkek idare etmesini bilmeli mutlaka senin onların arkasından dediğin ya da onların senin arkandan dediği şeyler olacaktır ve o da buna şahit olacaktır.gidipte herkese her denileni derse o zaman kıyamet kopar

Fevri ve çocukça davranmamalısın bundan böyle..Meselenin çok da üzerine gitme;madem bir şekilde duyuldu;sevdiğin de yardımcı olsun bu olayın kapanmasına.Bir daha ise hiç aksettirmesin.Onun aksettirmemesi yada bu sorunla boğulmaması için sevdiğine de aksettirmemelisin aslında;çoğunluk böyle düşünüyor.Aksi halde bayan kaybediyor çünkü.
Ben de ailesinin stresini ona yansıttım.ama ben zarar gördüm..Seni atar, ailesini atmaz;nitekim beni attı ailesini atmadı

Merhaba,

ben bir hata yaptım ve nasıl telafi edeceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
erkek arkadaşımla bir süredir sürekli gergin ve tartıma içindeyiz.
erkek arkadaşım cok sabırlıdır ama sabrı tasınca gözü hiçbirşey grmez bende tam tersi çabuk parlar çabuk sönerim.
ablası var 6 yaş büyük evli; geçen gün onlara geldiler ben beni aramıosun onlar gelio hemen beni bir kenara atıyosun diye kavga çıkarrtım.
yalnız bu kavga ufak bir kapristen çok ötelere gitti ianada bindi,en son arabadada erkek arkadaşım ve annesi giderken biz telde tartısıyoruz daha doğrusu ben bağırıorum ve annesi bu lafları duyuyo
erkek arkadasım da annesine sizi birinci onu 2. planda tutgumu düşünüo die ailesine sölüo
erkek arkadasımla ayrılma noktasına geldik ama düzelttik sayılır ancak 2 hafta sonra istemeye gelcekler ve belliki istenmeyen gelin durumdayım suan ben gidip yanasamam onlara bu hatayı yapmmaış olsam kız evi naz evi die kendimi geri cekerdim hep onlara karsı amaşuan nasıl dawranmama gerektiğini kestremiyorum.

onların gözünde hem değerli olmalıyım yeniden hemde bu olayı unuttrmalıyım

yardımlarınızı bekliyorum.:((
kusura bakma da senin canın kavga istemiş ne güzel evine ailesine bağlı işte hem ablayla sevgili bir tutulur mu. senin yanındayken nasıl ablasıyla konuşmuoyr tüm zamanını dikkatini sana veriyorsa ablasının annesinin yanındaykende onlarla ilgilenecek. çocukluk yapmışsın. hatayı kapatıcam diyede çok yakın çok samimi davranma, yüzümüze gülüyo arkamızdan verip veriştiriyor derler. dengeyi sağlamalısın. istemeye geldikleri gece çoğunluk aile büyüklerine söz düşer zaten,lafa çok karışmazsın kahveni çayını götürüp getiri köşende oturursun kavgayı unutturacak başka bir gün seçmelisin bence, bu anneler günü olur annesinin doğumgünü olur telefon edersin hediye ile gidersin alırsın gönlünü dimi ama

yorumlar için çok teşekkür ederim

genel kanı sanırım istemeyi erteleme şeklinde ablasına facete selam vermiştim nber napıosun die
yazışıoduk ama dünden beri face girmesine rağmen bi cewap yazmamış hadi hayırlısı artık
ikimizin kafasıda çok karışık çok zor bi dönemdeyiz benim işim çok yoğun bide üstüne yüksek lisans sınavlarım var
patlamaya hzır bomba gibiyim yani:((

annemler binbir hevesle hazırlık yapıoalar böle bi karar alırsak nasıl dicem bilemiyorum :(

annesi yanındayken nasıl böyle birşey yaptın:26:

genel kanı sanırım istemeyi erteleme şeklinde ablasına facete selam vermiştim nber napıosun die
yazışıoduk ama dünden beri face girmesine rağmen bi cewap yazmamış hadi hayırlısı artık
ikimizin kafasıda çok karışık çok zor bi dönemdeyiz benim işim çok yoğun bide üstüne yüksek lisans sınavlarım var

annemler binbir hevesle hazırlık yapıoalar böle bi karar alırsak nasıl dicem bilemiyorum :(

bence annesini arayıp özür dileyebilirsin delilanlıyı seviyorsan..ablasınada mesaj çek hatalı olduğunu yaz..

