bir hata yaptım şimdi napacağımı bilemiyorum:((

Sevdiğin kişi de yardımcı olsun;madem açıklamış.Senin direk irtibata geçip konuşmandan ziyade o kapatsın durumu;senin hatırın için yapsın bunu.Ben olsam öyle yapardım.Nişanda da hazırlıklı ol;surat asma falan görürsen devreye kendin gir;kısaca samimi bir açıklama yap.Gönüllerini almak maksat..Bunun haricinde ;bundan sonra onlara samimi ve iyi niyetli olduğunu sezdir;çünkü hoş olmayan bir izlenim vermiş oldun..

kızlarrr size süper haberlerim varrrrr
dün akşam tanışma isteme töreniizmiz gercekleşti
hersey çok güzeldiii hiçkimse surat da asmadı imali da konusmadı babma vermedi :) düşünelim dedi ilk tanışma oldugu iin ma agenede annesi uzatmayalım fazla die ısrar etti babsının istemesinden sonra
çıkarken de tekrar tekrar annesi ve babsı sölediler çok hoşuma gitti
bundan sonra dagha dikkatli olacağım jkendimi böle sıkıtılı bi duruma düşürmmek için orası kesinn:=)))))

canım bence erkek arkadaşına daha önce böyle şeylerin çok örneğini gördüm bizdede öyle olucak diye çok korktum ondan bu telaşım de öyle bi tepki verdiğim içinde çok özür dilerim annenlerede konusu geçerse sen anlat de olsun bitsin :D

hayırlı olsun, ufak atlatmışsın..ters tepmemiş..iyi görgülü insanlarmış yine de..

Back
X