ya tamam sen kapris yapmissin hatalisin anladik
ama sevgilin olacak o sahis hangi akilla direk konusulan, tartisilan konuyu annesine aktariyor orasini anlamadim ..
onlar seni istemeye gelmek icin dusunurler belkide sen boyle bi adamla ciddi bir seyler dusundugune eminmisin ?
konu disi özür dilerim ama sorucam elif_sena nasil verdin bukadar kiloyu masallahhhhhh tüyo istiyoruuuuuuuum :39:

simdi gelelim konuyo bak canim daha yolun cccok basindasin birak görümce kayinvalide o bu ...sana benden tek tavsiye sakin ama sakin SEVGiYi TÜKETME !!!!

1 2 derken inanki sogur senden sonra coook pisman olursun sabirli ol biraz sakin ol kedi gibi ol :34:

Tamam sen kavga çıkarmışsın ve hatalısın da, o durumda sevgilin de annesine kavgayı özet geçeceğine sadece "yok bir şey" demeliydi. Yeri geliyor bende sevgilimle kavga ediyorum. Annem o an sorarsa "sonra anlatırım" ya da "yok bir şey annecim" diyorum. Direk car car yetiştirmek nedir yani? Sonuçta o da hatalı. Hemen yetiştirmiş kavganızın sebebini. Zaten kavga ettiğiniz barizken konuyu belirtmesi ve konunun onun ailesiyle ilgili olması hiç hoş olmamış. Kısaca konu bu haldeyse bu senden ziyade sevgilinin suçu. Ben olsam sevgilimle bir kavga daha çıkartır onun kendini suçlamasını sağlarım. :51:

sen hata yaptığının farkındasın zaten fikirler beyan edilirken biraz üstüne gelinmiş sanki :) inşallah herşey gönlünce olur

ertelediler demek..
ehhh yani... gördün mü? gereksiz asabiyet, kapris nelere yol açıyor..
geç olsunda güç olmasın bari,hayırlısı..

guzel giden birliktelikleri cok uzatmamak gerek bence.Bu istemedir nisandir cok uzatilirsa araya baska konular cikiyor. iki tarafda cok yipraniyor

yerinde olsam istemeye geldiklerinde dünyanın en tatlı kadını olurdum
o şekilde davranırdım. annesine ablasına...

ve belki fırsat bulursam ablasına ya da annesine, "geçen gün bozuktuk, sizin konunuz açıldı ama asla sizinle problemim olamaz"derdim

kadınlar birbirini anlar canım.

idare ederler.

sen bence olabileceğin en şefkatli ol

ertelediler demek..
ehhh yani... gördün mü? gereksiz asabiyet, kapris nelere yol açıyor..
geç olsunda güç olmasın bari,hayırlısı..

yok ertelemediler herzamanki gibi gene son söz bende :D
ertelesek daha iyi olur diye düşündüm gerginlik bibbitsin die ama kesin karar veremedim

off resmen saçmalamışsınız ya , bir kere onlar onun ailesi niye kendinle onlar arasında daha evlenmeden önem sırası ortamı yaratıyorsunuz.Hoş evlensenizde bu tür olaylar saçma.Bu adam ormanda yetişmedi bir ailesi var.Ailesini seviyor.Ablasına gidip ablasıyla sohbet edip görüşmek yerine çat çat bi köşede sizle mi konuşucaktı.Yahu en fazla kaç saat bırakında ablasıyla hasret gidersin her dk sizle konuşmak zorunda mı ? ilişki bu sizin yaptığınız değil zaten.:31:birde üstüne üstlük ailesinin yanında olduğunu bildiğiniz halde bas bas bağırmışsınız telde e ailesinin sizin hakkınızda kötü düşünmesi normal değil mi?

Neyse bence ailesi sizi istemeye geldiğinde bir köşede sessizce geçenlerde aramızda bir tartışma oldu erkek arkadaşımla , sizinle bir alakası yok biraz sinirlerim bozulmuştu kusura bakmayın özür dilerim.Derseniz en azından yerinde bir davranış sergilemiş olursunuz diye düşünüyrum.Bu benim düşüncem :31:

off resmen saçmalamışsınız ya , bir kere onlar onun ailesi niye kendinle onlar arasında daha evlenmeden önem sırası ortamı yaratıyorsunuz.Hoş evlensenizde bu tür olaylar saçma.Bu adam ormanda yetişmedi bir ailesi var.Ailesini seviyor.Ablasına gidip ablasıyla sohbet edip görüşmek yerine çat çat bi köşede sizle mi konuşucaktı.Yahu en fazla kaç saat bırakında ablasıyla hasret gidersin her dk sizle konuşmak zorunda mı ? ilişki bu sizin yaptığınız değil zaten.:31:birde üstüne üstlük ailesinin yanında olduğunu bildiğiniz halde bas bas bağırmışsınız telde e ailesinin sizin hakkınızda kötü düşünmesi normal değil mi?

Neyse bence ailesi sizi istemeye geldiğinde bir köşede sessizce geçenlerde aramızda bir tartışma oldu erkek arkadaşımla , sizinle bir alakası yok biraz sinirlerim bozulmuştu kusura bakmayın özür dilerim.Derseniz en azından yerinde bir davranış sergilemiş olursunuz diye düşünüyrum.Bu benim düşüncem :31:

size katılıyorum ancak bu şeklde düzeltilebilir

açıkçası son karra olarak isteme ertelemeiyoruz :))))
bizzorluklar yasıyoruz ama ilk zorlukta birbirimizden vazgeciyoruz imajı vermek istemedik insanlara,ailleerimize
ben hiçbirşey yapmamyı planlıyorum biz erkek arkadasımla mutluyuz sorunlarımız var ama halledeiyoruz ben onlara ekstradan birşeyler yaparsam insanların gözünde hatamı büyültürüm diye düşünüyorum
ben her zama yapacağım ki güleryüzlü ve sıcak davranıyım hersey zamanla oturur die düşündüm ne dersiniz

açıkçası son karra olarak isteme ertelemeiyoruz :))))
bizzorluklar yasıyoruz ama ilk zorlukta birbirimizden vazgeciyoruz imajı vermek istemedik insanlara,ailleerimize
ben hiçbirşey yapmamyı planlıyorum biz erkek arkadasımla mutluyuz sorunlarımız var ama halledeiyoruz ben onlara ekstradan birşeyler yaparsam insanların gözünde hatamı büyültürüm diye düşünüyorum
ben her zama yapacağım ki güleryüzlü ve sıcak davranıyım hersey zamanla oturur die düşündüm ne dersiniz

strateji de geliştiriyorsun..:23:

isteme gününde görümce ve k.valide senin güleryüzüne,güleryüzle karşılık verirlerse,
sana + kredi vermişler demektir ,iyi değerlendir derim.:34:

Zaten istedikten sonra evlenceksiniz falan hep senin yanında olucak.Niye böyle bir şey yaptın ki..Hele ailesi önünde kavga etmek off offf diyorum.Bakalım 15 gün içinde ne olucak.Hakkında hayırlısı.

strateji de geliştiriyorsun..:23:

isteme gününde görümce ve k.valide senin güleryüzüne,güleryüzle karşılık verirlerse,
sana + kredi vermişler demektir ,iyi değerlendir derim.:34:

buna dikkat etcm haftaya biizmklilerle tanışmaya geliorlar :34:
bakalım gercekten dediğin gibi olcakmış tesekkür ederim bu taktik için strajemi biraz daha geliştrebilirim böylelikle:D
başka öneri var mı?

Back
X